+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Rólunk mondták

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül olvashatóak azok a visszajelzések, amiket tanulóink írtak. Minden észrevételt szívesen fogadunk a bacsi.orsi@matrixoktatas.hu e-mail címre. Köszönjük!

"A vizsgát gondos és határozott, pontos lebonyolítás jellemezte. A jelöltek közül csak a biztos tudásúak jelentek meg és ők alapos, jó felkészültséget mutattak. Az írásbeli feltételek, a gyakorlati munkahelyen és a szóbeli helyszínei megfelelőek, tiszták, rendezettek voltak. A vizsgairatok, a tanulói anyagok nagy gondosságról, körültekintésről tanúskodtak. Köszönet az ilyen lelkiismeretes munkáért, a vizsgáztatók munkájáért. A jelöltek viselkedése, megjelenése ugyancsak tükrözte a következetes felkészítő munka hatásait. További sikeres, áldozatkész, gondos munkát kívánunk minden munkatársnak." - Vizsgaelnöki értékelés (2018.05.25. Hűtő, klíma és hőszivattyú berendezés-szerelő vizsga).
"A vizsga természetes körülmények között, kellemes környezetben történt. A gyakorlati munkahelyek jól elvoltak különítve, sertés, ló, juh, kecske és több fajta baromfi állt rendelkezésre. A növénytermesztésben a takarmánytermesztés gépei (talajművelő gépek, szálas takarmány, betakarító gépek, növényvédelmi munkagépek) rendelkezésre álltak. Az elméleti vizsga helyszín kiválóan elő lett készítve, a kérdéscsoportok külön színezetű tételek formájában álltak rendelkezésre. A hallgatók szakmai elméleti és gyakorlati felkészítése dicséretet érdemel, a vizsga jó hangulatban telt,rendkívüli esemény nem történt." - Vizsgaelnöki vélemény (Aranykalászos gazda vizsga, Debrecen)
Aranykalászos gazda tanfolyam, Debrecen:

"Elégedettek vagyunk a képzésen. Az oktatók szakképzettek és teljes mértékben átadják a tudásuk. Segítőkészek, nagyon jól éreztem magam. Köszönöm, hogy itt lehettem! :)"

"Tavaszi tanfolyamon vettem részt, szerintem ez a legjobb időszak. Megkaptunk olyan ismereteket, melyek csak ebben az időszakban lehetségesek"

"Kedves , segítőkész, rugalmas oktatók. Gyakorlati helyszín is minden igényt kielégített. A mindennapokban is jól használható tudást szereztünk. A csoport is összetartó társaság lett."

"Jó volt."
"A 2018.05.17-én Kunszentmiklóson lebonyolított vadgazdálkodási technikus vizsga előkészítése, feltételei, lebonyolításának helyszínei maximálisan megfeleltek az elvárt követelményeknek. A tanulók felkészültsége tükrözte az intézményben folyó oktatás magas színvonalát és az ott dolgozók elhivatottságát és szakmai értékeit." - Vizsgabizottsági vélemény
2018.05.30. Motorfűrész-kezelő vizsga elnöki értékelése:

"2018.05.30-án lezajlott Motorfűrész-kezelő és Fakitermelő vizsgán voltam a Mátrix Kft. szervezésében! A vizsga előkészítése és lebonyolítása profi módon megtörtént! Köszönöm a segítőkész munkáját a felkészítő tanároknak és a jegyzőnek. A vizsgára vonatkozó személyi és tárgyi feltételek maradéktanául megfeleltek a vizsgakövetelményeknek. A vizsga az SZVK-ban leírtaknak megfelelően mind szakmailag és mind törvényileg megfelelt!"
2018.05.30. Motorfűrész-kezelő képzés tanulói értékelése:

"Köszönjük a lehetőséget. Jól éreztem magam."
"Teljes mértékben megvagyok elégedve és nagyon kellemes volt!"
"Teljesen meg vagyok elégedve"
"Megvagyok elégedve."
"Nagyon elégedett vagyok!"
"Elégedett vagyok a tanfolyammal."
"Vizsgaelőkészítés, dokumentáció biztosítás, személyazonosság ellenőrzés a megbízott jegyző részéről modell értékű. A hallgatók szakmai felkészítése úgy gyakorlatban, mint elméletben a vizsgakövetelményeknek megfelelően történt. Kiemelkedő a tanár tanuló motiváló hatása. A vizsgán résztvevő Mátrix kollégák szakmailag jól biztosították a vizsga zavartalan lebonyolítását." - 2018.05.08. vizsgabizottsági vélemény
"Nagyon jól éreztem magam és köszönjük szépen a Judit segítségét!"

"Szuper kis képzés volt, Judit nagyon jól felkészített minket."

"Nagyon jó képzés volt, köszönjük Judit magas színvonalú oktatását."

"A képzés során sok ismeretanyagot sajátíthattunk el, amelyet az élethez is használhatunk. Köszönjük a kiváló oktatónak! Az adminisztratív dolgozóknak is köszönjük ..." - Vidékfejlesztési szaktechnikus vizsgázó csoport véleménye (2018.04.06.)
"Köszönjük a csapat nevében a sok jót, amit kaptunk! Külön köszönjük tanárainknak az odaadó munkát!" - Villanyszerelő vizsgázó csoport
"Átlátható, jól értelmezhető az összes oktatási tananyag."