+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Rólunk mondták

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül olvashatóak azok a visszajelzések, amiket tanulóink írtak. Minden észrevételt szívesen fogadunk a bacsi.orsi@matrixoktatas.hu e-mail címre. Köszönjük!

T. Oktatási Központ!

Az utolsó feladat - a vizsga után - véleménynyilvánítás az Oktatási Központról és a Mezőgazdasági Technikus tanfolyamról.
A szervezés és ügyintézés hasonlóan a korábbi évekhez - mivel jártam már ide - jó, és gördülékeny volt. A tanfolyam elméleti és gyakorlati szinten több mint kielégítő módon, gördülékenyen folyt.

Nekem aki teljesen laikus vagyok a mezőgazdasághoz nagyon jó alapot adott, hogy mit hol keressek, ha valaha a témával kapcsolatos vállalkozásba szeretnék tevékenykedni. A tanfolyamot a magam más irányú képzése miatt végeztem el. Én egy hybridtechnológiával foglalkozó autóipari céget vezetek immáron 25 éve.

Tisztelettel:
Panker Endre István
Köszönjük a gyors, szakszerű oktatást, szervezést, lebonyolítást. Ügyintézésük pontos, kedves és érthető volt. A jövőben is a Mátrix Oktatási Központot választom továbbképzési intézményként.
Köszönettel!
A csoport elsősorban jövőbeli fejlesztési tervei, sokak számára pedig az új hivatásunk elindítása miatt fordult a mezőgazdaság és a saját gazdálkodás felé.
A MÁTRIX Oktatási Központ mindenki számára egyértelmű választás volt. Volt aki ajánlásra, volt aki az interneten tájékozódva jutott ide. Túl a tanfolyamon és a vizsgán elmondható, hogy egy jól szervezett, profi képzési csapattal , felkészítéssel találkoztunk. Kiemelkedő volt Zsolt gyakorlati példái és struktúrált, lényegre törő információátadása. A tanfolyam szervezés rugalmas és egyedi igényeinket figyelembe vevő volt.
Köszönjük a támogatást, tudást és nem kérdés hogy továbbképzési igényeink esetén csak ide jövünk!

Mezőgazdasági technikus
Mátrix Oktatási Központ,
Mivel Siófokról érkeztem, még így is a távolság figyelmen kívül hagyása nélkül teljes mértékben meg voltam elégedve az oktatás színvonalával és minőségével. Csak ajánlani fogom.

Tisztelettel: B. Tamás - Aranykalászos gazda
Tisztelt Oktatási Központ! Örülök, hogy részt vehettem a képzésen. Fiatal gazdaként azért szeretném megszerezni az Aranykalászos gazda oklevelet, hogy jogosultságot szerezzek állami támogatásra. Menet közben tapasztaltam, hogy hasznosan voltak az információk, amit az önök képzésein szereztem. Az oktatás színvonalával, az oktatókkal maximálisan meg voltam elégedve. Elképzelhető, hogy további tanfolyamokon is részt veszek majd.

Tisztelettel: Schulteisz Dániel

Az oktatás nyugodt környezetben zajlott, jól képzett oktatókkal. Vizsga stresszmentesen lebonyolódott. Jól megszervezett tanfolyamon vehettem részt. Ajánlani tudom mindenkinek.

Jézsó Gábor, Mezőfalva

Aranykalászos gazda
Tisztelt MÁTRIX Oktató Központ!

Az oktatók nagyon rendesek, segítőkészek. Az oktatás rendkívül lényegre törő. Mindenkinek ajánlani fogom. (név nélkül)
Tisztelt Mátrix!

Köszönöm hogy ide járhattam, nagyon jó és szuper volt minden. Az intézmény, a tanárok, az oktatók, mindenki kedves és segítőkész volt.
2014. márciusában kezdtünk sajtkészítéssel foglalkozni a munkánk keretein belül. Saját állományunk tejét dolgozzuk fel. A tanfolyamon elsajátíthattuk mind az üzemi mind a kistermelői sajtkészítés alapjait elméletben és gyakorlatban egyaránt.

B. Éva - Sajtkészítő
"Miért választotta ezt a képzést?"

A munkám miatt, és szeretem a sajtot és a családom is és csinálni is szeretem. Szeretek új dolgokat kipróbálni. Itt a tanfolyamon sokat tanultam a csoporttársaimtól , a tanárnőtől Gyöngyikétől. Szeretném is a tapasztalatokat kipróbálni.

Buj Sándorné

2015.02.05. - Sajtkészítő