+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!


 

8.UTÁN, GYERE HOZZÁNK A MÁTRIXBA!!

VÁRUNK Általános iskola utáni INGYENES képzéseinkre!!

 

PÓTFELVÉTELI a 2024/25-ös tanévre

...

PÓTFELVÉTELI a 2024/25-ös tanévre

A MÁTRIX Sulija változatos és színes képzéseire várja azokat a fiatalokat, akik nyitottak a szakmai világra és a MÁTRIX Szakképzőjében, a kitűnő alapismeretek megszerzése után, komoly szakmai ismereteket sajátíthatnak el diákjaink, országosan elismert oktatóink mentorálásával !!

INGYENES OKTATÁS

Ha már döntöttél, de mégis közelebb, jó közlekedéssel, ugyanúgy, ahogyan az Állami szakképzésben, Nálunk is térítésmentesen, de mégis változatosan és kreatívan szeretnél szakmát tanulni, a MÁTRIX MAGÁN Szakképzőjében szeretettel várjuk jelentkezéseteket az iskolánk által meghirdetett szakmai területekre!

JÓ INFRASTRUKTÚRA

HA befejezted a 8. osztályt, még jelentkezhetsz, családias hangulatú, jól megközelíthető Budaörsi Iskolarendszerű osztályainkba!

MINŐSÉGI, GYAKORLATORIENTÁLT SZAKTUDÁS

Felszerelt műhelyeinkben, kis csoportokban, Mester Oktatóinktól- Minőségi szaktudáshoz és kiváló kompetenciákhoz juthatsz, ingyenesen!

DIÁKIGAZOVÁNY

Ha tanulói jogviszonyban tanuló diákunk leszel, diákigazolványra vagy jogosult, amellyel minden diákkedvezmény (utazás, programbelépők stb.) igénybe vehető.

IDEGEN NYELVI OKTATÁS

Nálunk minden szakma tanulásánál nagy hangsúlyt kap az idegen nyelvi képzés, a szakmák tanulásánál legalább egy idegen nyelv tanulását választhatod!

ÖSZTÖNDÍJ

Nálunk is, ahogyan az Állami szakképzésben, az Iskolarendszerű, nappali munkarendben az első szakma megszerzésénél a szakmajegyzékben meghatározottak szerint, tanulóink ösztöndíjra jogosultak.

MUNKAERŐPIACRA VALÓ FELKÉSZÍTÉS

A Mátrix Magániskolában, ugyanúgy, ahogyan az Állami szakképzésben is,  ugyanazon  szakmák tanulása során a tanulók munkaerőpiaci felkészítésén túl, elsődleges a szakmai kompetenciák elsajátíttatása, melyet a projektfeladatokon keresztül, országosan elismert oktatókkal ,diákjaink projektoktatás keretében tanulhatnak.

A szakmai tanulmányok végét képező szakmai vizsga fontos eleme a projektfeladat és a portfólió elkészítése, amelyet tanulóink elhelyezkedésük alkalmával, már referencia munkaként vihetnek leendő munkahelyükre.

VÁRUNK A MÁTRIX SZAKKÉPZŐben!

Van még lehetőség PÓTBEÍRATKOZÁSRA INGYENES ISKOLARENDSZERŰ KÉPZÉSEINKRE!

JELENTKEZZ HOZZÁNK! SZERETETTEL VÁRUNK a MÁTRIXBAN!

Jelentkezz most!
Jelentkezz most!