+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Rólunk mondták

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül olvashatóak azok a visszajelzések, amiket tanulóink írtak. Minden észrevételt szívesen fogadunk a bacsi.orsi@matrixoktatas.hu e-mail címre. Köszönjük!

Tisztelt Mátrix!

Köszönöm hogy ide járhattam, nagyon jó és szuper volt minden. Az intézmény, a tanárok, az oktatók, mindenki kedves és segítőkész volt.
2014. márciusában kezdtünk sajtkészítéssel foglalkozni a munkánk keretein belül. Saját állományunk tejét dolgozzuk fel. A tanfolyamon elsajátíthattuk mind az üzemi mind a kistermelői sajtkészítés alapjait elméletben és gyakorlatban egyaránt.

B. Éva - Sajtkészítő
"Miért választotta ezt a képzést?"

A munkám miatt, és szeretem a sajtot és a családom is és csinálni is szeretem. Szeretek új dolgokat kipróbálni. Itt a tanfolyamon sokat tanultam a csoporttársaimtól , a tanárnőtől Gyöngyikétől. Szeretném is a tapasztalatokat kipróbálni.

Buj Sándorné

2015.02.05. - Sajtkészítő
Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a sajtkészítő tanfolyamon, hasznos szakmai ismereteket sajátíthattam el a kurzus folyamán. Kistermelőként szeretnék sajt és egyéb tejtermékek előállításával foglalkozni, amelyhez a saját családi gazdaságunk által termelt tejet felhasználhatnánk. (név nélkül)

Sajtkészítő
A tanfolyamot azért végeztem el, mert a környékünkön venni szeretnék egy házat, amit falusi vendéglátási tevékenységhez szeretnék üzemeltetni. Itt főleg gyermekprogramokat szeretnék megvalósítani. A gyerekeket megtanítani kertészkedni, megismertetni velük a falusi életet. A tanfolyam tematikája nagyon tetszett. Betekintést nyertünk a jogszabályi háttérbe, gyakorlati és elméleti ismereteket szereztünk, mezőgazdaságból, állattenyésztésből, ételkészítésből, vállalkozási ismeretekből. Nagyon jó csoport voltunk. Mindenki egy színes egyéniség. A Mátrix Oktatási Központ hozzáállásával, segítőkészségével az oktatónkkal nagyon meg voltam elégedve.
(név nélkül)

Mezőgazdasági gazdaasszony, falusi vendéglátó
A Mátrix Oktatási Központot kollégáim ajánlották, ők aranykalászos gazda képzőn voltak itt. A képzéssel meg voltam elégedve. További terveinkhez szükséges ez a képesítés.
(név nélkül)

Mezőgazdasági gazdaasszony, falusi vendéglátó
Azért gondoltam, hogy Önöket választottam, mert pálinkafőzéssel szeretnék foglalkozni. Az oktatás mindig jó hangulatban folyt, és az előadások is mindig érdekesek voltak. A tanfolyam díját is megfelelőnek találtam, mert többet is néztem. Összefoglalva nem bántam meg, hogy Önöket választottam.

Tisztelettel, Sz.V.
– Gyümölcspálinka-gyártó
Részemről korrekt a suli!

Színvonalas oktatás, segítőkész szakemberekkel. SZUPER! :-)

Kellemes légkör! Reméljük a technikum is ilyen jó lesz!!!

Nagyon tetszett az oktatás és a vizsga is, Köszönjük!

Mindenkinek ajánlani fogom a MÁTRIX Oktatási Központot, mert segítőkészek, megértők. Köszönöm, hogy itt lehettem.

2015.09.29. Aranykalászos gazda
Nagyon köszönjük a színvonalas oktatást, a professzionális felkészítést és a rengeteg új ismeretet.
Bakonyi István lelkiismeretes munkáját. Hatalmas élmény volt a tanfolyam.
Köszönjük az aranykalászos gazda csoport nevében!
Az iskola színvonala megfelelő, a tanárok felkészültek, segítőkészek. 5-ös!

Használható tudást biztosító iskola, felkészült és pontos tanárokkal. 5-ös!

Az iskola és a tanárok felkészültek, segítőkészek. 5-ös!

Gyorsan, pontosan, sikeresen! 5-ös.

A tanár úr nagyon aranyos, felkészült!

Tanár úr jószívű, nagyon de nagyon segítőkész. Örülök, hogy megismerhettem.

Nagy tudása mellett igen szeretetre méltó tanárunkat, Pista bácsit megtiszteltetés volt megismerni is! Mindent köszönünk!
(név nélkül)

Aranykalászos gazda