+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Rólunk mondták

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül olvashatóak azok a visszajelzések, amiket tanulóink írtak. Minden észrevételt szívesen fogadunk a bacsi.orsi@matrixoktatas.hu e-mail címre. Köszönjük!

Összességében elégedettek voltunk a tanfolyammal. Tanulmányainkhoz elegendő segédanyagot (könyvet, cd-t) kaptunk.
A tanárnő nagyon felkészült és segítőkész volt, vele jól el tudtuk sajátítani a szükséges ismereteket. Folyamatos konzultációra volt vele lehetőségünk. A tangazdaságban is sok elméleti segítséget kaptunk.
A tanfolyam szervezése megfelelő volt, e-mailben mindig minden információt megkaptunk. A modulzáró vizsga megfelelő előkészítője volt a vizsgának. A záróvizsga feladataira megfelelően fel lehetett készülni a rendelkezésünkre álló anyagokból.
A vizsgáztatók részéről maximálisan pozitív hozzáállást tapasztaltunk. Köszönjük mindannyiuk segítőkész, lelkiismeretes munkáját, felkészültségét!

Tisztelettel: Aranykalászos csapat


Az iskola és tanáraik minden szempontból felkészült. Nagyon tetszik a tanár-diák kapcsolat. A vizsgára korrekt volt a felkészítés, mind elméletben, mind gyakorlatban.

Örülök, hogy ilyen színvonalas iskolába járhattam. Mind az oktatás elméleti és gyakorlati képzése magas színvonalú, melyet nem sok intézményrendszer tud felmutatni.

Köszönöm a felkészítő tanáromnak és gyakorlati oktatómnak a magas szintű oktatást, és remélem eredményes vizsgához való (hozzá segítésüket) segítséget.


Nagyon elégedett voltam az oktatás színvonalával, érthetően adták le a tananyagot.


Maximális tisztelet Rabi Zsolt és Laci bácsinak. Komoly színvonal.


Köszönjük a szakmai felkészítést Rabi Zsoltnak és Hoffmann tanár úrnak, le a kalappal a felkészítő tanárok előtt.


Köszönöm a szakmai felkészítést! 5-ös!


Köszönöm a remek szakmai felkészítést és minden segítséget.


Az oktatás és a felkészítés színvonalával teljesen meg vagyok elégedve. Köszönöm!


10 éve dolgozom a szakmában, de sok új információval gazdagodtam. Jól döntöttem, hogy ezt az iskolát választottam.


Örülök annak, hogy megtaláltam azt a team-t, ahol megvan a tudásanyag ahhoz, hogy tényleg megtanuljuk a szakmát. Remélem később a végzés után is megmaradhat a kapcsolat, hogy fejlődhessünk tovább!

2015.11.27. Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő
Nagyon kedvesek és segítőkészek. Sokat tanultam, köszönöm. (név nélkül)


Alapos elméleti, hasznos gyakorlati ismereteket kaptunk, sokoldalúan felkészült oktatótól. Köszönjük! (név nélkül)


Jó ár-értékarányú szolgáltatást kaptam, korrekt hozzáállással. Kitűnő szervezés és körülmények! Köszönöm!
(név nélkül)

2015.11.26. Aranykalászos gazda
Jól szervezett, gyakorlatias és jól használható ismereteket nyújtó képzés. L.J.


Tetszett a képzés, még abban a témában is új ismeretekre tettem szert, amit már korábban ismertem, köszönök mindent. B.Z.


Köszönöm Editkének és Tündének a remek, frappáns szervezést, sűrű tájékoztatást és Tanár Úrnak a személyes példákkal is érdekessé tett ismereteket! P.A.

Aranykalászos gazda
Kedves Oktatási Központ! Második alkalommal veszek részt itt képzésen, most is mindennel meg voltam elégedve! K. Tamás
Tisztelt Mátrix! Köszönöm, hogy ide járhattam, nagyon jó és szuper volt minden! Az intézmény, a tanárok, oktatók, mindenki kedves és segítőkész volt. Tisztelettel, H.Z.
Az oktatás nyugodt környezetben zajlott, jól képzett oktatókkal. Vizsga stresszmentesen lebonyolódott. Jól megszervezett tanfolyamon vehettem részt. Ajánlani tudom mindenkinek. J. Gábor
Tisztelt Oktatási Központ! Az oktatással teljes mértékben elégedettek voltunk. Az oktatók kiváló szaktudásukkal segítettek minket, kérdéseinkkel bármikor fordulhattunk hozzájuk. A gyakorlati hely is nagyon szép volt, az órák minősége és mennyisége is kielégítő volt. Az oktatási központot ajánlani tudjuk bárkinek. Tisztelettel és köszönettel: H.Petra, K.B. Imre
A csoport elsősorban jövőbeli fejlesztési tervei, sokak számára pedig új hivatásuk elindítása miatt fordult a mezőgazdaság és a saját gazdálkodás felé. A Mátrix Oktatási Központ mindenki számára egyértelmű választás volt. Volt, aki ajánlásra, volt aki az interneten tájékozódva jutott ide. Túl a tanfolyamon és a vizsgán elmondható, hogy egy jól szervezett, profi képzési csapattal, felkészítéssel találkoztunk. Kiemelkedő volt Zsolt gyakorlati példái és strukturált, lényegre törő információátadása. A tanfolyam szervezés rugalmas és egyedi igényeinket figyelembe vevő volt. Köszönjük a támogatást, tudást, és nem kérdés, hogy továbbképzési igényeink esetén csak ide jövünk! – Mezőgazdasági technikus csoport