+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Rólunk mondták

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül olvashatóak azok a visszajelzések, amiket tanulóink írtak. Minden észrevételt szívesen fogadunk a bacsi.orsi@matrixoktatas.hu e-mail címre. Köszönjük!

Villanyszerelő vizsga tanulóink véleménye (2018.09.10.)
"Köszönjük a tanárainknak és az iskolának az odaadó munkát és a sok segítséget, hogy sikeresek lehessünk."
Aranykalászos gazda vizsga Debrecen, Vizsgabizottsági vélemény:

"A felnőttoktatás tematikájának megfelelően a fő hangsúly a gyakorlati képzésen van. A vizsgáztatás személyi és tárgyi feltételei ennek jegyében zajlott le. A gyakorlathoz a gépek, eszközök rendelkezésre álltak. A szemléltető gyomok, takarmányozási tápok, lótartás eszközei, műtrágyák stb. felismerésében szépen előkészítettek voltak. A tanulók tárgyi ismeretei jó, egy két esetben kitűnő. A felkészítő tanár lelkiismeretes munkája ismét utolérhető. A képző részéről a háttér adminisztráció kifogástalan, időben elkészült minden papír, jelentés és bizonyítvány." - Hajdúbagos 2018.08.29.
Aranykalászos gazda tanulónk véleményei (2018.08.29. Debrecen vizsga)

"Köszönjük, hogy itt lehettünk! Megtiszteltetés volt Judittal tanulni!"

"Jól éreztük magunkat, alapos oktatást kaptunk, az oktatói hely és az oktató is tökéletes."

"Barátságos, emberséges. Egy élmény volt!"

"Megérte!"
"A 2018.07.13-án Hűtő, légtechnikai rendszerszerelő vizsga előkészítése, lebonyolítása példa értékű. A hallgatók felkészültsége úgy elméleti mint gyakorlati téren tökéletesen megvalósult. Az anyagi, technikai feltételek maximálisan adottak voltak. A vizsgabizottság tagjai között a kommunikáció a legtökéletesebb volt. A vizsga semmilyen rendkívüli esemény nem történt." - 2018.07.13. Hűtő-, légtechnikai rendszerszerelő vizsga, vizsgabizottsági vélemény.
"A Mezőgazdasági gépész vizsga az előírt szabályok szerint lezajlott. A vizsgarészek: írásbeli, gyakorlati, szóbeli a képző intézmény által biztosított technikai, tantermi, gyakorló üzemi körülmények megfelelőek voltak. A vizsgázók kiválóan fel voltak készítve, amely a feleleteken tükröződött." - 2018.07.18. Mezőgazdasági gépész vizsga, vizsgabizottság véleménye
"A szóbeli vizsgán a hallgatók felkészültségét megfelelőnek találtuk. A felkészítő tanárok munkáját magas színvonalúnak ítéltük, hiszen a tanulók nem rendelkeztek fémipari előképzettséggel. A gyakorlati vizsga rendben lezajlott, a hallgatók biztonságos, magabiztos munkát végeztek. A szakmai vizsgán biztosítottak voltak a vizsga személyi és tárgyi feltételei." - Gázhegesztő vizsgabizottsági vélemény 2018.08.09.
"A szóbeli és gyakorlati vizsga folyamán a nyugodt vizsgáztatás feltételeit biztosították. A gyakorlati vizsga helyszínén a vizsgatételeknek megfelelő eszközök rendelkezésre állta. A vizsgázók felkészültsége megfelelő volt, de a szakszavak használata kevésbé volt jellemző." - Méhész vizsgabizottsági értékelés (2018.08.10.)
"Az oktatók felkészültségével és az ismeret átadásával nagyon elégedettek vagyunk. Maximális támogatást kaptunk az ismeretanyag elsajátításához. Ha kellett türelmesen, ha kellett rugalmasan segítették előrehaladásunkat. A szervezés és tájékoztatás a tanfolyam legelején nehézkes volt, de ez is megváltozott, és a vizsgára zökkenőmentessé vált. Köszönjük, hogy támogatták ismeretszerzésünk." - Méhész tanulóink véleménye
"A mai napon vizsgáztatott tanulók felkészültsége kiválónak mondható. Gratulálok a felkészítőknek. A szervezés és segítőkészség a képző részéről színvonalas volt." - Vizsgabizottsági vélemény (2018.06.29. Aranykalászos gazda OKJ vizsga)
"Nem találtam hibát, pedig sok-sok feltételt ellenőriztem. Tökéletesen oldotta meg Szabó Borsika irányításával a kis csapat a vizsga előkészítését, a lebonyolítását és az adminisztrációt. Köszönet Nekik! Magasan képzettek a felkészítő tanárok! Szakmai tudás, pedagógiai érzék, emberség, segítőkészség. Jó velük dolgozni! A gyakorlati képzőhely jól felszerelt, anyag és segédanyag bőségesen rendelkezésre áll. Gratulálok, csak így tovább! Köszönöm, hogy itt lehettem!" - Pap Mihály, a vizsgabizottság elnöke (2018. jún. 23. Hegesztő OKJ vizsga)