+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Rólunk mondták

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül olvashatóak azok a visszajelzések, amiket tanulóink írtak. Minden észrevételt szívesen fogadunk a bacsi.orsi@matrixoktatas.hu e-mail címre. Köszönjük!

Nagyon jó mind az elméleti mind a gyakorlati oktatása. Az előadásmód, a felkészültség, az órák hangulata teljesen jó.
név nélkül - Sportedző oktatónkról
Mind a szakmai tudás, mind a hozzáállás legmesszemenőbbig magas színvonalú volt.
név nélkül - kályhás oktatónkról
Gyakorlati tapasztalattal, magas szintű szakmai felkészültséggel rendelkezik.
K. István - Bádogos oktatónkról
Bárcsak nekem lenne ennyi tapasztalatom és ilyen tudással rendelkeznék. Nagyon felkészült, rengeteg szakmai tapasztalattal és Tudással rendelkezik.
V. Tibor - klímás oktatónkról
Amit a jelentkezéskor ígért a szervező azt valóban visszaigazolt a gyakorlat. Az előadó valóban tapasztalt, segítőkész, az anyagon felül is ad információt, tudást.
(név nélkül - asztalos oktatónkról)
Az oktató felkészültségével, tudásával és gyakorlati tapasztalatával meg vagyok elégedve. A konzultációk közvetlenek, interaktívak. Az előadás minőségi, barátságos, de egyben komoly lényegre mutató.
(név nélkül - aranykalászos gazda oktatónkról)
Végtelenül türelmes, kedves és hozzáértő. A foglalkozásokon olyan légkört igyekszik fenntartani, amiben frusztrációk nélkül örömmel lehet tanulni.
(vélemény asztalos oktatónkról - név nélkül)
Messzemenően magas szakmai felkészültséggel, tudással rendelkező OKTATÓ (így csupa nagy betűvel!). Előadásai élményszámba mennek. Kitűnő pedagógiai módszereivel képes a tanfolyamon résztvevő hallgatók figyelmének folyamatos fenntartására. A "száraz" (kevésbé érdekfeszítő)tananyagrészek, avagy az addig nagyon bonyolultnak tartott fejezetek is enyhe humorral átszőtt előadásai során világossá, és élvezhetővé válnak. Céltudatosan törekszik arra, hogy a hallgatók a vizsgákat minél jobb eredménnyel tegyék le.
(név nélkül)
A tanárnő felkészült, alapos. Az órák mindig jó hangulatban telnek el és, nagyon érdekes az előadás.A gyakorlati előadások nagyon hasznosak. Több embernek is ajánlottam már a tanfolyamot :-)
(név nélkül)
Egy jól szervezett tanfolyamon vettem részt, sokat tudtam tanulni az ismertetett anyagból, tanulmányaimat ugyanitt folytatom a Mezőgazdasági technikus képzésen.
E. Péter - Somberek
Ajánló
  • KÉPZÉSI AKCIÓK
    Július végéig -25.000Ft
    kedvezményt adunk Hegesztő
    és Légtechnika szerelő képzéseinkre!
Bezárás