+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Rólunk mondták

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül olvashatóak azok a visszajelzések, amiket tanulóink írtak. Minden észrevételt szívesen fogadunk a bacsi.orsi@matrixoktatas.hu e-mail címre. Köszönjük!

Jó hangulatú vizsga, reális elvárások és követelmények.

Remek csoport, nagyszerű oktatók (főleg a gyakorlati oktató), jó hangulatú vizsga.

Korrekt feltételekkel, lelkiismeretesen került lebonyolításra a tanfolyam.

Jó oktatás, hasznos ismereteket szereztem a tanfolyam elvégzésével.

Jó csapat, segítőkész oktatók.

Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt. Tetszett hogy az anyag nagyon gyakorlatias.

Összetartó jó csoport, oktató segítőkész, segítőkész oktatás, rugalmas ügyintézés.

Jó csapat, rugalmas tanrend, részletes tananyag.

Megfelelő megoldás a szükséges tudás megszerzésére-
Köszönöm Borbálának az elméletet, Csabának a gyakorlati oktatást! Szuper volt! És a csapat is!

Aranykalászos gazda
Köszönetünket fejezzük ki a tanfolyam szervezőinek, hogy rugalmas, színvonalas képzésben vehettünk részt. Külön köszönet, mélységes tisztelet Laci bácsinak a színvonalas oktatásért, segítő jó szándékáért és az alázatos hozzáállásáért.

Méhész csoport
Megelégedettséggel tölt el, hogy a felkészülés mind elméleti mind gyakorlati része érthetően, lépcsőzetesen felépített így egyszerűen érthető volt.

Ezúton szeretnék köszönetet nyilvánítani a MÁTRIX Oktatási Központnak a sok segítségért, és a hozzáállásukért. Továbbá külön köszönet V. István mesternek a sok szakmai tanácsért és a vizsgára való felkészülésben tanúsított segítségéért!

Szeretném megköszönni, hogy itt vizsgázhattam, amit természetesen sikeresen sikerült teljesítenem. Ezt köszönhetem a MÁTRIX-nak.

Ezúton is megköszönöm mindazoknak az embereknek akik segítettek a felkészülésben, ez nagyban emelte az oktatás színvonalát.

Köszönet minden embernek akik elősegítették a képzés menetét. A gyakorlati felkészítés mindenféle igényt kielégített. Köszönjük V. tanár úrnak a segítségét.

Hegesztő csoport
Köszönjük Zsiga bácsinak a lelkiismeretes oktatást, a kiváló szakmai tudásának átadását és a jó humorát, valamint a Mátrix csapatának a nagyszerű szervezést.

Kunszentmiklós - Aranykalászos gazda csoport
Drága Oktató Központ!
Az oktatók kiváló szaktudással rendelkeznek, az oktatási objektum felszerelt, kellemes. A vizsgától jobban féltünk, mint kellett volna. A tanyán jól éreztük magunkat. A géppark felszerelt, jól áttekinthető, az állatok tiszták!
Büszkék lehetnek ránk!
Jövőbeni terveim megvalósításához elengedhetetlen volt a tanfolyam. A hozzáfűzött reményeimet beváltotta. Nagy valószínűséggel fogok más tanfolyamra is járni.

Mezőgazdasági gazdaasszony, falusi vendéglátó
Jól szervezetten zajlott mind az oktatás, mind a vizsga. A vizsgahelyszín jól felszerelt, és szervezetten zajlott. Teljes mértékben meg vagyok elégedve a lebonyolítással.
(név nélkül)
Tisztelt Intézmény!
Azért választottam a Mátrix Oktatási Központot, mivel közel van a lakóhelyemhez, és itt a képzések közt találtam olyanokat, amiket szerettem volna megcsinálni. A mezőgazdasági technikus képzés volt a második tanfolyam, amit itt végeztem el. És még van tervben egy-két tanfolyam! Az oktatással 100%-ban meg vagyok elégedve.

Köszönettel: K. Emese

A képzés színvonalával teljesen elégedett vagyok. Az oktató munkája, hozzáállása kiváló. elégedett vagyok mindennel, mindenkivel. Köszönöm!

R. Vilmos
2014-ben felmerült bennünk, hogy befektetnénk a meglévő keretünket egy olyan vállalkozásba amelybe közösen tudnánk dolgozni. Ekkor láttuk, hogy az emberek nagy része főzet, főz, és vásárol szeszesitalt. Kiderült, hogy pályázati forrás lenne rá és a tőke is megfelelő. Ezután kerestünk online iskolát és itt találtunk Kecskeméten. A képzés során az órákon a kérdéseinkre megfelelő választ kaptunk. Sikerült átértékelni magát a pálinka fogalmát.

K. Tímea