+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Felnőttképzés

Legnépszerűbb képzéseink

ÁcsSzakmai tapasztalattal rendelkezők számára Intenzív Ács csoportot is indítunk. Részletek itt >> Eddigi tanulóink száma több mint 730 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!  

Aranykalászos gazdaEddigi tanulóink száma több mint 4660 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza! Az új induló Aranykalászos gazda csoportjaink OKJ vizsgadíja 85.000 Ft helyett most csak 50.000 Ft!

AsztalosEddigi tanulóink száma több mint 1500 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

BádogosIntenzív Bádogos csoport kizárólag szakmai tapasztalattal rendelkezők számára indul! Intenzív képzésünk ára kizárólag egyösszegű befizetéssel rendezhető! Meglévő szakmai tudása alapján felmentést biztosítunk a tanfolyam jelentős óraszámából! Eddigi tanulóink száma több mint 335 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

Burkoló (intenzív)Intenzív Burkoló csoport kizárólag szakmai tapasztalattal rendelkezők számára indul! Intenzív képzésünk ára kizárólag egyösszegű befizetéssel rendezhető! Meglévő szakmai tudása alapján felmentést biztosítunk a tanfolyam jelentős óraszámából! Eddigi tanulóink száma több mint 300 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

CNC gépkezelőAz egyik legkeresettebb műszaki szakma, amellyel biztosan eltud majd helyezkedni a hazai és a külföldi munkaerőpiacon egyaránt! Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

Élelmiszer-, vegyiáru eladó + BoltvezetőKomplex kereskedelmi képzésünkkel a két szakmát egyben, intenzív képzésben elvégezheted! Ha az alapképesítésed megvan már, nálunk elvégezheted külön csak a Boltvezető szakmát is!

Épületgépész technikusEddigi tanulóink száma több mint 500 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

Erdészeti szakmunkásEddigi tanulóink száma több mint 80 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgáló (ÉV) + Erősáramú berendezések felülvizsgálója (EBF)Komplex csomagos képzésünkkel a két szakmát 50.000 Ft kedvezménnyel elvégezheted!

FakitermelőEddigi tanulóink száma több mint 150 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

Festő, mázoló, tapétázóHatalmas a munkaerőhiány a festő szakmában, most érdemes szakembernek tanulni!

Gáz- és hőtermelő berendezés-szerelőEddigi tanulóink száma több mint 85 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

Gépi forgácsolóIgazán keresett műszaki szakma, amely elvégzésével CNC gépkezelőnek is tanulhat! Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

Gépi forgácsoló + CNC gépkezelőKomplex csomagos képzésünkkel a két szakmát akár 130.000 Ft kedvezménnyel elvégezheted! Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

Halász, haltenyésztőMost indul az utolsó csoport, ezt követően ez a képzés az OKJ változással megszűnik! A megszerzett bizonyítványok teljes értékű szakmai végzettséget jelentenek a képzés megszűnése után is! Eddigi tanulóink száma több mint 300 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

HegesztőEddigi tanulóink száma több mint 160 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelőEddigi tanulóink száma több mint 2450 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

Hűtő-, klíma- és hőszivattyú berendezés- szerelőEddigi tanulóink száma több mint 1160 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

KályhásEddigi tanulóink száma több mint 150 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

Kőműves (intenzív)Intenzív Kőműves csoport kizárólag szakmai tapasztalattal rendelkezők számára indul! Intenzív képzésünk ára kizárólag egyösszegű befizetéssel rendezhető! Meglévő szakmai tudása alapján felmentést biztosítunk a tanfolyam jelentős óraszámából! Eddigi tanulóink száma több mint 1230 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

Központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelőEddigi tanulóink száma több mint 500 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

Lakott - területi fakitermelőRendelkezel már a favágásban jártassággal, de nincs még engedélyed a veszélyes fák kivágására? Akkor ajánljuk figyelmedbe...

Logisztikai és szállítmányozási ügyintézőEddigi tanulóink száma több mint 150 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

MéhészEddigi tanulóink száma több mint 710 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

SportoktatóEddigi tanulóink száma több mint 750 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

SzárazépítőMeglévő szakmai tudása alapján felmentést biztosítunk a tanfolyam jelentős óraszámából! Eddigi tanulóink száma több mint 125 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

Szőlész-BorászEddigi tanulóink száma több mint 140 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

TetőfedőIntenzív Tetőfedő csoport kizárólag szakmai tapasztalattal rendelkezők számára indul! Intenzív képzésünk ára kizárólag egyösszegű befizetéssel rendezhető! Meglévő szakmai tudása alapján felmentést biztosítunk a tanfolyam jelentős óraszámából! Eddigi tanulóink száma több mint 500 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

VillanyszerelőPáros akciónk keretében 15.000Ft-ot elengedünk a tanfolyami díjakból! Eddigi tanulóink száma több mint 3000 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

Víz-, csatorna- és közmű-rendszerszerelőEzzel a szakmával vízszerelőként dolgozhatsz! Itt mindent megtanulhatsz a víz és csatornahálózat kiépítéséről, berendezések...

KozmetikusKozmetikusként az egészséges arc és test ápolásával, állapotának javításával, és fenntartásával foglalkozhatsz ......

SzépségtanácsadóSzépségtanácsadóként a tanácsadás mellett sminkes és műszempilla építőként is dologzhatsz ...

Munkavédelmi technikusIgazán keresett szakember, hiszen munkájuk elengedhetetlen az állandó biztonságos és szabályos munkavégzés és munkakörnyezet...

BoltvezetőSzívesen dolgoznál kereskedelmi egységben? Nem okoz gondot a kommunikáció és az értékesítés? Eladó képzésünk ideális...

Kisfeszültségű csatlakozó- és közvilágítási FAM szerelőKisfeszültségű villamos fogyasztásmérő berendezéseken és a közvilágításon szerelési, javítási, karbantartási munkákat...

Kisfeszültségű FAM kábelszerelőFeszültség alatti kábelszerelést végez (ki-, bekötés, összekötő szerelés, leágazó szerelés).

Kisfeszültségű mérőhelyi FAM szerelőA kisfeszültségű villamos fogyasztómérők karbantartását és hibaelhárítását végzi a hálózat kikapcsolása nélkül...

Kisfeszültségű szabadvezeték hálózati FAM szerelőA kisfeszültségű szabadvezeték hálózatokat javítja és karbantartja a hálózat kikapcsolása nélkül.

Kőműves (intenzív)Intenzív Kőműves csoport kizárólag szakmai tapasztalattal rendelkezők számára indul! Intenzív képzésünk ára kizárólag egyösszegű befizetéssel rendezhető! Meglévő szakmai tudása alapján felmentést biztosítunk a tanfolyam jelentős óraszámából! Eddigi tanulóink száma több mint 1230 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

Burkoló (intenzív)Intenzív Burkoló csoport kizárólag szakmai tapasztalattal rendelkezők számára indul! Intenzív képzésünk ára kizárólag egyösszegű befizetéssel rendezhető! Meglévő szakmai tudása alapján felmentést biztosítunk a tanfolyam jelentős óraszámából! Eddigi tanulóink száma több mint 300 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

ÁcsSzakmai tapasztalattal rendelkezők számára Intenzív Ács csoportot is indítunk. Részletek itt >> Eddigi tanulóink száma több mint 730 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!  

További képzéseink

Ács (intenzív)Intenzív Ács csoport kizárólag szakmai tapasztalattal rendelkezők számára indul! Intenzív képzésünk ára kizárólag egyösszegű befizetéssel rendezhető! Meglévő szakmai tudása alapján felmentést biztosítunk a tanfolyam jelentős óraszámából! Eddigi tanulóink száma több mint 730 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

ÁllatgondozóSzeretnél állattartó telepen elhelyezkedni vagy elindítanád saját vállalkozásod? Célod megvalósításához válaszd állatgondozó...

Állattartó szakmunkásAkár saját állattartó telepet vezetsz, akár alkalmazottként szeretnél elhelyezkedni, képzésünk biztosítja számodra a...

Ápolási asszisztensEgészségügyi munkakörben világszerte nagy hiány van a szakképzett munkaerő tekintetében. Az elhelyezkedéshez nem szükséges...

BelovaglóSzeretnél hivatásszerűen lovagolni és istállóban elhelyezkedni? Belovagló képzésünkön mindent megtanulhatsz a lókiképzésről...

BérügyintézőA bérügyintéző a munkavállalókkal kapcsolatos munkaerő-gazdálkodáshoz kapcsolódó ügyeket intézi.

BiogazdálkodóHa már rendelkezel Gazda szakmai végzetséggel, jelentkezz Biogazda továbbképzésünkre is!

BorászSzeretnél igazán finom és ízletes bort készíteni és a szakmáról mindent megtudni? Nálunk minden apró részletet...

BurkolóSzakmai tapasztalattal rendelkezők számára Intenzív Burkoló csoportot is indítunk. Részletek itt >> Eddigi tanulóink száma több mint 300 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

CukrászHa szereted a kreatív feladatokat, szeretnél különlegeset alkotni és otthon érzed magad a konyhában, jelentkezz cukrász...

DekoratőrHa másoknak szeretnél abban segíteni, hogy megvalósítsd elképzeléseiket, akkor tanuld ki ezt a szakmát.

DísznövénykertészSzívesen foglalkoznál dísznövényekkel, szeretnél fóliát vagy üvegházat üzemeltetni? Végezd el ezt a képzésünket és mind erre...

Elektromos gép- és készülékszerelőElektromos berendezések, háztartási és kisgépek szerelése és üzemeltetése végezhető a szakmával!

Elektromos halászgép kezelőjeA képzés elvégzésével az elektromos halászgép üzembe helyezését és használatát végezheteted!

Elektronikai technikusÖsszetett műszaki és gyengeáramú elektrotechnikai, vezérléstechnikai műszerész és programozó munkákat végez.  

Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Emelőgépkezelő)A szaképzett emelőgépkelező az anyagmozgatási munkák elvégzéséhez használt emelőgépeket kezeli, ellenőrzi és működteti...

Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Targoncavezető)Számos munkához elvárás a targoncavezetői végzettség, más állásoknál pedig előnyt jelent a megléte. Végezd el nálunk, hogy ne...

Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgáló (ÉV)Igazán keresett szakma, hiszen minden építési engedélyhez kötött építmény műszaki átadásnál szükség van egy szakemberre, aki...

Erősáramú berendezések felülvizsgálója (EBF)Igazán keresett szakma, hiszen minden építési engedélyhez kötött építmény műszaki átadásnál szükség van egy szakemberre, aki...

Erősáramú elektrotechnikusAz erősáramú energetikai hálózat üzemeltetését és a villamosenergia-gazdálkodás nyomon követését végzi.  

Faipari gépkezelőEzzel a szakmával a faiparban használatos ipari és forgácsológépekkel dolgozhatsz!

Falusi vendéglátóA falusi turizmus egyre nagyobb teret hódít hazánkban és számos pályázati lehetőséget nyújt a vállalkozni vágyók körében...

Fogászati asszisztensEgészségügyi munkakörben világszerte nagy hiány van a szakképzett munkaerő tekintetében. Az elhelyezkedéshez nem szükséges...

Fogyóelektródás védőgázas ívhegesztőHazai és külföldi viszonylatban egyaránt nagy hiányszakma a CO hegesztő!

GazdaTanfolyamunk az aranykalászos gazda képzéshez hasonlóan általános mezőgazdasági ismereteket biztosít, azonban már tartalmazza a...

Gázipari műszaki-biztonsági felülvizsgálóA gázipari műszaki-biztonsági felülvizsgáló üzemeltetési tanácsot ad a felhasználók számára a meglévő berendezéshez.....

Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozóKépzésünk felkészít a megfelelő, balesetmentes és hozzáértő munkavégzésre, hogy ezt követően akár saját műhelyben...

Gyógy- és fűszernövény termesztőSzeretnél gyógy- és fűszernövényeket termeszteni saját felhasználásra vagy eladásra? Képzésünkön mindent megtanulhatsz a...

GyógymasszőrSzeretnél segíteni az emberek különböző testi, fizikai problémáiban? Elég erőt és kitartást érzel magadban, hogy masszőrként...

Gyógypedagógiai segítő munkatársSzeretnél gyógypedagógia területen elhelyezhetni, de nincs felsőfokú végzettséged? Ezzel a szakmával lehetőséged lesz...

Gyógyszerkiadó szakasszisztensHa már rendelkezel gyógyszertári asszisztens végzettséggel, elvégezheted a gyógyszerkiadó szakasszisztens továbbképzést...

Gyógyszertári asszisztensEgészségügyi munkakörben világszerte nagy hiány van a szakképzett munkaerő tekintetében. Az elhelyezkedéshez nem szükséges...

Gyümölcspálinka-gyártóSzereted a jó pálinkát? Szívesen készítenél sajátot? Képzésünkön mindent megtanulhatsz a szakma rejtelemiről!

Hegesztő BudapestEddigi tanulóink száma több mint 160 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

Homlokzatépítő és -szerelőGyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

HorgásztókezelőKépzésünk ideális számodra, ha a horgászat a hobbid és szívesen dolgoznál horgásztó üzemeltetőknél.

IdegenvezetőHa szeretsz emberekkel foglalkozni és jól beszélsz valamely idegen nyelven, akkor gyere hozzánk és hasznosítsd a tudásod egy jó...

IngatlankezelőHa már rendelkezel Társasházkezelő végzettséggel, képezd magad tovább és végezd el az Ingatlankezelő szakképesítést...

IngatlanközvetítőJó szervezőkészséggel rendelkezel, szívesen segítenél lakóközösségeknek? Akkor ez a Neked való szakma!

Ingatlanvagyon-értékelő és -közvetítőHa már rendelkezel Ingatlanközvetítő végzettséggel, képezd magad tovább és végezd el az Ingatlanvagyon-értékelő és...

Ipari szigetelő bádogosEzzel a szakmával ipari berendezések, csőhálózatok szigetelésével és védőburkolatnak készítésével foglalkozhatsz! Hatalmas...

KereskedőKereskedő szakvégzettséggel lehetőséged nyílik saját vállalkozás létrehozására. Felkészült oktatóink hozzásegítenek a...

Kertépítő és -fenntartóSzeretsz alkotni és határtalan a kreativitásod? Ha örömöd leled a környezeted megszépítésében és nyitott vagy a kertészeti...

KertészKertész képzésünkön átfogó ismeretet szerezhetsz a kertben termő növények termesztéséről és értékesítéséről...

Kertészeti szaktechnikusHa szeretnél kertészetben elhelyezkedni vagy saját gazdaságot vezetni, képzésünk ideális választás számodra is!

Kerti munkásTermelj magadnak saját zöldséget és gyümölcsöt! Ezen a képzésen megtanítunk, hogyan kertészkedj saját telkeden, vidéken, vagy...

Kézápoló és műkörömépítőSzereted a szép és igényes körmöket? Ha kreatívnak és precíznek érzed magad, szívesen készítenél szebbnél szebb körmöket,...

Kisgyermekgondozó, -nevelőFoglakozz kisgyermekek viselkedési és szociális nevelésével, akár önállóan.

KőművesSzakmai tapasztalattal rendelkezők számára Intenzív Kőműves csoportot is indítunk. Részletek itt >> Eddigi tanulóink száma több mint 1300 fő. Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!  

Közművelődési szakemberKözművelődési szakemberként elhelyezkedhetsz önkormányzatoknál, közművelődési intézményénél, művelődési civil...

Közösségfejlesztő animátorSzervezz közösségi programokat, előadásokat a helyi lakosságnak!

LakberendezőAlkoss kreatívan és stílusosan! Tervezd meg az üzletek, kirakatok és otthonok belső elrendezését!

Lóápoló és gondozóElhivatott vagy a lovak és a lovaglás iránt, szeretnél olyan munkát, ahol a lovakkal dolgozhatsz? Képzésünk elvégzésével...

Lovastúra-vezetőHa szeretnél saját lovardát vezetni, lovastáborokat szervezni és iskolai lovasoktatási tevékenységet folytatni, ezzel a szakmával...

LovászA képzés célja, hogy elsajátítsd a lótartás és -tenyésztés elméleti és gyakorlati alapjait, így lehetőséged nyílik arra,...

Megújuló energiatermelő berendezés üzemeltetőjeRendelkezel villanyszerelői végzettséggel és több éves szakmai gyakorlattal? Ha igen, végezd el ezt a szakmai továbbképzést, hogy...

Mezőgazdasági gépészKépzésünkön a mezőgazdaságban alkalmazott erő- és munkagépek sajátosságaival, üzemeltetésükkel és karbantartásukkal...

Mezőgazdasági gépjavítóKépzésünkön megismerkedhetsz a mezőgazdaságban használt erő- és munkagépek használatával, karbantartásával és javításával...

Mezőgazdasági munkásJelentkezz képzésünkre, ha általános mezőgazdasági ismeretekkel szeretnél gazdagodni. Mi biztosítjuk számodra a megfelelő...

Motorfűrész kezelőSzeretnél motorfűrésszel dolgozni, elvégezni a gallyazást és a darabolást? Nálunk szerezhetsz ehhez megfelelő szakképesítést!

MűbútorasztalosHa már rendelkezel asztalos végzettséggel, elvégezheted a műbútorasztalos továbbképzést.

Műszaki informatikusÉrdekel a számítástechnika és az informatikai rendszerek világa? Ha ezt a képzést választod, széles körű ismeretekkel...

Műszakicikk - eladóHa könnyen kiismered magad a műszaki cikkek világában és szívesen segítenél másoknak, hogy megtalálják a számukra megfelelő...

NevelőszülőA gyermekek töltik ki az életed? Szívesen lennél hivatásos nevelőszülő? Valósítsd meg az álmod és végezd el a...

Növényvédelmi szaktechnikusKépzésünk hozzásegít azon ismeretek megszerzéséhez, melyek birtokában szakszerűen tudod alkalmazni a növényvédelmi eljárásokat...

Nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelőGyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

Óvodai dajkaFoglalkozz gyerekekkel, hiszen mérhetetlen sok szeretet adnak.

ParkgondozóHa szereted az esztétikusan elrendezett kerteket, szeretsz kertészkedni és rendelkezel kreatív ötletekkel, akkor tanfolyamunk ideális...

Pedagógiai és családsegítő munkatársVálassz egy olyan szakmát, amivel a felnövő generációt tudod helyes útra terelni.

Pénzügyi-számviteli ügyintézőSzeretnél olyan végzettséget, amellyel pénzügyi területen helyezkedhetsz el? Válaszd ezt a szakmát és minden szakmai tudnivalót...

RaktárosA raktáros feladata a raktár működésével kapcsolatos tevékenységek lebonyolítása, a raktárba beérkező áruk átvételétől a...

SajtkészítőSzeretnél tejtermelő állattartással foglalkozni, és saját tejtermékeket előállítani? Képzésünkön mind szakmai ismeretet...

SportedzőHa szeretnél a lovassportban dolgozni edzőként, ezzel a képzéssel akár hivatalos és nemzetközi versenyekre is készítheted...

SzakácsHa szeretnél egy igen kreatív szakmát tanulni és a konyhában is jól mozogsz, akkor ajánljuk figyelmedbe ezt a képzésünket...

Számítógép-szerelő, karbantartóÉrdekel a számítástechnika és az informatikai rendszerek világa? Ha ezt a képzést választod, széles körű ismeretekkel...

Szociális asszisztensHa szeretnél hivatásként segíteni a rászorulóknak, akkor ez a neked való szakma!

Szociális gondozó és ápolóHa szívesen segítenél a rászorulóknak hivatásodként, akkor ez a neked való szakma!

Társadalombiztosítási ügyintézőA társadalombiztosítási ügyintéző a munkavállalókkal kapcsolatos bér- és társadalombiztosítási ügyeket intézi...

TársasházkezelőJó szervezőkészséggel rendelkezel, szívesen segítenél lakóközösségeknek? Akkor ez a Neked való szakma!

Tűzvédelmi előadóA jogszabályban meghatározott, vagy annál alacsonyabb tűzveszélyességi szintű gazdálkodó szervek, létesítmények tűzvédelmével...

ÚtépítőAz útépítő tanfolyamon minden szükséges ismeretet biztosítunk számodra a zökkenőmentes munkavégzéshez.

ÜvegművesEgy igazán különleges, műszaki beállítottságú művészi mesterség.

Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintézőNem okoz gondot értelmezni és alkalmazni a jogi rendelkezéseket, szívesen töltenél be felelősségteljes pozíciót? Képzésünk...

Vendéglátó eladóSzeretnél a vendéglátásban dolgozni külföldön vagy akár itthon? Akkor jelentkezz iskolánkban és nálunk egy szakmai...

Vendéglátó üzletvezetőA pörgős élet a mindened? Szeretnél a vendéglátásban dolgozni külföldön vagy akár itthon? Akkor jelentkezz iskolánkban és...

Vidékfejlesztési szaktechnikusÉrdekel a vidékfejlesztés és a pályázatírás? Sajátítsd el nálunk ennek a sokrétű és keresett szakmának az...

Villámvédelmi felülvizsgálóRendelkezel villanyszerelői végzettséggel és több éves szakmai gyakorlattal? Ha igen, végezd el ezt a szakmai továbbképzést, hogy...

Vízgépészeti és technológiai berendezésszerelőHa rendelkezel már Víz-, csatorna- és közmű- rendszerszerelő előképzettséggel és szeretnéd bővíteni tudásodat, képezd magad...

Vízszigetelő, melegburkolóGyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza!

Zöldség és gyümölcstermesztőHa szeretnél gyümölcsültetvények, zöldségnövények szaporításával és telepítésével foglalkozni, intézményünkben...