+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Szakmáink - Mátrix Szakképző Iskola OM910020

Legnépszerűbb képzéseink

Ács képzésINTENZÍV CSOPORTOK! Sikeres tanfolyami befejezéssel és szakmai vizsgával államilag elismert szakmai bizonyítvány szerezhető, mely vállalkozás indítására is jogosít! A gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza, mely korszerűen felszerelt műhelyünkben zajlik!  

Asztalos képzésINTENZÍV CSOPORT! Sikeres tanfolyami befejezéssel és szakmai vizsgával államilag elismert szakmai bizonyítvány szerezhető, mely vállalkozás indítására is jogosít! A gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza, mely korszerűen felszerelt műhelyünkben zajlik! Eddigi tanulóink száma: 1500 fő   //

BádogosINTENZÍV csoport! Sikeres tanfolyami befejezéssel és szakmai vizsgával államilag elismert szakmai bizonyítvány szerezhető, mely vállalkozás indítására is jogosít! A gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza, mely korszerűen felszerelt műhelyünkben zajlik!

BurkolóINTENZÍV CSOPORTOK! Sikeres tanfolyami befejezéssel és szakmai vizsgával államilag elismert szakmai bizonyítvány szerezhető, mely vállalkozás indítására is jogosít! A gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza, mely korszerűen felszerelt műhelyünkben zajlik!.  

Hűtő- és szellőzésrendszer-szerelő képzés (Klímaszerelő képzés)INTENZÍV csoport! Sikeres tanfolyami befejezéssel és szakmai vizsgával államilag elismert szakmai bizonyítvány szerezhető, mely vállalkozás indítására is jogosít! A gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza, mely korszerűen felszerelt műhelyünkben zajlik! Ezen képzés váltotta fel az OKJ rendszerben Hűtő-, légtechnikai rendszerszerelő képzést, melyben tanulóink száma több mint 2850 fő volt.

KőművesINTENZÍV csoport! Sikeres tanfolyami befejezéssel és szakmai vizsgával államilag elismert szakmai bizonyítvány szerezhető, mely vállalkozás indítására is jogosít! A gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza, mely korszerűen felszerelt műhelyünkben zajlik! Szakmai tapasztalattal rendelkezők számára Intenzív Kőműves csoportot is indítunk. Részletek itt >>    

Villanyszerelő képzésINTENZÍV csoport! Sikeres tanfolyami befejezéssel és szakmai vizsgával államilag elismert szakmai bizonyítvány szerezhető, mely vállalkozás indítására is jogosít! A gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza, mely korszerűen felszerelt műhelyünkben zajlik!   Választható szakmairány: Épületvillamosság  

Víz- és csatornarendszer-szerelőINTENZÍV csoport! Sikeres tanfolyami befejezéssel és szakmai vizsgával államilag elismert szakmai bizonyítvány szerezhető, mely vállalkozás indítására is jogosít! A gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza, mely korszerűen felszerelt műhelyünkben zajlik! Ezzel a szakmával vízszerelőként dolgozhatsz! Itt mindent megtanulhatsz a víz és csatornahálózat kiépítéséről, berendezések szakszerű beüzemeléséről és hibaelhárításról!  

Központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő képzésINTENZÍV csoport! Sikeres tanfolyami befejezéssel és szakmai vizsgával államilag elismert szakmai bizonyítvány szerezhető, mely vállalkozás indítására is jogosít! A gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza, mely korszerűen felszerelt műhelyünkben zajlik!  

További képzéseink

Ács képzés - intenzívINTENZÍV csoport! Sikeres tanfolyami befejezéssel és szakmai vizsgával államilag elismert szakmai bizonyítvány szerezhető, mely vállalkozás indítására is jogosít! A gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza, mely korszerűen felszerelt műhelyünkben zajlik!  6 napig 60.000 Ft. a kedvezményünk!

Burkoló képzés - intenzívSikeres tanfolyami befejezéssel és szakmai vizsgával államilag elismert szakmai bizonyítvány szerezhető, mely vállalkozás indítására is jogosít! A gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza, mely korszerűen felszerelt műhelyünkben zajlik!    

Festő, mázoló, tapétázóSikeres tanfolyami befejezéssel és szakmai vizsgával államilag elismert szakmai bizonyítvány szerezhető, mely vállalkozás indítására is jogosít! Eddigi tanulóink száma több mint 500 fő. A gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza, mely saját, korszerűen felszerelt műhelyünkben zajlik!

HegesztőINTENZÍV csoport! Sikeres tanfolyami befejezéssel és szakmai vizsgával államilag elismert szakmai bizonyítvány szerezhető, mely vállalkozás indítására is jogosít! A gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza, mely korszerűen felszerelt műhelyünkben zajlik!

Kereskedelmi értékesítőEddigi tanulóink száma több mint 250 fő. A gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza, mely korszerűen felszerelt kereskedelmi egységben ill gyakorlati helyszínen zajlik!

Kőműves képzésINTENZÍV CSOPORT! Sikeres tanfolyami befejezéssel és szakmai vizsgával államilag elismert szakmai bizonyítvány szerezhető, mely vállalkozás indítására is jogosít! A gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza, mely korszerűen felszerelt műhelyünkben zajlik!    

Szárazépítő képzés  Sikeres tanfolyami befejezéssel és szakmai vizsgával államilag elismert szakmai bizonyítvány szerezhető, mely vállalkozás indítására is jogosít! Eddigi tanulóink száma több mint 500 fő. A gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza, mely saját, korszerűen felszerelt műhelyünkben zajlik!

TetőfedőINTENZÍV csoport! Sikeres tanfolyami befejezéssel és szakmai vizsgával államilag elismert szakmai bizonyítvány szerezhető, mely vállalkozás indítására is jogosít! A gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza, mely korszerűen felszerelt műhelyünkben zajlik!