+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Rólunk mondták

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül olvashatóak azok a visszajelzések, amiket tanulóink írtak. Minden észrevételt szívesen fogadunk a bacsi.orsi@matrixoktatas.hu e-mail címre. Köszönjük!

Drága Oktató Központ!
Az oktatók kiváló szaktudással rendelkeznek, az oktatási objektum felszerelt, kellemes. A vizsgától jobban féltünk, mint kellett volna. A tanyán jól éreztük magunkat. A géppark felszerelt, jól áttekinthető, az állatok tiszták!
Büszkék lehetnek ránk!
Jövőbeni terveim megvalósításához elengedhetetlen volt a tanfolyam. A hozzáfűzött reményeimet beváltotta. Nagy valószínűséggel fogok más tanfolyamra is járni.

Mezőgazdasági gazdaasszony, falusi vendéglátó
Jól szervezetten zajlott mind az oktatás, mind a vizsga. A vizsgahelyszín jól felszerelt, és szervezetten zajlott. Teljes mértékben meg vagyok elégedve a lebonyolítással.
(név nélkül)
Tisztelt Intézmény!
Azért választottam a Mátrix Oktatási Központot, mivel közel van a lakóhelyemhez, és itt a képzések közt találtam olyanokat, amiket szerettem volna megcsinálni. A mezőgazdasági technikus képzés volt a második tanfolyam, amit itt végeztem el. És még van tervben egy-két tanfolyam! Az oktatással 100%-ban meg vagyok elégedve.

Köszönettel: K. Emese

A képzés színvonalával teljesen elégedett vagyok. Az oktató munkája, hozzáállása kiváló. elégedett vagyok mindennel, mindenkivel. Köszönöm!

R. Vilmos
2014-ben felmerült bennünk, hogy befektetnénk a meglévő keretünket egy olyan vállalkozásba amelybe közösen tudnánk dolgozni. Ekkor láttuk, hogy az emberek nagy része főzet, főz, és vásárol szeszesitalt. Kiderült, hogy pályázati forrás lenne rá és a tőke is megfelelő. Ezután kerestünk online iskolát és itt találtunk Kecskeméten. A képzés során az órákon a kérdéseinkre megfelelő választ kaptunk. Sikerült átértékelni magát a pálinka fogalmát.

K. Tímea
A MÁTRIX Központ gyümölcspálinka gyártó tanfolyamát választottam, most 2 hónap keresgélés után országos szinten ez volt a legkézenfekvőbb. Az elméleti oktatás kecskeméti helyszíne nagyon jó, a gyakorlati hely Kiskőrös távolsága elfogadható.

Zs. Csaba, Nagykőrös
Kedves Oktatási Központ!
Második alkalommal veszek részt itt képzésen, most is mindennel meg voltam elégedve!

K. Tamás
Tisztelt MÁTRIX Oktatási Központ!

Köszönöm az oktatást, a tanítást. A rendszer rugalmas, kellőképpen tanulóbarát volt. A szakmai felkészültség megfelelő, a tárgyi és oktató eszközök, helyszínek megfelelőek voltak. Oktatók hozzáállása rendben volt.
Adminisztráció munkája jól szervezett és pontos.
Összességében meg voltam elégedve, másnak is szívesen ajánlom!

Köszönettel még egyszer:
Czakó Tibor
Szeretem a sajtot és a boltban kaphatók nem ízlenek. Ezért elhatároztam, hogy megtanulom ezt a szakmát is. Élveztem a felkészítést. Eddig nem foglalkoztam a sajtkészítéssel, remélem a jövőben fogok.

K.D. - Sajtkészítő
Ajánló
  • KÉPZÉSI AKCIÓK
    Július végéig -25.000Ft
    kedvezményt adunk Hegesztő
    és Légtechnika szerelő képzéseinkre!
Bezárás