+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Rólunk mondták

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül olvashatóak azok a visszajelzések, amiket tanulóink írtak. Minden észrevételt szívesen fogadunk a bacsi.orsi@matrixoktatas.hu e-mail címre. Köszönjük!

Színvonalas oktatás, felkészült tanárok.

Minőségi oktatás kellemes környezetben, jó társaságban, Köszi!!!

Nem csalódtam!

Nagyon jól éreztem magam, színvonalas képzésben volt részem. Köszönöm!

Köszönet a kimagasló színvonalú tanfolyamért.

(aranykalászos gazda vizsgázók)
Szakmai hozzáértése nagyon jó, részletesen elmond mindent, megjelenése megfelelő, közvetlen, előadásmódja lényegre törő és közben részletes.
név nélkül - mezőgazdasági gépész oktatónkról
Nagyon jó mind az elméleti mind a gyakorlati oktatása. Az előadásmód, a felkészültség, az órák hangulata teljesen jó.
név nélkül - Sportedző oktatónkról
Mind a szakmai tudás, mind a hozzáállás legmesszemenőbbig magas színvonalú volt.
név nélkül - kályhás oktatónkról
Gyakorlati tapasztalattal, magas szintű szakmai felkészültséggel rendelkezik.
K. István - Bádogos oktatónkról
Bárcsak nekem lenne ennyi tapasztalatom és ilyen tudással rendelkeznék. Nagyon felkészült, rengeteg szakmai tapasztalattal és Tudással rendelkezik.
V. Tibor - klímás oktatónkról
Amit a jelentkezéskor ígért a szervező azt valóban visszaigazolt a gyakorlat. Az előadó valóban tapasztalt, segítőkész, az anyagon felül is ad információt, tudást.
(név nélkül - asztalos oktatónkról)
Az oktató felkészültségével, tudásával és gyakorlati tapasztalatával meg vagyok elégedve. A konzultációk közvetlenek, interaktívak. Az előadás minőségi, barátságos, de egyben komoly lényegre mutató.
(név nélkül - aranykalászos gazda oktatónkról)
Végtelenül türelmes, kedves és hozzáértő. A foglalkozásokon olyan légkört igyekszik fenntartani, amiben frusztrációk nélkül örömmel lehet tanulni.
(vélemény asztalos oktatónkról - név nélkül)
Messzemenően magas szakmai felkészültséggel, tudással rendelkező OKTATÓ (így csupa nagy betűvel!). Előadásai élményszámba mennek. Kitűnő pedagógiai módszereivel képes a tanfolyamon résztvevő hallgatók figyelmének folyamatos fenntartására. A "száraz" (kevésbé érdekfeszítő)tananyagrészek, avagy az addig nagyon bonyolultnak tartott fejezetek is enyhe humorral átszőtt előadásai során világossá, és élvezhetővé válnak. Céltudatosan törekszik arra, hogy a hallgatók a vizsgákat minél jobb eredménnyel tegyék le.
(név nélkül)