+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Hitvallásunk

Hitvallás – Vezetőségi nyilatkozat

 

Vezetőség – Munkatársak

 

Mi a MÁTRIX-Oktatási Kft. már több mint 25 éve kezdtük a felnőttképzést és még legalább ennyi ideig kívánjuk is működtetni. Mindig meg-megújulva.

Sok mindenbe belefogtunk az oktatási palettán, több mint 100 szakmára kaptunk engedélyt.

Bármilyen engedélyeztetésünk is volt, bíztunk a hozzáértő, becsületes állami alkalmazottak munkájában. Ha hibát jeleztek, kijavítottuk. Minden engedélyünk már sok éve meg van. Azok közül válogatunk az éppen aktuális igényekhez igazodva.

A mi általunk kiadott bizonyítványok mögött munka van. A kijelölt független bizottságok pedig értékelik megfelelően a tanulókat. Sok csoportunk kitűnőre vizsgázik, amire büszkék vagyunk. Számos volt tanulónk megosztja sikertörténetét az új szakmájában és ez az, ami a munkánk igazi gyümölcse, ezért érdemes dolgoznunk. Hozzájárulunk az itthon tapasztalt szakemberhiány enyhítésére, a munkaerőpiacra azonnal belépni képes munkások kiképzésével. A megelégedettség mind az oktatók, mind a tanulók, mind a vizsgabizottságok részéről megvan.

Mi többre lenne szükségünk?

Hiszen így egyre több és egyre jobb szakemberek kerülnek ki tőlünk.
Ellenőrzéseinkkor, ami számos volt, nem találtak hiányosságot vagy rossz működésre utaló jeleket. Mi a törvényt mindig betartottuk, és azok közé tartozunk, akik hiszik, hogy továbbra is lehet pénzt keresni becsületes munkával. Ezután is ezt tesszük, és nem tudnak minket meggyőzni az ellenkezőjéről, mert elvünk:

Ha jól tesszük dolgunkat a megbecsülés, a jóhírnév és az anyagiak is jönnek.

 

Tisztességes emberek kívánunk lenni továbbra is, ez pedig csak nyugodt lelkiismerettel lehet.

A sok munka eredményéből lettek ingatlanaink, jól felszerelt tanműhelyeink.

A bevétel nagy részét kiadjuk a működésre, a maradékot pedig visszaforgatjuk, és jótékonyságra is jut.

A kiadásainkat mindig nagyon megfontoljuk. Meggyőződésünk, sőt tapasztalatunk, hogy csak így lehet céget előre vinni.Minden évben könyvvizsgáló ellenőrzi cégünket. Így teljesen nyugodtak vagyunk mi is.
A MÁTRIX-Oktatási Kft vezetősége és munkatársai is boldog, kiegyensúlyozott emberek.

Magunk köré is dolgos, becsületes embereket gyűjtöttünk. A vezetőségünk egyetlen tagja sem fél a munkától.

 

Számunkra elfogadhatatlan, hogy vezető pozícióban lévő emberek, akár a közszférában, akár a magánszférában visszaélnek hatalmukkal, és hatalmuknál fogva a még több pénz reményében megállítanak törvényi folyamatokat, leállítanak engedélyeket és kizárólag önön hasznukat nézve működnek. Mindemellett mi óvakodunk attól, hogy bárkiről bármilyen negatív véleményt alkossunk, mert az minket minősítene, és minden esetben a véleménynyilvánítás a tudás hiánya.

Mi törvénytisztelő és törvénykövető emberek vagyunk. Soha nem adtunk senkinek semmilyen juttatást munka nélkül, hiszen ezzel azt az oktatást végeznénk ki, amire feltettük életünket.

 

Semmi tisztességtelen ügyletbe nem mentünk bele, és nem is fogunk, mert azzal megcsúfolnánk küldetésünket, elveszítenénk nyugalmunkat.
Tisztában vagyunk azzal, hogy sokaknak ez a hozzáállás hihetetlen, mert sokszor tapasztalták ennek az ellenkezőjét. De nem nálunk! Aki ismer minket, a fentieket bármikor alá tudja támasztani.

 

A MÁTRIX-Oktatási Kft. elkötelezett törvényes keretek között működő, magas szakmai színvonalú és tisztességes oktatás nyújtó cég.

 

Számíthattak ránk az elmúlt 25 éveben és a követkő 25 évben is.

 

Itt voltunk, itt vagyunk és itt leszünk Tanulóinkért!

 

Vezetőség