+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Rólunk mondták

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül olvashatóak azok a visszajelzések, amiket tanulóink írtak. Minden észrevételt szívesen fogadunk a bacsi.orsi@matrixoktatas.hu e-mail címre. Köszönjük!

Megelégedettséggel tölt el, hogy a felkészülés mind elméleti mind gyakorlati része érthetően, lépcsőzetesen felépített így egyszerűen érthető volt.

Ezúton szeretnék köszönetet nyilvánítani a MÁTRIX Oktatási Központnak a sok segítségért, és a hozzáállásukért. Továbbá külön köszönet V. István mesternek a sok szakmai tanácsért és a vizsgára való felkészülésben tanúsított segítségéért!

Szeretném megköszönni, hogy itt vizsgázhattam, amit természetesen sikeresen sikerült teljesítenem. Ezt köszönhetem a MÁTRIX-nak.

Ezúton is megköszönöm mindazoknak az embereknek akik segítettek a felkészülésben, ez nagyban emelte az oktatás színvonalát.

Köszönet minden embernek akik elősegítették a képzés menetét. A gyakorlati felkészítés mindenféle igényt kielégített. Köszönjük V. tanár úrnak a segítségét.

Hegesztő csoport
Köszönjük Zsiga bácsinak a lelkiismeretes oktatást, a kiváló szakmai tudásának átadását és a jó humorát, valamint a Mátrix csapatának a nagyszerű szervezést.

Kunszentmiklós - Aranykalászos gazda csoport
Drága Oktató Központ!
Az oktatók kiváló szaktudással rendelkeznek, az oktatási objektum felszerelt, kellemes. A vizsgától jobban féltünk, mint kellett volna. A tanyán jól éreztük magunkat. A géppark felszerelt, jól áttekinthető, az állatok tiszták!
Büszkék lehetnek ránk!
Jövőbeni terveim megvalósításához elengedhetetlen volt a tanfolyam. A hozzáfűzött reményeimet beváltotta. Nagy valószínűséggel fogok más tanfolyamra is járni.

Mezőgazdasági gazdaasszony, falusi vendéglátó
Jól szervezetten zajlott mind az oktatás, mind a vizsga. A vizsgahelyszín jól felszerelt, és szervezetten zajlott. Teljes mértékben meg vagyok elégedve a lebonyolítással.
(név nélkül)
Tisztelt Intézmény!
Azért választottam a Mátrix Oktatási Központot, mivel közel van a lakóhelyemhez, és itt a képzések közt találtam olyanokat, amiket szerettem volna megcsinálni. A mezőgazdasági technikus képzés volt a második tanfolyam, amit itt végeztem el. És még van tervben egy-két tanfolyam! Az oktatással 100%-ban meg vagyok elégedve.

Köszönettel: K. Emese

A képzés színvonalával teljesen elégedett vagyok. Az oktató munkája, hozzáállása kiváló. elégedett vagyok mindennel, mindenkivel. Köszönöm!

R. Vilmos
2014-ben felmerült bennünk, hogy befektetnénk a meglévő keretünket egy olyan vállalkozásba amelybe közösen tudnánk dolgozni. Ekkor láttuk, hogy az emberek nagy része főzet, főz, és vásárol szeszesitalt. Kiderült, hogy pályázati forrás lenne rá és a tőke is megfelelő. Ezután kerestünk online iskolát és itt találtunk Kecskeméten. A képzés során az órákon a kérdéseinkre megfelelő választ kaptunk. Sikerült átértékelni magát a pálinka fogalmát.

K. Tímea
A MÁTRIX Központ gyümölcspálinka gyártó tanfolyamát választottam, most 2 hónap keresgélés után országos szinten ez volt a legkézenfekvőbb. Az elméleti oktatás kecskeméti helyszíne nagyon jó, a gyakorlati hely Kiskőrös távolsága elfogadható.

Zs. Csaba, Nagykőrös
Kedves Oktatási Központ!
Második alkalommal veszek részt itt képzésen, most is mindennel meg voltam elégedve!

K. Tamás