+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Rólunk mondták

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül olvashatóak azok a visszajelzések, amiket tanulóink írtak. Minden észrevételt szívesen fogadunk a bacsi.orsi@matrixoktatas.hu e-mail címre. Köszönjük!

"A Mezőgazdasági gépész vizsga az előírt szabályok szerint lezajlott. A vizsgarészek: írásbeli, gyakorlati, szóbeli a képző intézmény által biztosított technikai, tantermi, gyakorló üzemi körülmények megfelelőek voltak. A vizsgázók kiválóan fel voltak készítve, amely a feleleteken tükröződött." - 2018.07.18. Mezőgazdasági gépész vizsga, vizsgabizottság véleménye
"A szóbeli vizsgán a hallgatók felkészültségét megfelelőnek találtuk. A felkészítő tanárok munkáját magas színvonalúnak ítéltük, hiszen a tanulók nem rendelkeztek fémipari előképzettséggel. A gyakorlati vizsga rendben lezajlott, a hallgatók biztonságos, magabiztos munkát végeztek. A szakmai vizsgán biztosítottak voltak a vizsga személyi és tárgyi feltételei." - Gázhegesztő vizsgabizottsági vélemény 2018.08.09.
"A szóbeli és gyakorlati vizsga folyamán a nyugodt vizsgáztatás feltételeit biztosították. A gyakorlati vizsga helyszínén a vizsgatételeknek megfelelő eszközök rendelkezésre állta. A vizsgázók felkészültsége megfelelő volt, de a szakszavak használata kevésbé volt jellemző." - Méhész vizsgabizottsági értékelés (2018.08.10.)
"Az oktatók felkészültségével és az ismeret átadásával nagyon elégedettek vagyunk. Maximális támogatást kaptunk az ismeretanyag elsajátításához. Ha kellett türelmesen, ha kellett rugalmasan segítették előrehaladásunkat. A szervezés és tájékoztatás a tanfolyam legelején nehézkes volt, de ez is megváltozott, és a vizsgára zökkenőmentessé vált. Köszönjük, hogy támogatták ismeretszerzésünk." - Méhész tanulóink véleménye
"A mai napon vizsgáztatott tanulók felkészültsége kiválónak mondható. Gratulálok a felkészítőknek. A szervezés és segítőkészség a képző részéről színvonalas volt." - Vizsgabizottsági vélemény (2018.06.29. Aranykalászos gazda OKJ vizsga)
"Nem találtam hibát, pedig sok-sok feltételt ellenőriztem. Tökéletesen oldotta meg Szabó Borsika irányításával a kis csapat a vizsga előkészítését, a lebonyolítását és az adminisztrációt. Köszönet Nekik! Magasan képzettek a felkészítő tanárok! Szakmai tudás, pedagógiai érzék, emberség, segítőkészség. Jó velük dolgozni! A gyakorlati képzőhely jól felszerelt, anyag és segédanyag bőségesen rendelkezésre áll. Gratulálok, csak így tovább! Köszönöm, hogy itt lehettem!" - Pap Mihály, a vizsgabizottság elnöke (2018. jún. 23. Hegesztő OKJ vizsga)
"Felkészült oktatók, telefonon is segítettek szükség esetén. Irodisták segítőkészek, barátságosak." - Hegesztő tanulói vélemény
Sportedző (lovaglás) 2018.06.14. vizsga, tanulói vélemények:
"Csodálatos!"
"Élménygyűjtés, kár hogy vége már."
"Nagyon jól éreztem magam minden gyakorlati edzésen"
"Jönnék még! :)"
"Kedves emberek, kellemes hangulat, mókás gyakorlatok. Imádtam! Remélem még találkozunk!"
"Rudi bácsi a legjobb oktató!"
"A vizsgát gondos és határozott, pontos lebonyolítás jellemezte. A jelöltek közül csak a biztos tudásúak jelentek meg és ők alapos, jó felkészültséget mutattak. Az írásbeli feltételek, a gyakorlati munkahelyen és a szóbeli helyszínei megfelelőek, tiszták, rendezettek voltak. A vizsgairatok, a tanulói anyagok nagy gondosságról, körültekintésről tanúskodtak. Köszönet az ilyen lelkiismeretes munkáért, a vizsgáztatók munkájáért. A jelöltek viselkedése, megjelenése ugyancsak tükrözte a következetes felkészítő munka hatásait. További sikeres, áldozatkész, gondos munkát kívánunk minden munkatársnak." - Vizsgaelnöki értékelés (2018.05.25. Hűtő, klíma és hőszivattyú berendezés-szerelő vizsga).
"A vizsga természetes körülmények között, kellemes környezetben történt. A gyakorlati munkahelyek jól elvoltak különítve, sertés, ló, juh, kecske és több fajta baromfi állt rendelkezésre. A növénytermesztésben a takarmánytermesztés gépei (talajművelő gépek, szálas takarmány, betakarító gépek, növényvédelmi munkagépek) rendelkezésre álltak. Az elméleti vizsga helyszín kiválóan elő lett készítve, a kérdéscsoportok külön színezetű tételek formájában álltak rendelkezésre. A hallgatók szakmai elméleti és gyakorlati felkészítése dicséretet érdemel, a vizsga jó hangulatban telt,rendkívüli esemény nem történt." - Vizsgaelnöki vélemény (Aranykalászos gazda vizsga, Debrecen)
Ajánló
  • KÉPZÉSI AKCIÓK
    Július végéig -25.000Ft
    kedvezményt adunk Hegesztő
    és Légtechnika szerelő képzéseinkre!
Bezárás