+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Rólunk mondták

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül olvashatóak azok a visszajelzések, amiket tanulóink írtak. Minden észrevételt szívesen fogadunk a bacsi.orsi@matrixoktatas.hu e-mail címre. Köszönjük!

"Köszönjük az iskolának és a tanároknak a színvonalas oktatász és a felkészítést a vizsgára. Pozitív tapasztalatokat és használható tudást szereztünk." - Villanyszerelő vizsgázó csoport (20018.02.15.)
"Csodálom az ilyen embereket, akik ennyire értik a szakmájukat, (szeretnék én is ilyen tudással rendelkezni), és az előadásmódja egyáltalán nem unalmas (a kis elejtett poénok és arcmimika fenomenális :) ) és a nap végén feltöltődve, boldogan vezetem le a 2,5 órás hazavezető utat :-)" - írta egy budapesti tanulónk dísznövénykertész oktatónkról.
"Kiváló szakember, aki úgy tud előadni, hogy leköti a figyelmet, fenntartja a motiváltságot." - írta egy budapesti tanulónk dísznövénykertész oktatókról.
"Szakmai felkészültsége, lexikális tudása, gyakorlati tapasztalatai példás, kifogástalan (szájat tátva hagyó) tudással rendelkező személyt tükröz számomra. Csodálom az ilyen embereket. Bármilyen kérdésünkre kapásból válaszol, irigylésre méltó :)" - írta egy budapesti tanulónk dísznövénykertész oktatónkról.
"Messzemenőleg elégedett vagyok. Érdekes és változatos az előadás, kellemes hangulat. Lelkesítő a tanárnő rajongása a szakmája iránt. Ez az első iskola ahonnan nem szeretek hazamenni, úgy hallgatnám még!" :)
"Köszönöm, hogy részt vehettem a képzésen, sok új és hasznos dolgot tanultam Terjéki László tanár úrtól!"
"Nagyon tetszett a képzés elméleti és gyakorlati része is. Köszönök mindent! Példás szakmai és emberi hozzáállást tapasztaltunk."
"Oktatóink korrektsége, felkészültsége, segítőkészsége messze az elvárás felett van. A képzőhelyet csak ajánlani tudom mindenkinek aki felnőttképzést kíván elvégezni."
"A vizsga komolysága bizonyíték a megszerzett oklevél értékére!
Köszönettel, egy élmény volt!"
Jó volt, elégedett voltam.

Jó volt az oktatás, jó a társaság, magas színvonalú oktatás, jó körülmények.

Kiváló oktatók és segítőkész mesterek.

Nagyon magas színvonalúan oktattak a tanárok.

Jó képzés, jó tájékoztatás!

Hűtő- és légtechnikai csoportunk véleménye
Ajánló
 • -50% kedvezmény
  Boltvezető képzés FÉLÁRON!
  Részletek
 • Intenzív Bádogos képzés
  4 hónap alatt, extra akcióval!
  Részletek
 • Intenzív Ács képzés
  4 hónap alatt, extra akcióval!
  Részletek
 • Intenzív Burkoló képzés
  4 hónap alatt, extra akcióval!
  Részletek
 • Intenzív Kőműves képzés
  4 hónap alatt, extra akcióval!
  Részletek
 • Intenzív Tetőfedő képzés
  4 hónap alatt, extra akcióval!
  Részletek
 • Intenzív Szárazépítő képzés
  4 hónap alatt, extra akcióval!
  Részletek
Bezárás