+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu

Karrier

A Mátrix, mint munkahely!

Üdvözöl a MÁTRIX csapata!
Köszöntelek karrier oldalán! Örömmel tölt el, hogyha úgy gondolod, a MÁTRIX neked egy valóban ideális munkahely lehet, amire nagy az esély, hiszen rengetegen megtalálták már itt a számításukat, hosszú évekre szóló biztos munkahelyüket.

A MÁTRIX nem egyszerűen egy olyan hely, ahol munkalehetőséget kapsz, úgy működünk, mint egy nagy családi vállalkozás, ahol mindenki egyformán kiveszi részét a munkából és a juttatásokból is! Manapság a MÁTRIX név már az egész országban ismert és elterjedt,amiben nekünk igen sok és kemény munkánk fekszik és amire méltán vagyunk büszkék, nem bánod meg, ha ennek a csapatnak a tagja leszel.

Számunkra első a tanuló, és az ő megelégedettségéért dolgozik csapatunk minden tagja. Amennyiben érdeklődsz a felnőttképzés iránt, és szeretnél egy fejlődő cégben dolgozni, várunk szeretettel!

A MÁTRIX, mint munkahely igen sokrétű feladatokra keres folyamatosan munkaerőt, a teljesség igénye nélkül ezek a következők:

Szakoktató - Informatikai képzések:

Számítógép-szerelők és karbantartók, valamint Informatikai rendszergazdák oktatására várjuk e szakterületen oktatók jelentkezőket Kunszentmiklós és Kecskemét helyszínekre.

Feltételek:
ide vonatkozó felsőfokú szakirányú képesítés, vagy OKJ-s Informatikai rendszergazda képesítés főiskolai pedagógus végzettséggel. szükséges, hogy rendelkezzen a jelentkező három éves oktatói tapasztalattal, elvárás a folyamatos és megfelelő együttműködés a tanfolyamokat szervező csapattal, a precíz és megbízható munkavégzés, valamint lényeges a mobilitás, ezzel együtt a jogosítvány megléte.

Értékesítő - képzési tanácsadó:

E szakterületnek nagyon nagy jelentősége van, mivel az értékesítő képzési tanácsadó legfőbb feladata, hogy ügyfélszolgálati munkát végezve megtalálja és ki tudja ajánlani az ügyfélnek a számára leginkább megfelelő tanfolyamot. Erre a posztra jelenleg Kunszentmiklósra és Kecskemétre keresünk jelentkezőket.

Feltétel
a kiváló kommunikációs képesség, empátia, gyors döntéshozatali képesség, jó problémamegoldás és kezelés, ezen kívül az ügyfélnek segítséget nyújtanak a beiratkozással járó ügyintézésben is. Ezen a területen nem fix bérezés van, hanem teljesítménybér, így ez a körülmény külön ösztönző lehet számotokra, hiszen a kereseti lehetőség nincs maximalizálva, csak rajtad múlik, mekkora lesz ez az összeg. Nem alapfeltétel, de mindenképp előnnyel indul a jelentkezéskor, akinek van már némi értékesítési és/ vagy ügyfélszolgálati tapasztalata. persze aki ezzel még nem rendelkezik, az is bátran jelentkezhet, mert tréningekkel segítjük a betanulást.

Szakoktató - mezőgazdasági képzéshez:

Budapest, Szeged, Kecskemét és Szombathely helyszínekre keresünk jelenleg mezőgazdasági szakoktatókat, akik e területen elhivatottak és ugyan olyan elánnal végzik munkájukat, mint a MÁTRIX főállású tagjai. A képzés az alábbi területeken zajlik többek között: mezőgazdasági technikus, gazda, Aranykalászos gazda, Biogazdálkodó, stb. E szakon szükséges előző referenciák csatolása is.

Feltétel:
szükséges, hogy igazolni tudj 3-5 éves oktatói múltat, agrármérnöki diploma - felsőfokú mezőgazdasági képesítés, e szakterületen nem tudjuk elfogadni a kertészmérnöki végzettséget. Természetesen mint minden területen, itt is lényeges, hogy empatikus és együttműködő legyél nem csak a tanítványokkal, de a tanfolyamszervezőkkel is, a precizitás és az alaposság szintén alapfeltétel, valamint szükség lesz e téren is a mobilizálhatóságra és ezzel együtt a jogosítvány meglétére.

Mezőgazdasági szakoktatók jelentkezését várjuk!

Elhivatott, munkájára igényes oktatói jelentkezéseket várunk Aranykalászos gazda, Mezőgazdasági technikus, Gazda, Biogazdálkodó felnőttképzéséhez. A jelentkezéseket több helyszínre - Budapest, Kecskemét, Szeged - várjuk.

Elvárások:

  • Felsőfokú mezőgazdasági végzettség (agrármérnök diploma.) Kertészmérnök végzettséget nem fogadunk el!
  • 3-5 éves oktatói tapasztalat
  • jogosítvány, mobilitás
  • pontos munkavégzés, aktív együttműködés a tanfolyam szervezői osztállyal


Előny:

  • számlaképes
  • referenciák


Küldje be önéletrajzát oktatói adatbázisunkba! E-mail: bacsi.orsi@matrixoktatas.hu

Várjuk jelentkezésedet, melyhez első lépésként küldd el önéletrajzodat a bacsi.orsi@matrixoktatas.hu e-mail címre, hamarosan megkeresünk és reméljük, rövid időn belül a MÁTRIX család új tagja leszel Te is!