+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Karrier

Mátrix, mint munkahely!

 

Manapság a MÁTRIX név már az egész országban ismert és elterjedt, amiben igen sok és kemény munkánk van. Számunkra első a tanuló és az ő megelégedettségéért dolgozik csapatunk minden tagja. Amennyiben érdeklődsz a felnőttképzés iránt, és szeretnél egy gyorsan fejlődő cégben dolgozni, várunk szeretettel! Nálunk nem csak munkalehetőséget kapsz, mi úgy működünk mint egy nagy családi vállalkozás, ahol mindenki egyformán kiveszi részét a munkából és juttatásokból! Nem bánod meg, ha ennek a csapatnak a tagja leszel!

 

 

Értékesítő - képzési tanácsadó munkatárs:

Az értékesítő és képzési tanácsadó legfőbb feladata, hogy ügyfélszolgálati munkát végezve megtalálja és ki tudja ajánlani az ügyfélnek a számára leginkább megfelelő tanfolyamot, ezen kívül az ügyfélnek segítséget nyújtanak a beiratkozással járó ügyintézésben is. Feltétel: kiváló kommunikációs képesség, empátia, gyors döntéshozatali képesség, jó problémamegoldás és kezelés. Nem alapfeltétel, de mindenképp előnnyel indul a jelentkezéskor, akinek van már némi értékesítési és/vagy ügyfélszolgálati tapasztalata, aki még nem rendelkezik szakmai tapasztalattal, tréningekkel segítjük a betanulását.

 

Szakoktatók:

Képzéseinkhez keresünk szakoktatókat. Az állás megpályázáshoz szükséges az előző referenciák csatolása. Feltétel: felsőfokú szakirányú képesítés, igazolt 3-5 éves oktatói múlt. Elvárások: folyamatos és megfelelő együttműködés a tanfolyamokat szervező csapattal, a precíz és megbízható munkavégzés, valamint lényeges a mobilitás, ezzel együtt a jogosítvány megléte.

 

 

Előnyt jelent:
- számlaképesség
- referenciák

 

 

Küldje be önéletrajzát a info@matrixoktatas.hu email címre!

Ajánló
Bezárás