+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Rólunk mondták

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül olvashatóak azok a visszajelzések, amiket tanulóink írtak. Minden észrevételt szívesen fogadunk a bacsi.orsi@matrixoktatas.hu e-mail címre. Köszönjük!

Ezúton köszönöm a gyors és pontos ügyintézést, a tanfolyamhoz kapott segédanyagot mely a sikeres vizsgára való felkészülést segítette.
P. László - Szabadszállás
Az oktatás megfelelő mennyiségű tájékoztatást adott, jó hangulatban zajlott a konzultáció és a vizsga is. Köszönöm mindenkinek a segítéségét!
(név nélkül)
Kedves és gyors munkatársak, nem bántam meg, hogy ide jelentkeztem.
N. Mária Ildikó - Dalmand
Udvarias, segítőkész dolgozók, tanárok gyakorlatias hozzáállása volt a tapasztalható. A gyakorlati vizsga helyszínén a magamfajta gazdálkodó nagyon jól érvényesül, hozzásegíti a sikeres vizsgához.
B. Zotán - Veszprém
Szerettem a képzésre járni,jó társaság jött össze az előadókkal baráti kapcsolat alakult ki és már alig várom a következő képzés indulását.
E. Tünde - Budapest
Én az Aranykalászos gazda, feleségem pedig a Méhész OKJ képzésre iratkozott be a Mátrixhoz! A Tanár Úr által tartott konzultációs nap nagyon hasznos volt, főleg azért, mert előtte elég kevés időm volt a felkészülésre. Ezen a napon viszont sok értékes információ hangzott el! Döntésünkkor fontos volt a rugalmasság, az ár és a gyorsaság, az idő. Jól döntöttünk!
M. László
Tapasztalatom szerint egy jól megszervezett, kiválóan működő oktatási központot sikerült választanom, amit szívesen ajánlok ismerőseim körében!
V. Zsolt
A képzés során az ügyintézés pontos, precíz volt, segítőkész, kedves munkatársakkal. Az oktató hasznos információkkal látott el a sikeres vizsgához.
J.F.Ágnes
Az asszisztensi végzettségemet Pesten szereztem meg, ahhoz képest ez az iskola klasszisokkal szervezettebb és minőségibb!
Köszönöm, hogy itt tanulhattam!
F.S. Mónika
Szimpatikus, dinamikus cég, segítőkész, kedves munkatársakkal! Csak így tovább!
Cs. Lóránt
Ajánló
  • KÉPZÉSI AKCIÓK
    Július végéig -25.000Ft
    kedvezményt adunk Hegesztő
    és Légtechnika szerelő képzéseinkre!
Bezárás