+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Rólunk mondták

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül olvashatóak azok a visszajelzések, amiket tanulóink írtak. Minden észrevételt szívesen fogadunk a bacsi.orsi@matrixoktatas.hu e-mail címre. Köszönjük!

Köszönöm, mindennel elégedett vagyok, legfőképp Laci bácsival, nagyon aranyosan és tanulságos értékében gazdag előadást tartott amellett, hogy tömör volt. Én ajánlani fogom minden méhésztársamnak és hirdetem korrektségüket! A képeket is köszönjük, szép emlék!
F. Géza - Csemő
Az oktató rendkívül felkészült. Az oktatás színvonala kimagasló, hasznosítható tudás szerezhető.
K. Tamás László - Csoma
A képzés vizsga orientált, magas szinten történik, udvarias, kedves ügyintézéssel párosulva.
P. Zoltán - Komárom
Az oktatás életszerű helyzeteket és történeteket dolgoz fel és emészthetővé teszi a mindenkori tananyagot.
T. Kálmán Attila - Böcs
Korrekt, jó szakmai képzést biztosító oktatási intézmény. Csak ajánlani tudom az ismeretségi körömben.
B. László - Jászberény
Kellemesen csalódtam mind az iskola felkészültségében, mind az oktatás színvonalában. Tökéletesen merem ajánlani minden barátomnak, ismerősömnek.
N. Gábor - Bak
Kellemesen csalódtam mind az iskola felkészültségében, mind az oktatás színvonalában. Tökéletesen merem ajánlani minden barátomnak, ismerősömnek.
N. Gábor - Bak
Természetesen a bizonyítvány megszerzése volt a cél, így mást nem mondhatok, mint pozitívumokat!
Mindezen túl objektíven is meg tudom ítélni, hogy kitűnő választásnak tartom az intézményt!

Miért is? Mert annak ellenére, hogy alkalmanként több, mint 2 és fél órát utaztam Baranyából, nem csalódtam semmiben. Felkészült, jófej tanárokkal találkoztam, és hadd tegyek külön említést Rudi tanár úrról, aki végig kísérte a 4 hónapot, és minden segítséget megadott ahhoz, hogy csiszolja, esetleg kibővítse tudásunkat, ezáltal készítve fel minket a vizsgákra! Köszönet érte!
Sokáig tanakodtam, hogy jelentkezzek-e tanfolyamra, és ha igen akkor hova? Végül Kunszentmiklósra esett a választásom, és ennek nagyon örülök! Közelebb is lett volna alkalmam a lakhelyemhez, de úgy érzem utólag így kerek a történet.

A neten böngészve találtam az intézményre, és a weboldal is profinak tűnt, illetve a hozzászólások és referenciák is pozitívak voltak. Tehát nem rokon, barát,ismerős ajánlotta a Mátrixot, egyszerűen a weboldal is elég meggyőző. Ami a legnagyobb fenntartás volt választásom elején, az az általános nézet, miszerint a hasonló intézmények csak a pénzre hajtanak, a tanuló másodlagos. Nos ez itt nem így van!!! Úgy éreztem igenis fontos az ismeret anyag elsajátítása, és a maximális felkészítés a vizsgákra!!! Jó magam 41 évesen, fő és mellékállás mellett végeztem el kitűnőre, és ez nem ment volna ha nem kapok meg minden segítséget az iskolától....! Na de néhány mondtatot ígértem röviden, úgy hogy..........Köszönet!!!!!!"

F. János - Sásd
Nagyon szépen köszönöm a képeket, egy életre maradandó emlék fűz az iskolához és a társasághoz. Az oktatás nagyon jó, oktató kitűnő és a környezet is jó.
M. Tibor - Albertirsa
Megkedveltem a csendes, egyszerű kisvárosukat és az otthon érzetét kiváltó oktatási központjukat, melyben a barátságosság, a segítőkészség, a jóindulatosság az "úr" és arra kérem, hogy továbbra is őrizzék meg ezt a szellemiséget, mert így továbbra is segíteni tudnak az egyszerű kis embereknek, a jól és kiválóan képzett oktatásuk során.
Népemnek az erdélyi székelyeknek is jól jönne egy pár ilyen oktatási központ.
Jó egészséget kívánok önöknek, azért csak ezt, mert a többi adott észrevételem szerint.
Többször is meggyőződhettem, hogy egy nagyon jó csapat tagjait irányítják, megfelelő rátermettséggel és tudással.
O. István - Székesfehérvár