+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Rólunk mondták

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül olvashatóak azok a visszajelzések, amiket tanulóink írtak. Minden észrevételt szívesen fogadunk a bacsi.orsi@matrixoktatas.hu e-mail címre. Köszönjük!

Köszönjük a gyors, szakszerű oktatást, szervezést, lebonyolítást. Ügyintézésük pontos, kedves és érthető volt. A jövőben is a Mátrix Oktatási Központot választom továbbképzési intézményként.
Jelenleg közmunkásként dolgozom. Többször vettem már részt felnőttképzésben, erről az iskoláról, oktatásról csak jó véleményem van. Az elméleti és gyakorlati képzés is gördülékenyen zajlott. Köszönet a szervezőknek, oktatóknak. Ezt a végzettséget is a magam felé bizonyítás és a mezőgazdaság, állatok szeretete miatt végeztem el. V.O.
A foglalkozásom hivatásos vadász, és ehhez közel áll a mezőgazdaság, mint szakma. Mivel több ha földtulajdonnal rendelkezem, szőlővel foglalkozunk, ezért a későbbiekben szükség lesz rá, így belevágtam. Mivel itt végeztem a vadgazdálkodási technikusit, így nem volt kérdés, hogy itt fogom ezt is elvégezni. Az iskoláról csak jót tudok mondani, az oktatók vagy az oktató felkészültsége szerintem kiváló, így meg vagyok elégedve az egésszel. Tájékoztatás is kiváló, minden értesítőt, szakmai anyagot megkaptunk időben. Remélem ez a színvonal továbbra is így működik, és ezért mindenki csak a legjobb véleményt tudja az iskoláról alkotni. Üdvözlettel, B.F.
A Mátrix oktatáson már részt vettem, igényes és szakmailag jól felkészült oktatók garantálják a minőséget.
Miután végeztem a lovasoktatói képzésen láttam, hogy milyen sokrétű tevékenység zajlik itt. Kedvet kaptam, hogy más ismeretek birtokába kerüljek. Így a fiamat is bevontam a következő tanfolyamba.
A képzések hangulata magával ragadó, így egy másik kedves ismerősömet is az itt tanulók között üdvözölhetek egy további képzés modulon.
Az itt kapott ismeretek tényleg valódi tudással bővítik az Oktatásban részt vevőket.
Nem kizárt, hogy további más képzéseken is részt veszünk a jövőben.

További sikeres munkát:

Dr Vígh Károlyné
Balázs Attila