+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Ezért válaszd Te is a Mátrix Oktatási és Vizsgaközpontot!

Ismerd meg Oktatási Központunkat!
Magyarország vezető felnőttképzője az elmúlt 20 év során, több mint 20 000 tanulónak biztosított magas színvonalú oktatást és szakmai végzettséget! Célunk, hogy folyamatos megújulás mellett, minőségi képzést nyújtsunk tanulóink számára és hozzáértő, elégedett szakembereket képezzünk. Jelenleg már több mint 100 szakmai képzés érhető el nálunk. Olvasd el tanulóink véleményét ide kattintva!

 

Színvonalas oktatás és környezet!
Oktatóink mind elismert szakemberek. Elméleti óráink tantermei a legmodernebb eszközökkel - interaktív tábla, projektor, légkondicionáló, mikrofon - felszereltek, a hatékony oktatást elősegítve. Számos szakterületen saját modern, jól felszerelt gyakorlati oktató termekkel rendelkezünk. A gyakorlati helyszíneinket a legnagyobb körültekintéssel választjuk, ügyelve arra, hogy a gyakorlati helyszíneken tanulóink rendezett és színvonalas környezetben, maximálisan el tudják sajátítani a választott szakma gyakorlati elemeit.

 

Az ország számos pontján jelen vagyunk!
Képzéseinket országosan indítjuk, többek között: Budapesten, Kecskeméten, Kunszentmiklóson, Szombathelyen, Debrecenben, Nyíregyházán és több vidéki városban.

 

Nálunk azoknak is van lehetősége a tanulásra, akik család, vagy munka mellett végeznének tanfolyamot!
A tantervünk és a tanfolyamaink időbeosztása kedvez a családosok és a munka mellett tanfolyamot végző tanulóink számára is, hiszen célunk, hogy mindenki számára elérhető legyen az új szakma elsajátítása és megszerzése.

 

A tanfolyam megkezdése előtt lehetőséget biztosítunk arra, hogy megismerje oktatóinkat és oktatási rendszerünket!
Intézményünk a tanfolyamokra érdeklődők számára lehetőséget biztosít arra, hogy a beiratkozást megelőzően megismerhessék tanárainkat és volt tanulóink véleményeit, továbbá betekintést nyerhetnek oktatási rendszerünkbe egy ingyenes óralátogatás keretén belül.

 

OKJ vizsgaszervezés
2014-ben tevékenységünket kiterjesztettük a komplex OKJ záróvizsga szervezésére is. Az OKJ 14 szakmacsoportjában, több mint 80 szakképesítésre vállalunk vizsgaszervezést. Ha Ön is szakmabeli oktató, de még nincs hivatalos vizsgaszervező tanulói számára, esetleg váltana a jelenlegiről, a tanfolyamai komplex vizsgájának lebonyolításával kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot. A vizsgaszervezésről bővebb információkat itt talál!

 

Keresse fel oktatóközpontunkat és a további tudnivalókról kollégáink készséggel tájékoztatni fogják!

 

 

Nézze meg videóinkat itt!

   

 

  


 

 

A Mátrix Oktatási és Vizsgaközpont nevet konzorciumban használjuk!

KONZORCIUMI SZERZŐDÉS

 

A Felek megállapítják, hogy "Mátrix Oktatási Központ" néven együtt működnek egymással a felnőttképzés szervezésében, lebonyolításában. A Felek szándéka a felnőttképzés fejlesztése, működésének biztosítása melynek érdekében szabályozni kívánják a Konzorciumon belüli együttműködés módját, illetve a Felek pénzügyi hozzájárulását a fejlesztéshez és működéshez. 

1. A Konzorcium tagjai és a Konzorciumi szerződés tárgya

1.1. Az alapító tagok
a) Konzorciumvezető : Mátrix Oktatási Kft. 6090 Kunszentmiklós, Bankos K. u, képviselő: Józan Csaba
b) Konzorciumi tag : Szent Imre Szakközépiskola, 6090 Kunszentmiklós , Bankos Károly u.5, képviselő: Józanné Sipos Etelka
c) Konzorciumi tag: Házokt Kft. 6090 Kunszentmiklós, Szép u.2, képviselő: Józan László

1.2 A konzorciumi szerződés tárgya
a) Felnőttképzés közös szervezése és lebonyolítása,
b) Felnőttképzés cégcsoport szintű stratégiájának kialakítása,
c) Mátrix Oktatási Központ közös márkanév használata, közös marketingkommunikáció és honlap üzemeltetés,
a fentebb nevesített feladatok eredményes megvalósítása érdekében együttműködésük kereteként jogi személyiséggel nem rendelkező konzorciumot (a továbbiakban: Konzorcium) hoznak létre.