+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Ezért válaszd Te is a Mátrix Oktatási és Vizsgaközpontot!

Ismerd meg Oktatási Központunkat!
Magyarország vezető felnőttképzője az elmúlt 20 év során, több mint 17 000 tanulónak biztosított magas színvonalú oktatást és szakmai végzettséget! Célunk, hogy folyamatos megújulás mellett, minőségi képzést nyújtsunk tanulóink számára és hozzáértő, elégedett szakembereket képezzünk. Jelenleg már több mint 100 szakmai képzés érhető el nálunk. Olvasd el tanulóink véleményét ide kattintva!

 

Színvonalas oktatás és környezet!
Oktatóink mind elismert szakemberek. Elméleti óráink tantermei a legmodernebb eszközökkel - interaktív tábla, projektor, légkondicionáló, mikrofon - felszereltek, a hatékony oktatást elősegítve. Számos szakterületen saját modern, jól felszerelt gyakorlati oktató termekkel rendelkezünk. A gyakorlati helyszíneinket a legnagyobb körültekintéssel választjuk, ügyelve arra, hogy a gyakorlati helyszíneken tanulóink rendezett és színvonalas környezetben, maximálisan el tudják sajátítani a választott szakma gyakorlati elemeit.

 

Az ország számos pontján jelen vagyunk!
Képzéseinket országosan indítjuk, többek között: Budapesten, Kecskeméten, Kunszentmiklóson, Szombathelyen, Debrecenben, Nyíregyházán és több vidéki városban.

 

Nálunk azoknak is van lehetősége a tanulásra, akik család, vagy munka mellett végeznének tanfolyamot!
A tantervünk és a tanfolyamaink időbeosztása kedvez a családosok és a munka mellett tanfolyamot végző tanulóink számára is, hiszen célunk, hogy mindenki számára elérhető legyen az új szakma elsajátítása és megszerzése.

 

A tanfolyam megkezdése előtt lehetőséget biztosítunk arra, hogy megismerje oktatóinkat és oktatási rendszerünket!
Intézményünk a tanfolyamokra érdeklődők számára lehetőséget biztosít arra, hogy a beiratkozást megelőzően megismerhessék tanárainkat és volt tanulóink véleményeit, továbbá betekintést nyerhetnek oktatási rendszerünkbe egy ingyenes óralátogatás keretén belül.

 

OKJ vizsgaszervezés
2014-ben tevékenységünket kiterjesztettük a komplex OKJ záróvizsga szervezésére is. Az OKJ 14 szakmacsoportjában, több mint 80 szakképesítésre vállalunk vizsgaszervezést. Ha Ön is szakmabeli oktató, de még nincs hivatalos vizsgaszervező tanulói számára, esetleg váltana a jelenlegiről, a tanfolyamai komplex vizsgájának lebonyolításával kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot. A vizsgaszervezésről bővebb információkat itt talál!

 

Keresse fel oktatóközpontunkat és a további tudnivalókról kollégáink készséggel tájékoztatni fogják!

 

 

Nézze meg bemutatkozó videónkat!


Ajánló
 • 2018-BAN ÚJRA INDUL
  2018-ban induló Vadgazdálkodási technikus képzésünkre már lehet jelentkezni!
  További részletek
 • ÉPÍTŐIPARI KEDVEZMÉNY
  Jelentkezz akár 80 000 Ft kedvezménnyel építőipari képzéseinkre!
  Tovább a képzésekhez
 • ÚJ KÉPZÉSEKET INDÍTUNK
  3 ÚJ építőipari képzéssel bővülünk!
  Olvasd el a részleteket
 • KIEMELKEDŐ LEHETŐSÉG
  Aranykalászos gazda tanfolyamunkra 65 000 Ft kedvezményt adunk!
  További részletek
Bezárás