+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu

Ismerje meg a Mátrix Oktatási Központot

Napjainkban már nagyon kevesen vannak olyan szerencsés helyzetben, hogy munka vagy épp család illetve háztartás vezetése mellett könnyen egy nekik tetsző tanfolyamot el tudjanak végezni, aminek köszönhetően egy új szakmát tudnak szerezni. Ám semmi sem lehetetlen, és ha a MÁTRIX-ot választja, bizony ez megvalósítható! A felnőttképzés előnye az, hogy a tanterv valamint az időbeosztás kedvez a családos illetve a dolgozó embereknek. Ezen oktatási forma fő szempontja az, hogy mindenki számára elérhető legyen az, hogy tanulhasson egy új szakmát. Ezzel ugyanis kitárul előtte a világ és akár egy teljesen új környezetben el tud helyezkedni, vagy akár vállalkozást indítani, és emellett számos szakmával még külföldi munkákat is sikerrel meg lehet pályázni.

Intézményünkben arra is lehetőséget nyújtunk a tanulók részére, hogy a beiratkozás előtt a tanárokat is megismerhesd illetve volt hallgatók véleményét is megismerheted. Már 18 éve a piacon van a MÁTRIX, ami már biztosíték a sikerre. Oktatóink napra kész információkkal rendelkeznek az agrárterületén, valamint az intézmény igazgatója három féle pedagógus diplomával rendelkezik. Intézményünkben közel 100 szakma elsajátítására van lehetőségük hallgatóinknak. A komplex vizsgákat pedig itt nálunk le tudják a résztvevők tenni, nem kell másik intézménybe átmenni.

Tanulóink összetétele eléggé sokrétű, mivel tanulnak nálunk orvosok, cégvezetők, rendvédelmi dolgozók valamint jogászok egyaránt. A tanítás családias, kulturált és egyben barátságos környezetben zajlik, és pozitívum még az is, hogy nem csak egy helyszínen van jelen intézményünk.

Ha nálunk végzed el az általad kiválasztott szakmát, akkor nem csak egy oklevéllel fogsz gazdagodni, hanem lehetőséged lesz arra, hogy ami iránt érdeklődsz munka, abban gyorsan és könnyen el is tudj helyezkedni. Önálló munkavégzésre vagy akár egy saját vállalkozás indítására is képes leszel a tanfolyam végeztével. Ennek köszönhetően a munkaerőpiacon megnőnek az esélyeid, abban az esetben is, ha saját vállalkozásra vágysz.

Bátran keresd fel oktatóközpontunkat és a részletekről valamint további tudnivalókról kollégáink készséggel tájékoztatni fognak.