+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Rólunk mondták

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül olvashatóak azok a visszajelzések, amiket tanulóink írtak. Minden észrevételt szívesen fogadunk a bacsi.orsi@matrixoktatas.hu e-mail címre. Köszönjük!

Tanulói vélemény (Kecskemét):

"Jól éreztem magam az oktatás alatt, a tanár úr személye (Dr. Jerney Zoltán) garancia volt a színvonalas előadások tartására. Az ügyfélszolgálat is jól végezte a dolgát."
Villanyszerelő tanuló véleménye (Kecskemét):

"A képzéssel teljesen meg voltam elégedve, az oktatási napok szervezhetőek, kiszámíthatóak. Az elméleti és gyakorlati oktatás színvonala is megfelelő, képzett tanárok oktattak, akiktől bármikor kérdezhettünk és rögtön kaptunk is segítségnyújtást, még oktatási időn kívül is!"
Villanyszerelő tanulóink véleménye:

"Köszönjük szépen a színvonalas képzést és a néhány felejthetetlen pillanatokat! Nagyon jól éreztük magunkat a képzésben! A tanárok kreatívak és jó szellemben tartották a képzéseket. Köszönjük"
Villanyszerelő tanulóink véleménye:

"Gyönyörű szép időszakon töltöttünk el ebben az intézményben. Köszönjük a színvonalas felkészítést. Fájú szívvel búcsúzunk! Találkozunk 2 hét múlva a záróbanketten."
Villanyszerelő vizsgabizottsági vélemény:

"A vizsga szervezése hibamentes volt. A vizsgázók felkészítése jól teljesült. A vizsgához való hozzáállás nagyon jó volt. Az adminisztratív lebonyolítás zökkenőmentesen történt. Kiemelkedő a helyszín által biztosított feltételrendszer. A helyszín, a feltételek megfelelőek voltak. A felkészítő tanárok alapos munkája tükröződik a csoport által elért eredményekben. A vizsgáztatás során a vizsgabizottság tagjai és a szervezők együttműködése kiváló volt."
Villanyszerelő tanulói vélemények:

"Miden jó volt a tanulmányaink során."
"Nagyok jó volt és érdemleges."
"Minden jó volt az oktatás során."
"Nagyon jó volt új tapasztalatokat szerezni."
"Örülök, hogy jelentkeztem."
"Végre sikerült 40 éve próbálkoztam."
"Jó móka volt együtt újat tanulni!"
"Köszönjük a lehetőséget, szuper volt minden!"
"Minden tekintetben gyakorlat, elmélet jól használható képzés volt."
"Nagy élmény volt részt venni az oktatáson!"
"A kemény tanítás meghozta az eredményt."
Élelmiszer-, vegyiáru eladó tanulói vélemény:

"Elégedett vagyok a képzéssel és a vizsgával egyaránt! Legfőképpen a tanárnőkkel Veronikával!"
Aranykalászos gazda tanuló vélemény:

"Az Aranykalászos gazda képzésen való részvételemet nem csak a bizonyítvány megszerzésének területén, de a gyakorlati (és elméleti) tudásom elmélyítése szempontjából igen hasznosnak találtuk. Az órákon nem csak jó hangulatban töltöttük az időnket, hanem összefogott, komplex ismeretanyagot vehettünk át tanárainktól. Köszönjük Önöknek!"
Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő tanulói vélemény:

"Maximálisan elégedett vagyok az Önök által indított képzéssel. A tanárok felkészültek és segítőkészek voltak. A képzés alatt számunkra biztosított gyakorlati eszközök megfeleltek az elvárásoknak!"
Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő tanulói vélemény:

"Kovács László gyakorlati oktatónkat, és Rabi Zsolt elméleti oktatónkat csak ajánlani tudom másoknak is. Jól felkészült nagy lexikális tudással rendelkeznek, és mindemellett segítőkészek, türelmesek. Az irodán a csajokra sem lehet panasz, ők is mindig segítettek nekünk bármilyen kérdésünk is volt az oktatással kapcsolatban."