+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Rólunk mondták

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül olvashatóak azok a visszajelzések, amiket tanulóink írtak. Minden észrevételt szívesen fogadunk a bacsi.orsi@matrixoktatas.hu e-mail címre. Köszönjük!

Aranykalászos gazda tanuló vélemény:

"Az Aranykalászos gazda képzésen való részvételemet nem csak a bizonyítvány megszerzésének területén, de a gyakorlati (és elméleti) tudásom elmélyítése szempontjából igen hasznosnak találtuk. Az órákon nem csak jó hangulatban töltöttük az időnket, hanem összefogott, komplex ismeretanyagot vehettünk át tanárainktól. Köszönjük Önöknek!"
Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő tanulói vélemény:

"Maximálisan elégedett vagyok az Önök által indított képzéssel. A tanárok felkészültek és segítőkészek voltak. A képzés alatt számunkra biztosított gyakorlati eszközök megfeleltek az elvárásoknak!"
Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő tanulói vélemény:

"Kovács László gyakorlati oktatónkat, és Rabi Zsolt elméleti oktatónkat csak ajánlani tudom másoknak is. Jól felkészült nagy lexikális tudással rendelkeznek, és mindemellett segítőkészek, türelmesek. Az irodán a csajokra sem lehet panasz, ők is mindig segítettek nekünk bármilyen kérdésünk is volt az oktatással kapcsolatban."
Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő tanulói vélemény:

"Elégedett vagyok a képzéssel. A tanárok nagyon segítőkészek. A képzési időpontok vagy jól meg voltak szervezve. Pozitívum, hogy minden oktatás előtt értesítést kaptam e-mailben. Összességében jó volt és ajánlani tudom bárminek."
Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő tanulói vélemény:

"Mindennel elégedettek voltunk, rugalmas időbeosztás, a tanárok segítenek bármi kérdésünk van. A vizsga jól megszervezett volt."
Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő tanulói vélemény:

"Jó napot kívánok!

A klíma és légtechnika képzésükkel teljes mértékben meg vagyok elégedve. Mind a gyakorlati illetve elméleti oktatással egyaránt. A műhely teljes mértékben felszerelt és a mai korszerű szerszámok találhatóak benne."
Aranykalászos gazda tanulók véleménye:

"Varga Attila érthetően magyarázta el az anyagot, lényegre törő volt, lelkiismeretes."

"Nagyon nagy tudásúak az oktatók, jó humoruk van, nagyon élveztem az oktatást."

"Az oktató nagy tudású, tapasztalt szakemberek. Az ismert anyagot érhetőek magyarázták, szemléletesen, érdekes és lényegre törő volt minden előadás."

"Jó hangulatú, jól felépített tanfolyamon vehettünk részt. Értékes információkat és tapasztalatokat szereztem."
Villanyszerelő tanulók véleménye:

"Köszönjük a 2019/14-es csoport nevében a minőségi oktatást, az oktatók áldozatos munkáját, ill. a ránk fordított időt. Külön köszönetet szeretnénk mondani Sipos Gábor gyakorlati oktatónknak!"
Aranykalászos gazda tanulók véleménye:

"Kiváló gyakorlati szakoktatókkal rendelkeznek. Minden rendben volt."
"Varga Attila oktatóval nagyon elégedettek vagyunk. Segítőkész, kedves és türelmes."
"Köszönöm a kiválóoktatást"
"Köszönjük a szenzációs órákat, jó közösség lettünk!"
"Nagyon tartalmas, hasznos és hangulatos volt minden óra!"
"Nagyon hasznos volt az oktatás!"
Szérazépítő tanulói vélemény:

"Heten voltunk mint a gonoszok izgultunk is nagyon, de a tündéri ofőnk segítségével és a felkészült oktatóink közbenjárásával sikerrel vettük az akadályt! Köszönjük a bizalmat!"