+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Rólunk mondták

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül olvashatóak azok a visszajelzések, amiket tanulóink írtak. Minden észrevételt szívesen fogadunk a bacsi.orsi@matrixoktatas.hu e-mail címre. Köszönjük!

"Vizsgaelőkészítés, dokumentáció biztosítás, személyazonosság ellenőrzés a megbízott jegyző részéről modell értékű. A hallgatók szakmai felkészítése úgy gyakorlatban, mint elméletben a vizsgakövetelményeknek megfelelően történt. Kiemelkedő a tanár tanuló motiváló hatása. A vizsgán résztvevő Mátrix kollégák szakmailag jól biztosították a vizsga zavartalan lebonyolítását." - 2018.05.08. vizsgabizottsági vélemény
"Nagyon jól éreztem magam és köszönjük szépen a Judit segítségét!"

"Szuper kis képzés volt, Judit nagyon jól felkészített minket."

"Nagyon jó képzés volt, köszönjük Judit magas színvonalú oktatását."

"A képzés során sok ismeretanyagot sajátíthattunk el, amelyet az élethez is használhatunk. Köszönjük a kiváló oktatónak! Az adminisztratív dolgozóknak is köszönjük ..." - Vidékfejlesztési szaktechnikus vizsgázó csoport véleménye (2018.04.06.)
"Köszönjük a csapat nevében a sok jót, amit kaptunk! Külön köszönjük tanárainknak az odaadó munkát!" - Villanyszerelő vizsgázó csoport
"Átlátható, jól értelmezhető az összes oktatási tananyag."
"Nagyon jól képzett az oktató, a gyakorlati tudásra nagy hangsúlyt fektet."
"Köszönjük a Mátrix Oktatási és Vizsgaközpontnak, hogy lehetőséget biztosítottak a tanfolyam külföldön való elvégzéséhez. További sok sikert kívánunk az iskoláknak, a tanároknak és a képzések szervezőinek." - Villanyszerelő vizsgázó csoport 2018.02.16.
"Köszönjük az iskolának és a tanároknak a színvonalas oktatász és a felkészítést a vizsgára. Pozitív tapasztalatokat és használható tudást szereztünk." - Villanyszerelő vizsgázó csoport (20018.02.15.)
"Csodálom az ilyen embereket, akik ennyire értik a szakmájukat, (szeretnék én is ilyen tudással rendelkezni), és az előadásmódja egyáltalán nem unalmas (a kis elejtett poénok és arcmimika fenomenális :) ) és a nap végén feltöltődve, boldogan vezetem le a 2,5 órás hazavezető utat :-)" - írta egy budapesti tanulónk dísznövénykertész oktatónkról.
"Kiváló szakember, aki úgy tud előadni, hogy leköti a figyelmet, fenntartja a motiváltságot." - írta egy budapesti tanulónk dísznövénykertész oktatókról.
"Szakmai felkészültsége, lexikális tudása, gyakorlati tapasztalatai példás, kifogástalan (szájat tátva hagyó) tudással rendelkező személyt tükröz számomra. Csodálom az ilyen embereket. Bármilyen kérdésünkre kapásból válaszol, irigylésre méltó :)" - írta egy budapesti tanulónk dísznövénykertész oktatónkról.
Ajánló
  • GÉPKEZELŐI ELLENŐRZÉSEK
    Mezőgazdaságban és az erdészetben ...
    RÉSZLETEK
  • 20 ÉVES A MÁTRIX
    Hatalmas kedvezményekkel várunk!
    AKCIÓINK ITT
Bezárás