+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Rólunk mondták

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül olvashatóak azok a visszajelzések, amiket tanulóink írtak. Minden észrevételt szívesen fogadunk a bacsi.orsi@matrixoktatas.hu e-mail címre. Köszönjük!

"Átlátható, jól értelmezhető az összes oktatási tananyag."
"Nagyon jól képzett az oktató, a gyakorlati tudásra nagy hangsúlyt fektet."
"Köszönjük a Mátrix Oktatási és Vizsgaközpontnak, hogy lehetőséget biztosítottak a tanfolyam külföldön való elvégzéséhez. További sok sikert kívánunk az iskoláknak, a tanároknak és a képzések szervezőinek." - Villanyszerelő vizsgázó csoport 2018.02.16.
"Köszönjük az iskolának és a tanároknak a színvonalas oktatász és a felkészítést a vizsgára. Pozitív tapasztalatokat és használható tudást szereztünk." - Villanyszerelő vizsgázó csoport (20018.02.15.)
"Csodálom az ilyen embereket, akik ennyire értik a szakmájukat, (szeretnék én is ilyen tudással rendelkezni), és az előadásmódja egyáltalán nem unalmas (a kis elejtett poénok és arcmimika fenomenális :) ) és a nap végén feltöltődve, boldogan vezetem le a 2,5 órás hazavezető utat :-)" - írta egy budapesti tanulónk dísznövénykertész oktatónkról.
"Kiváló szakember, aki úgy tud előadni, hogy leköti a figyelmet, fenntartja a motiváltságot." - írta egy budapesti tanulónk dísznövénykertész oktatókról.
"Szakmai felkészültsége, lexikális tudása, gyakorlati tapasztalatai példás, kifogástalan (szájat tátva hagyó) tudással rendelkező személyt tükröz számomra. Csodálom az ilyen embereket. Bármilyen kérdésünkre kapásból válaszol, irigylésre méltó :)" - írta egy budapesti tanulónk dísznövénykertész oktatónkról.
"Messzemenőleg elégedett vagyok. Érdekes és változatos az előadás, kellemes hangulat. Lelkesítő a tanárnő rajongása a szakmája iránt. Ez az első iskola ahonnan nem szeretek hazamenni, úgy hallgatnám még!" :)
"Köszönöm, hogy részt vehettem a képzésen, sok új és hasznos dolgot tanultam Terjéki László tanár úrtól!"
"Nagyon tetszett a képzés elméleti és gyakorlati része is. Köszönök mindent! Példás szakmai és emberi hozzáállást tapasztaltunk."
Ajánló
 • 20 ÉVES A MÁTRIX
  Hatalmas kedvezményekkel várunk!
  AKCIÓINK ITT
 • FELLENDÜLÉSBEN A FÖLDVÁSÁRLÁS
  Miért vásárolnak egyre többen építkezési célra külterületen földet?
  Részletek itt
 • MUNKAVÉDELMI ELLENŐRZÉSEK
  2018-ban fokozott munkavédelmi ellenőrzésekre lehet számítani az agrárágazatban!
  Részletek itt olvashatók
 • AKCIÓS KÉPZÉS
  Aranykalászos gazda tanfolyamunkra 65 000 Ft kedvezményt adunk!
  További részletek
Bezárás