+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Rólunk mondták

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül olvashatóak azok a visszajelzések, amiket tanulóink írtak. Minden észrevételt szívesen fogadunk a bacsi.orsi@matrixoktatas.hu e-mail címre. Köszönjük!

A tanárnő felkészült, alapos. Az órák mindig jó hangulatban telnek el és, nagyon érdekes az előadás.A gyakorlati előadások nagyon hasznosak. Több embernek is ajánlottam már a tanfolyamot :-)
(név nélkül)
Egy jól szervezett tanfolyamon vettem részt, sokat tudtam tanulni az ismertetett anyagból, tanulmányaimat ugyanitt folytatom a Mezőgazdasági technikus képzésen.
E. Péter - Somberek
Ezúton köszönöm a gyors és pontos ügyintézést, a tanfolyamhoz kapott segédanyagot mely a sikeres vizsgára való felkészülést segítette.
P. László - Szabadszállás
Az oktatás megfelelő mennyiségű tájékoztatást adott, jó hangulatban zajlott a konzultáció és a vizsga is. Köszönöm mindenkinek a segítéségét!
(név nélkül)
Kedves és gyors munkatársak, nem bántam meg, hogy ide jelentkeztem.
N. Mária Ildikó - Dalmand
Udvarias, segítőkész dolgozók, tanárok gyakorlatias hozzáállása volt a tapasztalható. A gyakorlati vizsga helyszínén a magamfajta gazdálkodó nagyon jól érvényesül, hozzásegíti a sikeres vizsgához.
B. Zotán - Veszprém
Szerettem a képzésre járni,jó társaság jött össze az előadókkal baráti kapcsolat alakult ki és már alig várom a következő képzés indulását.
E. Tünde - Budapest
Én az Aranykalászos gazda, feleségem pedig a Méhész OKJ képzésre iratkozott be a Mátrixhoz! A Tanár Úr által tartott konzultációs nap nagyon hasznos volt, főleg azért, mert előtte elég kevés időm volt a felkészülésre. Ezen a napon viszont sok értékes információ hangzott el! Döntésünkkor fontos volt a rugalmasság, az ár és a gyorsaság, az idő. Jól döntöttünk!
M. László
Tapasztalatom szerint egy jól megszervezett, kiválóan működő oktatási központot sikerült választanom, amit szívesen ajánlok ismerőseim körében!
V. Zsolt
A képzés során az ügyintézés pontos, precíz volt, segítőkész, kedves munkatársakkal. Az oktató hasznos információkkal látott el a sikeres vizsgához.
J.F.Ágnes