+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Rólunk mondták

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül olvashatóak azok a visszajelzések, amiket tanulóink írtak. Minden észrevételt szívesen fogadunk a bacsi.orsi@matrixoktatas.hu e-mail címre. Köszönjük!

Számomra sok információt nyújtott ez a tanfolyam a gombák termesztéséről. Nagyon tetszett hogy üzemben láthattuk a folyamatokat, és ki is próbálhattuk őket.
Egy összefogott reális képet kaptam az egész gombatermesztésről. Az oktató felkészült, rugalmas volt, sokat tanultunk tőle.

Köszönettel:
S. Zsuzsanna - Gombatermesztő
Én azt gondolom, hogy ez az oktatási intézmény megadta azt az alapot, mellyel esetleg egy szép foglalkozást kezdhetek el. Ez a képzés nem sok helyen van az országban. Nekem viszonylag közel is volt Kunszentmiklós (okt. székhely) valamint Bugyi község (gyakorlati székhely).
Meg vagyok elégedve a MÁTRIX Oktatási Központ szolgáltatásával. Köszönöm a segítségeteket, és azt a tudást amit átadtatok.

B. János - Gombatermesztő
Nagyon érdekes és hasznos volt mind az elméleti, mind a gyakorlati oktatás.
Azt gondolom, hogy mindenre kiterjedő teljes körű információt kaptunk a gombatermesztésről. Köszönjük, hogy betekinthettünk egy ilyen vállalkozás mindennapi életébe, és részt vehettünk az egyes munkafolyamatokban, figyelemfelkeltő volt!

Köszönet a "kulissza titkokért"!

Ty. Andrea - Gombatermesztő
Hasznos elméleti, gyakorlati ismereteket kaptunk. Hiteles a gyakorlatban is jártas oktató. Fontos a gyakorlati helyszínen való teendők végigkövetése. Itt minden fázis megvalósult. Nem elrettent, de észhez térít a valóságod munkával, felelősséggel kapcsolatban.
A MÁTRIX korrekt kommunikációval biztosította a hátteret. Köszönöm!

(név nélkül)- Gombatermesztő
Sokat segített belelátnom a gombatermesztésbe. Volt módunk megtapasztalni az elmélet mellett a gyakorlati részt is. Gördülékenyen zajlott a tanfolyam. Segítőkészek és közvetlenek voltak. Az oktatónk ellátott tanácsokkal az ágazat jövőjéről!

B. Norbert - Gombatermesztő
A méhész szakma fantasztikus tevékenység, de igazán akkor élvezetes, ha tudatosan végzi az ember. Köszönet az oktatásért! Igazán jól éreztem magam itt. Bátran fogom ajánlani a barátaimnak.

F. Zoltán - Méhész
Ezúton szeretnénk megköszönni a MÁTRIX Oktatási Központnak, ezen belül minden kedves dolgozójának hogy segítették a tanulmányaink, sikeres befejezését az eltelt hónapok alatt. Külön köszönetet mondunk a "mi Rudi bácsinknak" aki hatalmas szívével , empatikusságával és jóságával fordult irányunkba. Továbbá köszönjük a vizsgabiztosok megértését, hozzánk való jószívűségét.

Erdészeti szakmunkás csoport
Köszönetünket szeretnénk kifejezni a MÁTRIX Oktatási Központnak a színvonalas oktatásért. Külön köszönet B. Orsolyának a pontos, részletes információkért. Laci Bácsinak is külön köszönjük a lelkiismeretes barátságos előadásait.
Jól éreztük magunkat!

Méhész csoport
Jó hangulatú vizsga, reális elvárások és követelmények.

Remek csoport, nagyszerű oktatók (főleg a gyakorlati oktató), jó hangulatú vizsga.

Korrekt feltételekkel, lelkiismeretesen került lebonyolításra a tanfolyam.

Jó oktatás, hasznos ismereteket szereztem a tanfolyam elvégzésével.

Jó csapat, segítőkész oktatók.

Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt. Tetszett hogy az anyag nagyon gyakorlatias.

Összetartó jó csoport, oktató segítőkész, segítőkész oktatás, rugalmas ügyintézés.

Jó csapat, rugalmas tanrend, részletes tananyag.

Megfelelő megoldás a szükséges tudás megszerzésére-
Köszönöm Borbálának az elméletet, Csabának a gyakorlati oktatást! Szuper volt! És a csapat is!

Aranykalászos gazda
Köszönetünket fejezzük ki a tanfolyam szervezőinek, hogy rugalmas, színvonalas képzésben vehettünk részt. Külön köszönet, mélységes tisztelet Laci bácsinak a színvonalas oktatásért, segítő jó szándékáért és az alázatos hozzáállásáért.

Méhész csoport