+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Rólunk mondták

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül olvashatóak azok a visszajelzések, amiket tanulóink írtak. Minden észrevételt szívesen fogadunk a bacsi.orsi@matrixoktatas.hu e-mail címre. Köszönjük!

Családom mezőgazdasággal foglalkozik, azon belül is állattenyésztéssel. Idáig három tehenet fejtünk, sikerült háztól mindent eladni. De most már 6 tehénnél járunk, és több lett a tej. Ezért is határoztam el, hogy elkezdem a sajtkészítést. Így esett a választás erre a tanfolyamra. Fontos volt, hogy ne legyen messze a lakóhelyünktől.
Jó választás volt.

N. Ágnes - Sajtkészítő
2011. óta foglalkozunk sajtkészítéssel, saját és vásárolt tejből. A tanfolyamra az engedélyek miatt szükségem volt, ámde sokat tanultam és nagyon élveztem az oktatást.

H. Hajnalka - Sajtkészítő
A tejtermékeket régóta kedvelem, majd az egyetem alatt ösztöndíjat nyertem Franciaországba, és ott sok sajtfajtát ismertem meg. Ekkor döntöttem úgy, hogy a sajtok készítésével is meg szeretnék ismerkedni, ha időm lesz rá. Tavaly március óta tartok kecskét és azóta dolgozom fel sajttá a tejet egyelőre családi fogyasztásra.

M. Tímea - Sajtkészítő
Jövőbeni terveim megvalósításához elengedhetetlen volt a tanfolyam. A hozzáfűzött reményeimet beváltotta. Nagy valószínűséggel fogok más tanfolyamra is járni.
(név nélkül)

Mezőgazdasági gazdaasszony, falusi vendéglátó
A pálinkafőző tanfolyamokat kutatva rábukkantam a Mátrix Oktatási Központ képzésére. Sajnos a Nyugat-Dunántúlon valamire való képzést nem találtam, így a kecskeméti helyszín mellett döntöttem. Ez nincs túl távol a születési helyemtől (Szentes), és központi, könnyen megtalálható, feltűnő helyen van. A képzéssel meg voltam elégedve, mindenre kiterjedő volt. A gyakorlati helyszín minden EU-s szabványnak megfelelő. A vizsga jó hangulatban zajlott. Az oktatóhoz bármilyen kérdéssel fordulhattam. –

M.D. Gyümölcspálinka-gyártó
Végzettségemet tekintve Villamosmérnök vagyok és 2013-ig az építőiparban dolgoztam. A gazdasági válság az építőipar hanyatlásához vezetett és egy hosszú betegség miatt elbocsájtottak. Vidékre visszaköltöztem és átgondoltam a lehetőségeimet. Mivel mezővárosban lakom ezért új lehetőségként a mezőgazdaság felé fordultam. Elvégeztem az aranykalászos szakmát és a mezőgazdasági technikust. A gyümölcstermesztést tovább gondolva eljutottam a pálinkafőzés gondolatáig. Interneten utánanéztem a lehetőségeknek és 2014 szeptemberében ilyen képzés is indult (kb 3 db) és figyelembe vettem a távolságot ami miatt ez mellett döntöttem (50-100 km). Az előadások érdekfeszítőek és szakmai előmenetelt elősegítőek voltak. Mondhatom hogy az anyag több mint 50 %-át itt már magamnak tudhattam. Némi tanulással a megfelelő jegyzetekből megfelelő tudást szereztem amivel így gondolom megfelelő vizsgát tudtam tenni!

Hámori Attila

Véleményem szerint egy korrekt és alapos tudást biztosító "tanfolyamon" vehettem részt, ahol az elejétől a végéig mindenben a segítségünkre voltak. Külön köszönetem szeretném kifejezni Zsolt tanárúrnak az alapos szakmai felkészítésért és a segítségért amit az egész tanfolyam során nyújtott számunkra. Köszönet és tisztelet illeti az oktatási központ dolgozóit. Nagyon precíz, pontos és rugalmas is egyben a munkájuk.
Köszönet mindenért!

Tisztelettel Bálint Jánosné
Jelenleg közmunkásként dolgozom. Többször vettem már részt felnőttképzésben, erről az iskoláról, oktatásról csak jó véleményem van. Az elméleti és gyakorlati képzés is gördülékenyen zajlott. Köszönet a szervezőknek, oktatóknak. Ezt a végzettséget is a maga felé bizonyítás és a mezőgazdaság, állatok szeretete miatt végeztem el.

Végvári Orsolya
Mezőgazdasági technikus

T. Oktatási Központ!

Az utolsó feladat - a vizsga után - véleménynyilvánítás az Oktatási Központról és a Mezőgazdasági Technikus tanfolyamról.
A szervezés és ügyintézés hasonlóan a korábbi évekhez - mivel jártam már ide - jó, és gördülékeny volt. A tanfolyam elméleti és gyakorlati szinten több mint kielégítő módon, gördülékenyen folyt.

Nekem aki teljesen laikus vagyok a mezőgazdasághoz nagyon jó alapot adott, hogy mit hol keressek, ha valaha a témával kapcsolatos vállalkozásba szeretnék tevékenykedni. A tanfolyamot a magam más irányú képzése miatt végeztem el. Én egy hybridtechnológiával foglalkozó autóipari céget vezetek immáron 25 éve.

Tisztelettel:
Panker Endre István
Köszönjük a gyors, szakszerű oktatást, szervezést, lebonyolítást. Ügyintézésük pontos, kedves és érthető volt. A jövőben is a Mátrix Oktatási Központot választom továbbképzési intézményként.
Köszönettel!
Ajánló
  • KÉPZÉSI AKCIÓK
    Július végéig -25.000Ft
    kedvezményt adunk Hegesztő
    és Légtechnika szerelő képzéseinkre!
Bezárás