+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Rólunk mondták

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül olvashatóak azok a visszajelzések, amiket tanulóink írtak. Minden észrevételt szívesen fogadunk a bacsi.orsi@matrixoktatas.hu e-mail címre. Köszönjük!

Köszönöm hogy a Mártixnál tanulhattam! Minden nagyszerű volt! A tanfolyam,a vizsga.. minden nagyon jó volt.
M. Attila
A tegnapi napon befejeztük a vizsgákat és megkaptuk a mezőgazdasági technikusi bizonyítványunkat.

Szeretném megköszönni a tanfolyam elvégzéséhez nyújtott segítségeteket és támogatásotokat.

Ha úgy adódik mindenkinek el fogom mondani, hogy milyen pontosan és mindig az éppen szükséges mennyiségű információval láttatok el bennünket. Külön köszönöm azt is, hogy a vizsgákhoz megfelelő mennyiségű és minőségű tananyaggal láttatok el bennünket.
G. Péter
Köszönöm szépen, meg voltam elégedve, tanárunk, Skoda Miklós minden segítséget megadott, maximálisan segített a felkészülésben. Jó hangulatban zajlott a vizsga, minden oktató/vizsgáztató szigorúan, de nagyon pozitívan, segítőkészen viszonyult hozzánk! Nagyon jó élménnyel zárult ez az egész tanfolyam, köszönet a képző intézménynek is.
B.K.Judit
Tökéletesen elégedett vagyok, udvarias, kedves, szakképzett csapat.Csak a legjobbakat!
V. Szabolcs
Csak jót tudok rólatok mondani, eddigi munkásságotok és küzdésetek velünk jó volt, szívesen jövök ide, illetve jöttem. Laci bácsi pedig örömet és tudást tudott csak nyújtani.
Cs. Richárd
Nagyon jól éreztem magam, nagyon meg vagyok elégedve és köszönöm, hogy részt vehettem a méhész oktatáson.
A. Attila
László, az oktató nagyon aranyos. Tartalmas, gazdag az anyag, amit oktat. Tömörítve, érthetően tartja az előadást.
(név nélkül)
Igen jól éreztem magam, mindennel meg voltam elégedve. Amit ill. akit kiemelnék az Laci bácsi szaktudása,hozzáállása és a kedvessége, de ez mindenkiről elmondható. Továbbá a szép,rendezett, tiszta épületet és az atombomba erősségű kávét.
H. József Attila - Kerekegyháza
Köszönöm, mindennel elégedett vagyok, legfőképp Laci bácsival, nagyon aranyosan és tanulságos értékében gazdag előadást tartott amellett, hogy tömör volt. Én ajánlani fogom minden méhésztársamnak és hirdetem korrektségüket! A képeket is köszönjük, szép emlék!
F. Géza - Csemő
Az oktató rendkívül felkészült. Az oktatás színvonala kimagasló, hasznosítható tudás szerezhető.
K. Tamás László - Csoma