+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Rólunk mondták

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül olvashatóak azok a visszajelzések, amiket tanulóink írtak. Minden észrevételt szívesen fogadunk a bacsi.orsi@matrixoktatas.hu e-mail címre. Köszönjük!

Elégedett vagyok mindennel. - B. A.

Tökéletesen elégedett vagyok a képzés illetőleg a vizsga magas fokú színvonalával. - B. Tamás

A tanárok rugalmasak és nagyon segítőkészek voltak. Megtiszteltetés volt itt tanulni. - P. József

Elégedett vagyok mindennel , segítőkész volt mindenki.
A tanfolyamot tartó R. Zsolt és H. László tanárúr segítőkészségét és felkészültségét kiválónak értékelem. - G. Róbert

Köszönjük a zökkenőmentes tanfolyam lebonyolítását!
Elégedett vagyok mindennel. - D. Viktor

Hűtő, klíma- és hőszivattyú berendezés- szerelő
A lovasedzői tanfolyam nagyon igényes és színvonalas keretek között zajlott. Az oktatás tényleg lényegre törő és minden tekintetben szakmailag megalapozó volt minden résztvevő számára.
A gyakorlati óra során mélyíthettük eddigi tudásunkat. Tényleg itt kezdődik a jövő.

A Békéscsabáról érkezett csapat :-) - Sportedző
Számomra sok információt nyújtott ez a tanfolyam a gombák termesztéséről. Nagyon tetszett hogy üzemben láthattuk a folyamatokat, és ki is próbálhattuk őket.
Egy összefogott reális képet kaptam az egész gombatermesztésről. Az oktató felkészült, rugalmas volt, sokat tanultunk tőle.

Köszönettel:
S. Zsuzsanna - Gombatermesztő
Én azt gondolom, hogy ez az oktatási intézmény megadta azt az alapot, mellyel esetleg egy szép foglalkozást kezdhetek el. Ez a képzés nem sok helyen van az országban. Nekem viszonylag közel is volt Kunszentmiklós (okt. székhely) valamint Bugyi község (gyakorlati székhely).
Meg vagyok elégedve a MÁTRIX Oktatási Központ szolgáltatásával. Köszönöm a segítségeteket, és azt a tudást amit átadtatok.

B. János - Gombatermesztő
Nagyon érdekes és hasznos volt mind az elméleti, mind a gyakorlati oktatás.
Azt gondolom, hogy mindenre kiterjedő teljes körű információt kaptunk a gombatermesztésről. Köszönjük, hogy betekinthettünk egy ilyen vállalkozás mindennapi életébe, és részt vehettünk az egyes munkafolyamatokban, figyelemfelkeltő volt!

Köszönet a "kulissza titkokért"!

Ty. Andrea - Gombatermesztő
Hasznos elméleti, gyakorlati ismereteket kaptunk. Hiteles a gyakorlatban is jártas oktató. Fontos a gyakorlati helyszínen való teendők végigkövetése. Itt minden fázis megvalósult. Nem elrettent, de észhez térít a valóságod munkával, felelősséggel kapcsolatban.
A MÁTRIX korrekt kommunikációval biztosította a hátteret. Köszönöm!

(név nélkül)- Gombatermesztő
Sokat segített belelátnom a gombatermesztésbe. Volt módunk megtapasztalni az elmélet mellett a gyakorlati részt is. Gördülékenyen zajlott a tanfolyam. Segítőkészek és közvetlenek voltak. Az oktatónk ellátott tanácsokkal az ágazat jövőjéről!

B. Norbert - Gombatermesztő
A méhész szakma fantasztikus tevékenység, de igazán akkor élvezetes, ha tudatosan végzi az ember. Köszönet az oktatásért! Igazán jól éreztem magam itt. Bátran fogom ajánlani a barátaimnak.

F. Zoltán - Méhész
Ezúton szeretnénk megköszönni a MÁTRIX Oktatási Központnak, ezen belül minden kedves dolgozójának hogy segítették a tanulmányaink, sikeres befejezését az eltelt hónapok alatt. Külön köszönetet mondunk a "mi Rudi bácsinknak" aki hatalmas szívével , empatikusságával és jóságával fordult irányunkba. Továbbá köszönjük a vizsgabiztosok megértését, hozzánk való jószívűségét.

Erdészeti szakmunkás csoport
Köszönetünket szeretnénk kifejezni a MÁTRIX Oktatási Központnak a színvonalas oktatásért. Külön köszönet B. Orsolyának a pontos, részletes információkért. Laci Bácsinak is külön köszönjük a lelkiismeretes barátságos előadásait.
Jól éreztük magunkat!

Méhész csoport