+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Rólunk mondták

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül olvashatóak azok a visszajelzések, amiket tanulóink írtak. Minden észrevételt szívesen fogadunk a bacsi.orsi@matrixoktatas.hu e-mail címre. Köszönjük!

A MÁTRIX Központ gyümölcspálinka gyártó tanfolyamát választottam, most 2 hónap keresgélés után országos szinten ez volt a legkézenfekvőbb. Az elméleti oktatás kecskeméti helyszíne nagyon jó, a gyakorlati hely Kiskőrös távolsága elfogadható.

Zs. Csaba, Nagykőrös
Kedves Oktatási Központ!
Második alkalommal veszek részt itt képzésen, most is mindennel meg voltam elégedve!

K. Tamás
Tisztelt MÁTRIX Oktatási Központ!

Köszönöm az oktatást, a tanítást. A rendszer rugalmas, kellőképpen tanulóbarát volt. A szakmai felkészültség megfelelő, a tárgyi és oktató eszközök, helyszínek megfelelőek voltak. Oktatók hozzáállása rendben volt.
Adminisztráció munkája jól szervezett és pontos.
Összességében meg voltam elégedve, másnak is szívesen ajánlom!

Köszönettel még egyszer:
Czakó Tibor
Szeretem a sajtot és a boltban kaphatók nem ízlenek. Ezért elhatároztam, hogy megtanulom ezt a szakmát is. Élveztem a felkészítést. Eddig nem foglalkoztam a sajtkészítéssel, remélem a jövőben fogok.

K.D. - Sajtkészítő
Családom mezőgazdasággal foglalkozik, azon belül is állattenyésztéssel. Idáig három tehenet fejtünk, sikerült háztól mindent eladni. De most már 6 tehénnél járunk, és több lett a tej. Ezért is határoztam el, hogy elkezdem a sajtkészítést. Így esett a választás erre a tanfolyamra. Fontos volt, hogy ne legyen messze a lakóhelyünktől.
Jó választás volt.

N. Ágnes - Sajtkészítő
2011. óta foglalkozunk sajtkészítéssel, saját és vásárolt tejből. A tanfolyamra az engedélyek miatt szükségem volt, ámde sokat tanultam és nagyon élveztem az oktatást.

H. Hajnalka - Sajtkészítő
A tejtermékeket régóta kedvelem, majd az egyetem alatt ösztöndíjat nyertem Franciaországba, és ott sok sajtfajtát ismertem meg. Ekkor döntöttem úgy, hogy a sajtok készítésével is meg szeretnék ismerkedni, ha időm lesz rá. Tavaly március óta tartok kecskét és azóta dolgozom fel sajttá a tejet egyelőre családi fogyasztásra.

M. Tímea - Sajtkészítő
Jövőbeni terveim megvalósításához elengedhetetlen volt a tanfolyam. A hozzáfűzött reményeimet beváltotta. Nagy valószínűséggel fogok más tanfolyamra is járni.
(név nélkül)

Mezőgazdasági gazdaasszony, falusi vendéglátó
A pálinkafőző tanfolyamokat kutatva rábukkantam a Mátrix Oktatási Központ képzésére. Sajnos a Nyugat-Dunántúlon valamire való képzést nem találtam, így a kecskeméti helyszín mellett döntöttem. Ez nincs túl távol a születési helyemtől (Szentes), és központi, könnyen megtalálható, feltűnő helyen van. A képzéssel meg voltam elégedve, mindenre kiterjedő volt. A gyakorlati helyszín minden EU-s szabványnak megfelelő. A vizsga jó hangulatban zajlott. Az oktatóhoz bármilyen kérdéssel fordulhattam. –

M.D. Gyümölcspálinka-gyártó
Végzettségemet tekintve Villamosmérnök vagyok és 2013-ig az építőiparban dolgoztam. A gazdasági válság az építőipar hanyatlásához vezetett és egy hosszú betegség miatt elbocsájtottak. Vidékre visszaköltöztem és átgondoltam a lehetőségeimet. Mivel mezővárosban lakom ezért új lehetőségként a mezőgazdaság felé fordultam. Elvégeztem az aranykalászos szakmát és a mezőgazdasági technikust. A gyümölcstermesztést tovább gondolva eljutottam a pálinkafőzés gondolatáig. Interneten utánanéztem a lehetőségeknek és 2014 szeptemberében ilyen képzés is indult (kb 3 db) és figyelembe vettem a távolságot ami miatt ez mellett döntöttem (50-100 km). Az előadások érdekfeszítőek és szakmai előmenetelt elősegítőek voltak. Mondhatom hogy az anyag több mint 50 %-át itt már magamnak tudhattam. Némi tanulással a megfelelő jegyzetekből megfelelő tudást szereztem amivel így gondolom megfelelő vizsgát tudtam tenni!

Hámori Attila