+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Rólunk mondták

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül olvashatóak azok a visszajelzések, amiket tanulóink írtak. Minden észrevételt szívesen fogadunk a bacsi.orsi@matrixoktatas.hu e-mail címre. Köszönjük!

Most csütörtökön sikeres "számítógéprendszer-karbantartó OKJ" vizsgát tettem és
ez úton is szeretném megköszönni a sok segítséget és kedvességet amit önöktől kaptam az elmúlt hónapokban, maximálisan meg vagyok elégedve.
Sz. Levente - Debrecen
A MÁTRIX által szervezett "Aranykalászos gazda" OKJ tanfolyammal-képzéssel kapcsolatban az alábbi észrevételeimet szeretném megosztani : A tanfolyam szervezése és lebonyolítása kiváló. A konzultációs előadás kellően súlypontozott, tartalmas, és élvezetes (köszönet Zoli bácsinak!). A vizsgakövetelmények a gyakorlati felhasználhatósággal arányban állnak. A képzés ár -érték aránya vállalható. Az ügyintézők munkája hatékony, udvarias.
Köszönettel,
K. Márton - Székesfehérvár
Köszönöm ezt a kedves gesztust, hogy a tanfolyam után is így odafigyeltek a résztvevőkre, nagyon jólesett! Köszönöm a szép képeket, így másoknak is meg tudom mutatni, hogy zajlott a vizsga, érezhetik a hangulatát! Nekem ezzel régi álmom valósult meg, hogy lovasoktató lehetek, nagyon tetszett a tanfolyam, különösen a gyakorlati része, külön köszönöm még egyszer Gazdik Robinak, hogy még a vizsga előtti nap időt szakított rám egy külön oktatás keretében! Számomra egy élmény volt a tanfolyam, és a színvonalával messzemenőkig meg vagyok elégedve, a rugalmasságotokat pedig a díjfizetéssel kapcsolatba jónak tartom, mert én például csak részletekben tudtam fizetni, egyben képtelen lettem volna előteremteni az összeget. A MÁTRIX csapatát csak ajánlani tudom másoknak is!
H. László - Erdőkürt
Köszönöm a lehetőséget! Öröm volt Veletek dolgozni! Igazán lelkes és rugalmas csapat vagytok: Munkátokhoz kívánok erőt, egészséget és persze türelmet, kitartást, mert biztos nem egyszerű velünk diákokkal.
K. Klára - Hajdúszoboszló
Nekem nagyon tetszett az egész tanfolyam, sok ismeretséget sikerült kötnöm a lovasvilágban, az oktatók nagyon rendesek szóval nagyon tetszett az egész!
CS. Dávid - Nádudvar
Laboráns tanulóként elégedett vagyok, a Mátrix oktatásával. Az oktatók nagyon empatikusak, szakmailag felkészültek és korrektek. A oktatási központ Kecskeméten nagyon színvonalas. Szabó Borsika pedig nagyon segítőkész. Örülök, hogy megismertem a Mátrixot és tanulója lehetek.
H.Tiborné - Szelevény
A szőlész-borász és az aranykalászos tanfolyamra is járok.
A tanterem kiváló. Az információ áramlás kiváló. Az oktatók is kiválóak.
S. Tamás - Budapest
Köszönöm a Mátrix Oktatási Központnak, illetve minden dolgozójának, hogy itt tanulhattunk.
Először - 3 éve - férjem és fiam Növényvédő, méregraktár kezelő, majd 2 éve menyem Aranykalászos gazda, és most lányommal együtt én is Aranykalászos gazda leszek. Köszönöm a család nevében is!
B. Istvanné - Balatonboglár
Az oktatással és az oktató kollégákkal teljes mértékben meg vagyok elégedve. A gyakorlati képzéseken megpróbálunk minden kis trükköt eltanulni, amit János tanít nekünk. Abszolút jól érzem magamat Önöknél.Már várom a jövőhét szombati gyakorlatot.

Üdvözlettel:
B.Gábor
Orosháza
Mivel önöknél szereztem meg a Számítógép -szerelő és karbantartó szakmát, így tudom, hogy korrekt oktatásra és segítőkész hozzáállásra számíthatok, amit ezúton szeretnék ismét megköszönni!
Tisztelettel:
L. János Róbert
Hódmezővásárhely