+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Rólunk mondták

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül olvashatóak azok a visszajelzések, amiket tanulóink írtak. Minden észrevételt szívesen fogadunk a bacsi.orsi@matrixoktatas.hu e-mail címre. Köszönjük!

Tapasztalatom szerint egy jól megszervezett, kiválóan működő oktatási központot sikerült választanom, amit szívesen ajánlok ismerőseim körében!
V. Zsolt
A képzés során az ügyintézés pontos, precíz volt, segítőkész, kedves munkatársakkal. Az oktató hasznos információkkal látott el a sikeres vizsgához.
J.F.Ágnes
Az asszisztensi végzettségemet Pesten szereztem meg, ahhoz képest ez az iskola klasszisokkal szervezettebb és minőségibb!
Köszönöm, hogy itt tanulhattam!
F.S. Mónika
Szimpatikus, dinamikus cég, segítőkész, kedves munkatársakkal! Csak így tovább!
Cs. Lóránt
Jó véleménnyel vagyok a képzésről, már most tudom, hogy az itt megszerzett tudást jól fogom tudni hasznosítani, kamatoztatni az életben.
G. Dorottya
Sportegyesületi tevékenységhez szükséges részemre a végzettség. Gyors, célratörő képzés, felnőttoktatásra jellemzően.
H. Dorottya
Az előadó színesen, érthetően, jól megjegyezhetően tartja a foglalkozást. Nagyszerű szakember!
(név nélkül)
Örülök, hogy tudomást szereztem erről a képzésről és rugalmasságának köszönhetően tudom elvégezni.
(név nélkül)
A Lovas-túravezető végzettséget is a MÁTRIX-ban szereztem meg, a lovak érdekelnek, jó kombinációnak tartom a két képzést.
(név nélkül)
A tanfolyam számomra nagyon ideális volt, mert munka mellett végeztem. A tudásom úgy érzem gyarapodott. Az intézmény vezetősége mindig minden kérdésemre válaszolt, segítőkész volt.
(név nélkül)