+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Rólunk mondták

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül olvashatóak azok a visszajelzések, amiket tanulóink írtak. Minden észrevételt szívesen fogadunk a bacsi.orsi@matrixoktatas.hu e-mail címre. Köszönjük!

Budapest Hűtő és légtechnikai rendszerszerelő tanuló vélemény:

"Köszönjük az iskolának a felkészítést és a tudást. Mindannyian örülünk a sikeres vizsgának. Reméljük a való világban sikeresen fogjuk tudni alkalmazni a megtanult szakmát."
Hegesztő vizsga elnöki vélemény 2019.04.27.

" - Vizsga technikai feltétele jól elő volt készítve
- Gyakorlati oktató szakmailag és elméleti felkészültsége kiváló
- A tanulók motiváltak voltak ...
- A vizsgázókon látszott a szakmai fogások elsajátítása
- Az elméleti oktató kiváló munkát végzett, a vizsgázók a szóbeli vizsgára sikeresen felkészültek
- A tanulók a szóbeli felkészülten és motiváltan jelentek meg, mindenki a tudása javát adta
- Képző intézmény a vizsgát kiválóan előkészítette, a dokumentációs munka jó elő volt készítve
- Vizsga dokumentáció gyorsan és precízen zajlott le
- A vizsgabizottság megvendégelés is kiváló volt."
Hűtő és légtechnikai rendszerszerelő vizsga, Budapest 2019. április 25.:

"A szakmai vizsga szervezés magas színvonalon történt, a jegyző maximális odaadással végezte munkáját. Időben elküldte a szükséges dokumentumokat, a visszajelzésekre azonnal reagált. A gyakorlati feladatok kismértékben módosítani kelet, némely feladat nem azonos nehézségi fokú volt. A feladatok alkalmasak voltak a tanulók gyakorlati tudásához. Nagyon szép szóbeli feleleteket hallottunk, a vizsgázok alapos felkészítésről és tudásról adtak számot. A gyakorlati vizsgán felügyelő oktatók maximális hozzáértéssel, empátiával végezték a feladatukat. A szóbeli vizsgán kérdező kollégák kihozták a maximumot a vizsgázókból. Összességében nyugodt vizsgakörülmények voltak."
"A Mátrix Kft. 2019.04.18-án megvalósult Központifűtés és gázhálózat rendszerszerelő OKJ vizsgáról!

1, Tárgyi-, eszköz-, szerszám ellátottság szakmailag komplett, korszerű, megfelelő.
2, Személyi feltételek: alkalmas oktatók, érdemi gyakorlati vizsgafeladatok.
3, Jelöltek: jól felkészült, motivált csoport (14 fő).
4, Összességében színvonalas vizsga valósult meg."
2019.04.12. Aranykalászos gazda tanulók véleménye:

"Jól éreztem magam."
"Köszönöm a lehetőséget, és a pozitív hozzáállást."
"Remek volt köszönöm Varga Attilának a sok jó gyakorlati élményt"
"Köszönöm! Szuper volt. Mindkét oktató emberileg és szakmailag is kiváló!"
"Pontos és gyors volt a tájékoztatás, tanárok jól képzettek és korrektek."
"Barátságos környezet, közvetlen előadók, pontos program. Csak ajánlani tudom."
"Minden nagyon jó volt, hasznos, jó társaság. Mindent köszönök."
2019.04.12.Központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő vizsgabizottság véleménye:

"A jelöltek szakmai elkötelezettsége megmutatkozott a gyakorlati és a szóbeli vizsgán.

A Mátrix-Oktatási Kft. oktatói és vizsgaszervezők munkája magasszínvonalú.

A más szakmai területről érkező jelöltek alapjaiban megtanulták a szakma alapjait, amely amely szakmából sikeres vizsgát tettek."
Intenzív kőműves tanuló véleménye:

"Tisztelt Mátrix!

Teljes mértékben meg vagyok elégedve az oktatás színvonalával, persze lehettek volna modernebb eszközök, de az nem teljesen erről szól. A tanuló, ha ezekkel az eszközökkel és oktatással el tudja végezni a kijelölt feladatot, akkor alkalmas a feladatra. (Pl.: ezért nincs automataváltós tanuló kocsi)

Magam részéről én nem voltam magas szinten gyakorolt kőműves, de valamennyire azért dolgoztam már a szakmában. Örömmel töltött, hogy ennyi mindent tanultam itt, mivel pl még soha nem ragasztottam kőszigetelést, itt sem sokat, de már tudom mondani, hogy ragasztottam. Azért ehhez kellett két jó, inkább kiváló tanár. Mácskovics tanár úr a maga erélyes, őszinte szókimondóságával adta át nekünk magas színvonalú tudását. Továbbá Udvari tanár úr, aki 2 perc alatt tanította meg a malter feldolgozását a falra, úgy hogy a fele ne essen le hatalmas örömmel töltött el. Örülök, hogy a gyakorlati tapasztalataimat Udvari tanár úrtól tanulhattam itt a Mátrixban. Remélem a saját házam építésénél mindent fel tudok majd használni amit tőle/tőlük tanultam.

Rövid mondandóm végén a legnagyobb köszönet Erikának és Juditnak akik nélkül nem jelentem volna meg ezen a kepézésen. A legfontosabb amit mindenki köszönhet nekik az a koordinálás és a lelkiismeretes foglalkozásuk velünk diákokkal."
Kőműves tanuló véleménye:

"Maximálisan elégedett vagy az oktatás színvonalával! A tanárok Udvari Dezső és Mácskovics László remek munkát végeznek. Az építő iparban dolgozom 20 éve és még is sok jó és új dolgot tanultam tőlük köszönöm szépen nekik!

Farkas Judittal tartottuk a kapcsolatot a képzési időszak során, mindenről időben értesítve voltam és volt példa hogy munkaideje után este 10 körül is szívesen válaszolt sürgős kérdésemre. Kiváló munkatárs.

Borsika és Erika mindig kedvesek és mindenben segítőkészek ha kell. Köszönöm nekik.

A mátrix oktatási központnak és különösképp a kecskeméti kirendeltségének kívánok sikeres munkát és együtt működünk továbbra is. Jövök ács képzésre :)"
"Az oktatókkal megvoltam elégedve főleg a gyakorlati oktatóval. Az információ szolgáltatással nagyon megvoltam elégedve, mindig megkaptam a e-mail-ket hogy tudjuk mikor kell jönni konzultációra. A gyakorlati helyszínen annyi észrevételem van, hogyha rossz idő van akkor nem tudunk normálisan gyakorolni vagy vizsgázni."
Épületgépész vizsgabiztossági vélemény:

"... A viszonylag nagy létszám (24 fő) számára megfelelő körülményeket, a gyakorlati vizsgák érdemi feladatokkal való megvalósulását és a jelöltek megfelelő elméleti felkészítését tapasztalhatta a delegált vizsgabizottság.

Jó lelkiismerettel adhattuk át a technikusi bizonyítványokat, amelyeket az SZVK-ban megkívánt szaktudást valóban tanúsítják. A gördülékeny profi szervezésért köszönet illeti a vizsga jegyzőjét, Kozmáné Erzsit és továbbá a felkészítő elméleti és gyakorlati oktatókat."