+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Rólunk mondták

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül olvashatóak azok a visszajelzések, amiket tanulóink írtak. Minden észrevételt szívesen fogadunk a bacsi.orsi@matrixoktatas.hu e-mail címre. Köszönjük!

Nagyon érdekes és hasznos volt mind az elméleti, mind a gyakorlati oktatás.
Azt gondolom, hogy mindenre kiterjedő teljes körű információt kaptunk a gombatermesztésről. Köszönjük, hogy betekinthettünk egy ilyen vállalkozás mindennapi életébe, és részt vehettünk az egyes munkafolyamatokban, figyelemfelkeltő volt!

Köszönet a "kulissza titkokért"!

Ty. Andrea - Gombatermesztő
Hasznos elméleti, gyakorlati ismereteket kaptunk. Hiteles a gyakorlatban is jártas oktató. Fontos a gyakorlati helyszínen való teendők végigkövetése. Itt minden fázis megvalósult. Nem elrettent, de észhez térít a valóságod munkával, felelősséggel kapcsolatban.
A MÁTRIX korrekt kommunikációval biztosította a hátteret. Köszönöm!

(név nélkül)- Gombatermesztő
Sokat segített belelátnom a gombatermesztésbe. Volt módunk megtapasztalni az elmélet mellett a gyakorlati részt is. Gördülékenyen zajlott a tanfolyam. Segítőkészek és közvetlenek voltak. Az oktatónk ellátott tanácsokkal az ágazat jövőjéről!

B. Norbert - Gombatermesztő
A méhész szakma fantasztikus tevékenység, de igazán akkor élvezetes, ha tudatosan végzi az ember. Köszönet az oktatásért! Igazán jól éreztem magam itt. Bátran fogom ajánlani a barátaimnak.

F. Zoltán - Méhész
Ezúton szeretnénk megköszönni a MÁTRIX Oktatási Központnak, ezen belül minden kedves dolgozójának hogy segítették a tanulmányaink, sikeres befejezését az eltelt hónapok alatt. Külön köszönetet mondunk a "mi Rudi bácsinknak" aki hatalmas szívével , empatikusságával és jóságával fordult irányunkba. Továbbá köszönjük a vizsgabiztosok megértését, hozzánk való jószívűségét.

Erdészeti szakmunkás csoport
Köszönetünket szeretnénk kifejezni a MÁTRIX Oktatási Központnak a színvonalas oktatásért. Külön köszönet B. Orsolyának a pontos, részletes információkért. Laci Bácsinak is külön köszönjük a lelkiismeretes barátságos előadásait.
Jól éreztük magunkat!

Méhész csoport
Jó hangulatú vizsga, reális elvárások és követelmények.

Remek csoport, nagyszerű oktatók (főleg a gyakorlati oktató), jó hangulatú vizsga.

Korrekt feltételekkel, lelkiismeretesen került lebonyolításra a tanfolyam.

Jó oktatás, hasznos ismereteket szereztem a tanfolyam elvégzésével.

Jó csapat, segítőkész oktatók.

Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt. Tetszett hogy az anyag nagyon gyakorlatias.

Összetartó jó csoport, oktató segítőkész, segítőkész oktatás, rugalmas ügyintézés.

Jó csapat, rugalmas tanrend, részletes tananyag.

Megfelelő megoldás a szükséges tudás megszerzésére-
Köszönöm Borbálának az elméletet, Csabának a gyakorlati oktatást! Szuper volt! És a csapat is!

Aranykalászos gazda
Köszönetünket fejezzük ki a tanfolyam szervezőinek, hogy rugalmas, színvonalas képzésben vehettünk részt. Külön köszönet, mélységes tisztelet Laci bácsinak a színvonalas oktatásért, segítő jó szándékáért és az alázatos hozzáállásáért.

Méhész csoport
Megelégedettséggel tölt el, hogy a felkészülés mind elméleti mind gyakorlati része érthetően, lépcsőzetesen felépített így egyszerűen érthető volt.

Ezúton szeretnék köszönetet nyilvánítani a MÁTRIX Oktatási Központnak a sok segítségért, és a hozzáállásukért. Továbbá külön köszönet V. István mesternek a sok szakmai tanácsért és a vizsgára való felkészülésben tanúsított segítségéért!

Szeretném megköszönni, hogy itt vizsgázhattam, amit természetesen sikeresen sikerült teljesítenem. Ezt köszönhetem a MÁTRIX-nak.

Ezúton is megköszönöm mindazoknak az embereknek akik segítettek a felkészülésben, ez nagyban emelte az oktatás színvonalát.

Köszönet minden embernek akik elősegítették a képzés menetét. A gyakorlati felkészítés mindenféle igényt kielégített. Köszönjük V. tanár úrnak a segítségét.

Hegesztő csoport
Köszönjük Zsiga bácsinak a lelkiismeretes oktatást, a kiváló szakmai tudásának átadását és a jó humorát, valamint a Mátrix csapatának a nagyszerű szervezést.

Kunszentmiklós - Aranykalászos gazda csoport
Ajánló
  • KÉPZÉSI AKCIÓK
    Július végéig -25.000Ft
    kedvezményt adunk Hegesztő
    és Légtechnika szerelő képzéseinkre!
Bezárás