+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Új képzéseket indítunk


Az igényeitek felmérése alapján NÉGY ÚJ SZAKMA került be az OKJ-s képzéseink közé:

Bérügyintéző OKJ 51 344 01

Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó OKJ 32 525 01

Pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ 54 344 01

Társadalombiztosítási ügyintéző OKJ 51 344 02

 

Kinek is ajánljuk ezeket a képzéseket?

Bérügyintéző

Azoknak ajánlott ez a szakma, akik jól kiigazodnak a számok világában és nem tartanak a felelősségteljes munkától. A bérügyintézők fő feladata a munkavállalókkal kapcsolatos munkaerő gazdálkodáshoz kapcsolódó ügyek, nyilvántartások intézése, valamint a bérszámfejtések elkészítése. A szakmában biztos az elhelyezkedés hiszen, a vállalkozóknak mindig szükségük van egy jól, precízen dolgozó bérügyintézőre.

Még több információ a BÉRÜGYINTÉZŐ OKJ 51 344 01!

 

Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó

Ezt a szakmát mindenkinek ajánljuk, aki szeret gépjárművekkel foglalkozni, legyen az személyautó vagy mezőgazdasági munkagép, szívesen foglalkozik azok szerelésével, javításával. Ezen szakmával rendelkezők foglalkozási körébe tartozik a gumik, kerekek javítása, azok forgalmazása és az ehhez szükséges adminisztrációk elvégzése. Egy jó „gumis” szakemberre mindig szükség van, hiszen a balesetmentes, biztonságos közlekedéshez elengedhetetlen a kerekek karbantartása.

Még több információ a GUMIABRONCS-JAVÍTÓ ÉS KERÉKKIEGYESÚLYOZÓ OKJ 32 525 01!

 

Pénzügyi- és számviteli ügyintéző

Mindazok számára ideális ez a szakma, akik nem ijednek meg a számoktól. Szívesen és megbízhatóan mozognak az összeadások, kiadások, szorzások, osztások világában. Ezenkívül szereti az adminisztratív jellegű munkákat és nem zárkózik el a szellemi munkától. Egy jó pénzügyi szakemberre minden vállalkozásnak szüksége van, hiszen nélkülözhetetlen a bankszámlákkal kapcsolatos teendők intézése, a pénztár rendben tartása és az egyéb pénzügyi tevékenységek hiba mentes intézése.

Még több információ a PÉNZÜGYI- ÉS SZÁMVITELI ÜGYINTÉZŐ OKJ 54 344 01!

 

Társadalombiztosítási ügyintéző

A TB ügyintéző számára is elengedhetetlen, hogy biztos legyen a számokkal kapcsolatban. Hiszen az ő fő feladata is a számolás és a társadalombiztosítási ügyek intézése, a kifizetett ellátások nyitván tartása és az igazolások küldése az illetékes szerveknek. Tehát ezt a szakmát is azoknak ajánljuk, akik bátran és felelősségteljesen tudják kezelni a bérügyekkel kapcsolatos adminisztrációs feladatokat. Mindemellett képes alkalmazni a szükséges technikai eszközöket.

Még több információ a TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÜGYINTÉZŐ OKJ 51 344 02!

 

 

Előtted is ott a lehetőség, hogy változtass az életeden!

 

Gyere és szerezz egy új szakmát!

 

Téged is várunk szeretettel!

 

Üdvözlettel:

MÁTRIX Oktatási és Vizsgaközpont

www.matrixoktatas.hu

Adventi kalendáriumBezárás