+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu


Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó

Képzési időtartam: 6 hónap
A gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó feladata a gumiabroncsok szerviztevékenységét végző műhely üzemeltetése. Képzésünk felkészít a megfelelő, balesetmentes és hozzáértő munkavégzésre, hogy ezt követően akár saját műhelyben dolgozhass!
Képzési díj:
210 000 Ft
Vizsgadíj:
75 000 Ft
Szakma leírása:
A tanfolyam során szerzett tudás birtokában képes leszel: gondoskodni a gumiabroncs szerviz üzemeltetéséről; kerékpántokkal, gumiabroncsokkal és azok tartozékaival kereskedni. Új, használt és selejt kerékpántok, gumiabroncsok, és tartozékok szakszerű tárolásáról gondoskodni. Biztonságtechnikai szabályok, betartásával dolgozni. A kerékpánt és gumiabroncs, adott gépjárműre való szerelhetőségét (oldal, forgásirány) megállapítani a kerék gépjárműre való és a gumiabroncs kerékpántra való fel- és leszerelését elvégezni.

 

OKJ képzés menete:
A képzés időtartama alatt a konzultációkon való személyes megjelenések gyakorisága függ a tanuló előzetesen megszerzett tudásától, a szakmával kapcsolatos tapasztalataitól, amelyet  tudásszint felméréssel fogunk ellenőrizni. A felkészülést az oktatási intézmény központi rendszerén keresztül igénybe vehető tananyagok, valamint szakképzett oktatóink a tanórákon egyaránt segítik majd. Ezen felül ajánlott tankönyv vásárolható a tanfolyam kezdésekor. A tanfolyam során különböző képzési modulokból számot kell adni a megszerzett tudásról, ennek sikeressége feltétele az OKJ vizsgán való részvételhez. A képzés sikeres elvégzése után államilag elismert, országos érvényű Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó (OKJ 32 525 01) szakképesítésről szóló bizonyítványt fogsz kapni. A képzés végén idegen nyelvű EUROPASS bizonyítvány is igényelhető.

Jelentkezz most!
Jelentkezz most!
Érdeklődj nálunk!
Langó Teréz
Képzési tanácsadó
06 70 779 74 07 (munkaidőn kívül is)
Lukácsi Tünde
Képzési tanácsadó
06 70 424 23 30 (munkaidőn kívül is)