+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Kint voltunk a FEHOVA 2017-es kiállításon

Mi, a MÁTRIX lelkes csapata az A pavilonban- a vadász pavilonban vártuk leendő tanulóinkat. Az érdeklődők különböző erdészeti, vadászati és halászati szakmák közül választhattak, a helyszínen érdeklődőknek pedig 20.000,-Ft- os kupont ajándékoztunk, melyet bármelyik képzésre fel tudnak használni év végéig. Nyereményjátékkal is készültünk melynek keretében egy pár kérdésből álló űrlap kitöltésével a szerencsés nyertes díjtalanul elvégezheti az általa kiválasztott képzést. Körülbelül 100- an regisztráltak nálunk, a legkülönfélébb képzéseket bejelölve. A sorsolás február 21-én lesz , addig az adatokat összesítjük. Megérte hozzánk kilátogatni és élni a lehetőséggel!

DSCN0809

A kiállításon nagy sikert aratott a PontyShow a G pavilonban, melyet az Aranyponty Zrt. szervezett - iskolánk partnere a halász, haltenyésztő tanfolyam gyakorlati lebonyolítója.

A tanfolyamról itt olvashattok bővebben: http://www.matrixoktatas.hu/halasz-haltenyeszto.html

A legkeresettebb szakma a Vadgazdálkodási technikus volt, mely iskolarendszerű, két tanéves képzés. Ezt azért keresték többen, mert a vadállomány gondozásához, hasznosításához elengedhetetlen a végzettség. Továbbá a fokozatosan bevezetésre kerülő új vadásztörvény szerint ez a képesítés megfelelő a hivatásos vadőri állás betöltéséhez.

Bővebben:http://www.matrixoktatas.hu/vadgazdalkodasi-technikus.html

DSCN0813

A másik képzés, mely szintén nagy sikert aratott a FEHOVÁN, az Erdészeti szakmunkás. Ez egy összetett tanfolyam, mely a teljes erdőművelési és fakitermelési feladatokra, valamint különböző erdészeti gépek használatára, így például a motorfűrész kezelésére, lánctalpas traktorra, erdészeti rakodóra, erdészeti aprítógépre, gallyazó-daraboló gépre és sodrony-kötél-pálya kezelésére ad jogosultságot.Továbbá a közelítő gépek használatára, illetve saját vállalkozás elindítására jogosítja fel a végzett tanulókat!

Folyamatosan indítjuk erdészeti szakmunkás képzésünket, jelentkezz az alábbi linken: http://www.matrixoktatas.hu/erdeszeti-szakmunkas.html

De ezek mellett többen kértek tájékoztatást a halász, haltenyésztő, elektromos halászgép kezelője, motorfűrész-kezelő, fakitermelő és a lakott területi fakitermelő képzésekkel kapcsolatban is.

Reméljük, hogy jövőre is találkozunk a FEHOVÁN! Gyertek minél többen, nyerjetek képzést, vagy csak tudjatok meg mindent az általatok érdekesnek vélt tanfolyamokról!

 

Üdvözlettel:
MÁTRIX Oktatási és Vizsgaközpont

 

  • Tanfolyamaink
    védettségi igazolvány nélkül látogathatók!Bezárás