+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu


Halász, haltenyésztő

Képzési időtartam: 6 hónap
Rendelkezel saját tóval vagy épp tervben van, hogy vennél egyet? Szívesen foglalkoznál halak tenyésztésével? Akkor jelentkezz képzésünkre és mi segítünk ebben!
Kedvezményes ár:
380.000 Ft helyett 355.000 Ft
Vizsgadíj:
75.000 Ft
Szakma leírása:
Ha érdekel a haltenyésztés valamint a halgazdálkodás, és érdekel ez a szakma, akkor itt a helyed nálunk! Ha szívesen vagy a tópartokon és horgászol, vagy ha az eddigi hobbi szinten űzött tevékenységedből szeretnél hivatást kovácsolni, akkor azt tanácsoljuk Neked, hogy tanuld ki ezt a szakmát. A képzés során hozzáértést szerezhetsz: horgásztó-kezelés és haltenyésztés munkakörben egyaránt, önálló vállalkozást szeretnél működtetni, ahhoz is hasznos információkat tanulsz meg.

 

OKJ képzés menete:
A képzés időtartama alatt a konzultációkon való személyes megjelenések gyakorisága függ a tanuló előzetesen megszerzett tudásától, a szakmával kapcsolatos tapasztalataitól, amelyet  tudásszint felméréssel fogunk ellenőrizni. A felkészülést az oktatási intézmény központi rendszerén keresztül igénybe vehető tananyagok, valamint szakképzett oktatóink a tanórákon egyaránt segítik majd. Ezen felül ajánlott tankönyv vásárolható a tanfolyam kezdésekor. A tanfolyam során különböző képzési modulokból számot kell adni a megszerzett tudásról, ennek sikeressége feltétele az OKJ vizsgán való részvételhez. A képzés sikeres elvégzése után államilag elismert, országos érvényű Halász, haltenyésztő(OKJ 34 624 01) szakképesítésről szóló bizonyítványt fogsz kapni. A képzés végén idegen nyelvű EUROPASS bizonyítvány is igényelhető.

Jelentkezz most!
Jelentkezz most!
Érdeklődj nálunk!
Langó Teréz
Képzési tanácsadó
06 70 779 74 07 (munkaidőn kívül is)
Bácsi Orsi
Képzési tanácsadó
06 70 603 82 78 (munkaidőn kívül is)

Nézd meg a képzésünket képekben

Nézd meg hogyan zajlik nálunk a képzés