+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

HVG – Országos Képzési és Karriernap – Mi is ott leszünk!

   

 

 

 
   

 

 
 

Hazánk legjelentősebb állásbörzéje idén ősszel 21. alkalommal kerül megrendezésre, a Pap László Sportarénában, Budapesten. Közel 200 kiállító és több mint 10 000 ezer látogatóra lehet számítani az idei rendezvényen. Nem csak a friss álláskeresőknek szolgál hasznos információkkal ...

 

   
 
 

Hazánk legjelentősebb állásbörzéje idén ősszel 21. alkalommal kerül megrendezésre, a Pap László Sportarénában, Budapesten.

 

A rendezvény időpontja: 2017. október 4-5.
A rendezvény helyszíne: Pap László Budapest Sportaréna

 

 

Közel 200 kiállító és több mint 10 000 ezer látogatóra lehet számítani az idei rendezvényen. Nem csak a friss álláskeresőknek szolgál hasznos információkkal hiszen számos előadás, karrier-tanácsadás mellett segít feltérképezni az aktuális munkaerő-piacot és állás – és továbbképzési lehetőségeket is. A tudatos karriertervezéshez itt kiváló alkalom nyílik friss kapcsolatok építésére és új trendek megismerésére is, sőt többen itt találják meg álmaik szakmáját vagy munkáját!

 

 

Intézményünk az elmúlt években jelentős részt vállalt a klímaszerelő és villanyszerelő szakmák oktatásában, a hazai szakemberek közel 90%-a a MÁTRIX szakmai képzését választja. Szeretnénk ezen a rendezvényen kiemelni ezen szakmák jelentőségét, továbbképzési lehetőségeit, melyről a helyszínen aktuális és teljes körű információval szolgálnak majd képzési tanácsadóink.

 

Képzéseink a munkavállaláshoz, saját vállalkozás indításához nélkülözhetetlen! Sőt, jelentős szakemberhiányra próbál megoldást nyújtani és megfelelően képzett szakembereket továbbítani a munkaerőpiacra.

 

 

Képzései listánkat az igények alapján folyamatosan bővítjük, így érdemes folyamatosan figyelni oldalunkat!

 

Ezekről a képzésekről tudhatsz meg többet a helyszínen:
Hűtő – légtechnikai rendszerszerelő OKJ 34 582 05
Hűtő – klíma és hőszivattyúberendezés szerelő OKJ 35 582 03
Épületgépész technikus OKJ 54 582 01
Hegesztő OKJ 34 521 06
Központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő OKJ 34 582 09
Gáz- és hőtermelő berendezés-szerelő OKJ 35 582 01
Víz-, csatorna- és közmű-rendszerszerelő OKJ 34 582 12

 

Azoknak, akik már rendelkeznek egy szakmai végzettséggel, továbbképzési lehetőséget is biztosítunk, így például Villanyszerelőknek a napelemek szereléséhez szükséges Megújuló energiatermelő berendezés üzemeltetője képzés. De a lista így sem lehet teljes, hiszen több mint 15-féle szakmacsoport számos képzése megtalálható listánkban. A teljes lista itt olvasható

 

Ilyet máshol nem találsz!
Képzéseinkhez kapcsolódó kötelező hatósági képzéseket is felkutattuk és lehetőséget biztosítunk ezek elvégzésére is! Amennyiben rajtunk kívül álló okok miatt erre nincs lehetőségünk, segítünk és teljes körű tájékoztatást nyújtunk ezek megszerzési lehetőségéről.

 

Szeretettel várjuk a fiatalokat, időseket egyaránt, akik szeretnének egy jól fizető szakmát kitanulni!

 

Standunk: F22 sarokstand
A rendezvényről bővebben itt olvashatsz: http://hvgallasborze.hu/rendezvenyrol 

 
 
Ajánló
  • KLÍMASZERELÉS
    Szakmai feltételek, lépésről-lépése ...
    RÉSZLETEK
Bezárás