+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Bábolnai Gazdanapok 2016

Idén is részt vettünk a Bábolnai Gazdanapokon, amit a Bábolnai Nemzeti Ménesbirtokon tartottak, immár 30. alkalommal. A Kiállítói Csarnokban állítottuk fel a standunkat, ahol a Mátrix lelkes csapata várta a látogatókat, mindenfajta információval, tájékoztatóval, nyereményjátékkal – és persze az elmaradhatatlan mátrixos sárga-zöld tehénnel.

A négy nap alatt rengetegen megfordultak a Mátrix standjánál, így sok égető kérdésre tudtunk választ adni és tanácsot adni, tanfolyamot ajánlani. A mezőgazdasági pályázatok miatt (is) sokan keresik az Aranykalászos gazda és a Mezőgazdasági technikus képzéseket, mi idén is több helyszínen indítjuk ezeket a tanfolyamokat, hiszen valóban nagy szükség van rá.

stand kicsi

A gyerekek kedvence pedig egyértelműen a színes tehénnel való fotózkodás volt. :)  Jó volt látni azt a sok családot, akik kilátogattak a Gazdanapokra, és látszik, hogy ezekben a gyerekekben megvan a természet és az állatok iránti szeretet és érdeklődés. A jövő (nagyon) fiatal gazdáival találkoztunk. :)

tehén kicsi

A mezőgazdasági kiállítók mellett a birtokon rendezték a FIAT Kupa Országos Díjugrató Bajnokságát is, így megcsodálhattuk a lovakat és a lovasokat. Egyébként a lovas helyszíneken volt jó pár ismerős a lovas Sportoktató tanfolyamainkról. :)

Összességében nagyon jó volt kint a hangulat és már várjuk a jövő évi Gazdanapokat!