+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu


Sportoktató

Képzési időtartam: 6 hónap
Szeretnél a lovassportban dolgozni és hivatalos végzetséget keresel a lovasoktatáshoz? Akkor ez a megfelelő képzés számodra!
Képzési díj:
355.000 Ft
Egyösszegben fizetve kedvezményesen: 320.000 Ft
Vizsgadíj:
75.000 Ft

Szakma leírása:
Ha lovardában dolgozol és a jövőben lovasoktatással szeretnél foglalkozni, akkor mindenképp ajánljuk figyelmedbe sportoktató képzésünket, amellyel jogszabályilag is foglalkozhatsz lovasok oktatásával. A kezdőtől a haladó szintig oktathatsz lovasokat, akár amatőr versenyekre is készítheted tanítványaidat ezzel a végzettséggel. A lovas sportoktató képes felmérni a tanítványok tudás szintjét, ennek megfelelően szakszerű oktatást biztosít számukra elméletben és gyakorlatban egyaránt. A sportoktató képzésünkön megtanulhatod az edzéselmélet és pedagógia alapjait, ezek gyakorlatban történő alkalmazását, az elsősegélynyújtást és a vállalkozási alapismereteket. Ha hivatalos díjugrató, vagy díjlovagló versenyzőket szeretnél tanítani és versenyeztetni, akkor ajánljuk figyelmedbe a Lovas sportedző képzésünket is, amellyel utána regisztrációs edzői vizsgát tehetsz a Magyar Lovassport Szövetségnél!

 

OKJ képzés menete:
A képzés időtartama alatt a konzultációkon való személyes megjelenések gyakorisága függ a tanuló előzetesen megszerzett tudásától, a szakmával kapcsolatos tapasztalataitól, amelyet  tudásszint felméréssel fogunk ellenőrizni. A felkészülést az oktatási intézmény központi rendszerén keresztül igénybe vehető tananyagok, valamint szakképzett oktatóink a tanórákon egyaránt segítik majd. Ezen felül ajánlott tankönyv vásárolható a tanfolyam kezdésekor. A tanfolyam során különböző képzési modulokból számot kell adni a megszerzett tudásról, ennek sikeressége feltétele az OKJ vizsgán való részvételhez. A képzés sikeres elvégzése után államilag elismert, országos érvényű Sportoktató (lovaglás) (OKJ 31 813 01) szakképesítésről szóló bizonyítványt fogsz kapni. A képzés végén idegen nyelvű EUROPASS bizonyítvány is igényelhető.

Jelentkezz most!
Jelentkezz most!
Érdeklődj nálunk!
Langó Teréz
Képzési tanácsadó
06 70 779 74 07 (munkaidőn kívül is)
Lukácsi Tünde
Képzési tanácsadó
06 70 424 23 30 (munkaidőn kívül is)

Nézd meg a képzésünket képekben

Nézd meg hogyan zajlik nálunk a képzés