+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Sok a betöltetlen munkahely a pénzügyi területen!

 
  
   
 
       

Sok a betöltetlen munkahely a pénzügyi területen!
Könnyű elhelyezkedést ígérnek a gazdasági képzések, mindezek mellett jól meg is fizetik.

Jól fizető, biztos megélhetést keresel? ÚJ szakmát tanulnál a jövőd érdekében, vagy az érettségi megszerzése után nem képezted magad egyetlen szakterületen sem, de úgy érzed eljött az ideje? Olyan területen helyezkednél el, ahol van előrelépési lehetőséged, és jól is fizetnek? Ha a kérdésekre IGEN-nel válaszoltál, megtaláltad amit keresel!

Hazákban nagy hiányszakmának számít a pénzügyi szakterület. Hiába tanulnak sokan mérlegképes könyvelő, pénzügyi-számviteli ügyintéző, társadalombiztosítási vagy bérügyintéző, banki, befektetési termékértékesítő vagy biztosításközvetítő szakmákat, a piac pillanatok alatt felszívja a frissen végzett szakembereket, akiknek a munkáját sok esetben átlagon felüli fizetéssel honorálják.

 

Kíváncsi vagy valójában mivel is foglalkozhatsz a képzügyi területen? Most bemutatjuk Neked a szakmákat!

A bérügyintéző ellátja a bérszámfejtéssel kapcsolatos feladatokat. A munkavállalókkal kapcsolatos munkaerő-gazdálkodáshoz kapcsolódó ügyeket intézi, a nyilvántartásokat vezeti.

A társadalombiztosítási ügyintéző a munkavállalókkal kapcsolatos bér- és társadalombiztosítási ügyeket intézi, vezeti a biztosítottak társadalombiztosítási lapjait, nyilvántartja a kifizetett ellátásokat, igazolásokat küld az illetékes társadalombiztosítási szerveknek.

A pénzügyi-számviteli ügyintéző a vállalkozások működésével összefüggő számviteli, pénzügyi és nyílvántartási feladatokat végzi.

 

Jelentkezzen most képzésünkre, hiszen 115 000 Ft-ot is megspórolhatsz!

Mátrix Oktatási és Vizsgaközpont pénzügyi képzései:

- Bérügyintéző OKJ képzés – 23 000 Ft kedvezménnyel!
- Társadalombiztosítási ügyintéző OKJ képzés- 23 000 Ft kedvezménnyel!
- Bérügyintéző + Társadalombiztosítási ügyintéző OKJ képzés egyben - 115 000 Ft kedvezménnyel, az egyik képzés vizsgadíját is elengedjük!
- Pénzügyi és számviteli ügyintéző OKJ képzés

 

 

 

 

Ezt biztosítja Neked a Mátrix
Oktatási központunk 20 éves tapasztalattal rendelkezik a felnőttképzés területén. Ez idő alatt több mint 20 000 tanulónak segítettünk megfelelő elméleti és gyakorlati tudáshoz jutni és az új szakmáját elvégezni. Több mint 100 OKJ tanfolyamot szervezünk minden elvárást kielégítő, modern felszereltségű, saját tulajdonú intézményeinkben: Budapesten, Kecskeméten és Kunszentmiklóson. Nagy hangsúlyt fektetünk a színvonalas gyakorlati képzésekre, amelyeket saját tanműhelyeinkben és tangazdaságunkban tartunk. Képzéseinket család és munka mellett is könnyedén elvégezheted, hiszen a tanfolyam kezdetekor minden szükséges tananyagot biztosítunk a számodra. Oktatóink mind elismert szakemberek, nagy tapasztalattal rendelkeznek a hatékony tanítás területén. Ha még nem vagy benne biztos, hogy jelentkezni szeretnél valamely tanfolyamunkra, semmi gond, hiszen kötelezettségmentesen biztosítjuk számodra, hogy a beiratkozás előtt ingyenesen megtekintheted, hogyan zajlik nálunk egy tanóra, és saját tapasztalatod alapján meg tudd hozni a döntésed. Eldöntötted, hogy nálunk szeretnél tanulni, de anyagi helyzeted nem teszi lehetővé? Mi azért vagyunk, hogy segítsünk mindenkinek. Képzéseinket kamatmentes részletfizetéssel is igénybe veheted! "A minőség még sokáig megmarad, amikor az árát már régen elfelejtették." - Harry Gordon Selfridge


Megjelent: 2018. január 23.