+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Hatalmas támogatások a szőlész-borász szakmában

 
  
   
 
       

Akár 150 millió Ft vissza nem térítendő támogatást lehet nyerni borszőlőültetvény telepítésre!

A Vidékfejlesztési program keretén belül 2018.február 15-től már lehetőség van benyújtani pályázatot borszőlőültetvény telepítésére. Egyéni projekt esetén akár 75 millió Ft, míg kollektív program esetén, akár 150 millió Ft vissza nem térítendő támogatás nyerhető el!

 

 

Eddig csak álom volt? Itt az ideje, hogy megvalósítsd!
Régóta álmodozol már azon, hogy szőlőtermesztéssel és borászkodással foglalkozz? Szeretnéd a hazai borkultúrát saját gyártású boraiddal gazdagítani? Ha másoknak sikerült, Neked is sikerülhet! Ennél jobb lehetőség talán nincs is arra, hogy belevágj saját vállalkozásod megvalósításába, hiszen a Vidékfejlesztési Program VP2-4.1.3.6-17 kódszámú, „Borszőlőültetvény telepítés támogatása” című pályázata kezdő vállalkozóknak is szól! A pályázattal vissza nem térítendő támogatást nyerhetsz, amely hatalmas kezdő löketet ad saját szőlész-borász céged beindításához. Egyéni projekt esetén akár 75 millió Ft, míg kollektív program esetén akár 150 millió Ft támogatás nyerhető el az új borszőlőültetvények telepítésére. Pályázat részleteit itt találod: Széchényi 2020 - VP2-4.1.3.6-17 Borszőlőültetvény telepítés támogatása 


 

Szerezz átfogó ismeretet és indulj a pályázaton!
A Szőlész-borász szakma sok évszázadra visszanyúló kultúrával rendelkezik, mindig volt, van és lesz helye a világpiacon! Az OKJ képzést 10 hónap alatt elvégezhető, amely magában foglalja az elméleti és gyakorlati oktatást is. Ha még ebben a hónapban elkezded a képzést, még időben megszerezheted a szakmai bizonyítványod, hogy rész tudj venni a pályázaton! 

A képzésen egészen az alapoktól a szőlőtermesztést és a vele járó munkákat, valamint az egész érési és szüretelési folyamatot megtanulhatod. Ezen kívül átfogó ismeretet szerezhetsz a borkészítés teljes folyamatán át, egészen a kész bor előállításáig, palackozásáig és értékesítéséig. A Szőlész-borász szakma elvégzésével lehetőséged nyílik saját vállalkozást indítani, és ezzel a pályázatokon indulni! A tanfolyam oktatói mind elismert szakemberek, egyetemi és főiskolai tanárok.

Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, végezd el a képzést és pályázd meg a támogatást!


Forrás: palyazat.gov.hu 


Megjelent: 2018. március 20. 


 

Végezd el a képzést a Mátrixnál!
Oktatási központunk 20 éves tapasztalattal rendelkezik a felnőttképzés területén. Ez idő alatt több mint 20 000 tanulónak segítettünk megfelelő elméleti és gyakorlati tudáshoz jutni és az új szakmáját elvégezni. Képzéseinket család és munka mellett is könnyedén elvégezheted, hiszen a tanfolyam kezdetekor minden szükséges tananyagot biztosítunk a számodra. Oktatóink mind elismert szakemberek, nagy tapasztalattal rendelkeznek a hatékony tanítás területén.