+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Kint leszünk! – OMÉK az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon

   

 

 

 
 

 

 
 

Idén első alkalommal részt veszünk az OMÉK kiállításon 2017. szeptember 20-24. között, Budapesten a Hungexpo-n! Képzési kínálatunkban számos mezőgazdasági és élelmiszeripari szakma megtalálható, melyről a helyszínen közvetlenül érdeklődhetsz sőt, még ajándék meglepetésre is számíthatsz!

 

   
 
 

Az OMÉK idén 78. alkalommal kerül megrendezésre, és az egyik legkiemelkedőbb agrár kiálltás, melyre az ország számos pontjáról, de még határon túlról is sokan ellátogatnak.

A MÁTRIX Oktatási és Vizsgaközpont az országban először és egyedül képviseli a hazánkban elérhető OKJ-s agrárszakképzések bemutatását és részletes, naprakész információval szolgál a szakmában dolgozóknak a képzési lehetőségekről.

Az 5 nap alatt standunkat az A pavilonban találjátok, a 312B helyen. A helyszínen felkészült képzési tanácsadóinkat kérdezhetitek személyesen a képzésekről, azok menetéről, feltételeiről.

Olyan szakmai problémád van, amire eddig nem találtál megoldást? Akkor mindenképp érdemes lesz ellátogatnod hozzánk.

A rendezvényt követően is folyamatosan értesülhetsz a legfrissebb aktualitásokról, ami szakmádat érinti. Ehhez nincs más dolgod, mint regisztrálni az e-mailcímed a helyszínen. A regisztrációddal egy azonnali nyereményt is kapsz, és hogy mi lesz az? Csak rajtad, és a szerencsén múlik!



Látogatók figyelem! - Extra kedvezmény az Aranykalászos gazda OKJ képzésre, csak az OMÉK-on!

Kizárólag az OMÉK-on érdeklődők/jelentkezők számára az Aranykalászos gazda OKJ tanfolyam 50 000 Ft kedvezménnyel elvégezhető. Ez azt jelenti, hogy 165 000 Ft+ vizsgadíj áron iratkozhatsz be! Ha neked is szükséged van erre a bizonyítványra (pld.: földvásárláshoz, fiatal gazda pályázathoz, saját gazdálkodáshoz…) akkor ne hagyd ki, mert ennél olcsóbb nem lesz!



A mezőgazdasági képzések mellett hasznos információkat gyűjthetsz az alábbi képzéseink területén is:
- Klímaszerelő képzés
- Villanyszerelő képzés
- Asztalos képzés
- Ács + Tetőfedő képzés
- Kályhás képzés
- Bádogos képzés
és minden más, amit a listánkban megtalálsz!



A legszerencsésebb látogató FÉL ÁRON végezhet el egy általa választott tanfolyamot!


Találkozzunk kint a rendezvényen!

Időpont: 2017. szeptember 20-24. egész nap
Helyszín: Hungexpo – A pavilon 312B

Üdvözlettel:
MÁTRIX Oktatási és Vizsgaközpont