+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Mátrixos sikerek

Egy sikeresen vizsgázott Ács tanulónk véleménye

"TELJES MÉRTÉKBEN MEG VAGYOK ELÉGEDVE A KÉPZÉS SZÍNVONALÁVAL. AZ ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI OKTATÓK RENDKÍVÜL SEGÍTŐKÉSZEK. A képzésben való részvétel alatt csak barátságos és jó hozzáállású oktatókkal, ügyfélszolgálatosokkal, ügyintézőkkel találkoztam. Igazán elégedett voltam az oktatói színvonallal, az értesítések rendszerével és a segítőkész válaszadással."

Egy sikeresen vizsgázott Bádogos tanulónk véleménye

"Teljesen elégedett vagyok az oktatási rendszerrel és az oktatókkal. Tökéletes volt a képzés ideje is. Remek volt az oktató hozzáállása, szemlélete mind a szakmához, mind a tanulókhoz. Nagyon pozitív volt a hozzáállásuk és megfelelő támogatást nyújtottak. Inspiráló és példamutató az oktatók hozzáállása és felkészültsége. Elégedett vagyok az oktatással, nagyon rugalmasan működik minden, az oktatóknál rendkívül jó ahogyan a szakmához, és a tanulókhoz állnak. Nagyszerű volt az oktatás, felkészült oktatóval."

Egy sikeresen vizsgázott Kályhás tanulónk véleménye

"Köszönjük Bretus Jánosnak a szakmai tudást, amit az órák alkalmával magunkba szívtunk. Köszönjük Mónikának, hogy intézte ügyes-bajos dolgainkat, és az órák előtti emlékeztető emailt, hogy oktatásra kell érkezni. Ez sokunknak nagy segítség, hogy az iskola emlékeztetett, hogy aznap kályhás órára kell jönni. Szerintem a csoport nevében mondhatom, hogy egy családias légkör alakult ki, akik ezután is tartani fogják a kapcsolatot. Köszönünk mindent! További sikereket kívánunk!"