+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Idén is kint voltunk az AGROmashEXPO-n!

A kiállításon résztvevők 9 pavilonban tekinthették meg a legújabb mezőgazdasági gépeket, eszközöket, illetve megismerhették a legújabb növényvédő szereket, vetőmagokat és egyéb szaporítóanyagokat, műtrágyákat. Valamint különféle agrárelektronikai, méréstechnikai és automatizálási témakörben is új ismeretekre tehettek szert az odalátogatók. Emellett szőlészeti, borászati és kertészeti kiállítás is megrendezésre került a Vásárközpont területén.

Az oktatási központunk már évek óta egyedüli felnőttképzőként részt vesz az AGROmashExpon, idén a C pavilonban voltunk megtalálhatóak. A rendezvényen elsősorban az agrárképzéseinket mutattuk be az érdeklődőknek. Standunknál a képzéseinken készült pillanatképeket, és a tanfolyamokat bemutató kisfilmeket is meg lehetett tekinteni. (A képzéseinkről készített videókat ITT te is megnézheted!)


A standunkat meglátogatók egy pár kérdésből álló kérdőív kitöltésével egy nyereményjátékon vehettek részt, amellyel lehetőségük nyílt egy általuk kiválasztott képzésünk ingyenes elvégzésére. Emellett megajándékoztuk őket egy 20.000 forint értékű kuponnal, amelyet év végéig bármely képzésünkre beválthatnak. A nyereményjátékkal kapcsolatban többen kételkedtek, hogy akár nyerhetnek is, de körülbelül 300-an adtak egy esélyt a szerencsének. A nyertest azóta kisorsoltuk, aki nagy örömmel fogadta az ajándék képzést. Sorsolásról videót is készítettünk, amit közösségi oldalunkon, a facebookon is közzé tettünk. Facebook oldalunkon továbbá megtalálod a legfrissebb híreket, újdonságokat is.

Az érdeklődök között a legkeresettebb tanfolyamunk az Aranykalászos gazda volt. Ez a képzés ma már elengedhetetlen minden mezőgazdasággal foglalkozónak, hiszen sokkal több lehetőség nyílik meg számukra mind a földvásárlások, mind a pályázatok terén. A tanfolyam során a tanulók elsajátíthatják az állat-, növénytermesztés alapjait, valamint betekintést nyerhetnek a kereskedelmi és vállalkozási ismeretekbe.
Ha szeretnél többet megtudni erről, akkor kattints az alábbi linkre:
http://www.matrixoktatas.hu/aranykalaszos-gazda.html

Az aranykalászos gazdaképzés mellett, sokan érdeklődtek még a mezőgazdasági gépész és gépjavító, valamint a különböző kertészeti tanfolyamaink iránt. Zöldkönyves képzésről is sokan kértek információt, illetve növényvédelemmel kapcsolatos kérdésekből is akadt bőven. A kérdőívek alapján nagyon sokan azért szeretnének elvégezni egy képzést, mert mezőgazdasági pályázatban vennének, vagy csak egy új szakmát sajátítanának el, hogy bővítsék a látókörüket.

Ezúton is köszönjük mindazoknak, akik meglátogattak bennünket a rendezvényen, mi is rengeteg új információt hallottunk tőletek. Igényeiteket rögzítettük és amint lehetőségünk nyílik rá, újabb képzésekkel bővítjük a palettánkat.

Összességében azt mondhatjuk, hogy remek négy nap volt, és sok ismerős arccal is találkoztunk végzett tanulóink személyében.


Mi jövőre is ott leszünk az AGROmashEXPO-n!
Addig is szeretettel várunk képzéseinken!

Üdvözlettel:
MÁTRIX Oktatási és Vizsgaközpont

  • Tanfolyamaink
    védettségi igazolvány nélkül látogathatók!Bezárás