+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Hamarosan új helyen várjuk a nálunk tanulókat

A bővítés érdekében a tavalyi év elején megnyitottuk Kecskeméten Fecske utcai épületünket, ahol felújított környezetben tanulhatnak a környékbeliek. A tantermek mellett jól felszerelt műhelyek is a tanulóink rendelkezésére állnak. A Fecske utcáról írt cikkünket ITT ELOLVASHATOD!

Idén budapesti képzéseink kerülnek egy tető alá, ahol igazán békés környezetben, családias légkörben tölthetik majd el a tanfolyami napokat a tanulni vágyók. A több mint 1000 m2 nagyságú területen várjuk majd a régi és új tanulókat egyaránt. Emellett a különböző méretű előadótermek továbbképzéseknek és rendezvényeknek adnak majd helyt. 

 

 Az új helyszínünkön még zajlanak az építési munkálatok, hogy minden kedves érdeklődőnk, régi és új tanulónk a legjobb környezetben sajátíthassa el az általa kiválasztott szakmát.
Dolgozói csapatunk már nagy lelkesedéssel és izgalommal várja a költözést, hogy megújult környezetben fogadhassuk mindazokat, akik minket választottak. A nyitást augusztusra tervezünk, de addig is, továbbra is szeretettel várjuk a jelentkezőket és tanulni vágyókat.


Üdvözlettel:

MÁTRIX Oktatási és Vizsgaközpont
www.matrixoktatas.hu

Adventi kalendáriumBezárás