+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Emelkedett az erdészeti támogatás összege

 
  
   
 
       

Emelkedett az erdészeti támogatások összege
Cikkünkben részletesen bemutatjuk az Erdészeti szakmunkás szakképesítés előnyeit és aktuális igénybe vehető támogatásokat!

 

Az ,,Erdősítés támogatása” című, VP5.-8.1.1.-16. kódszámú pályázati felhívás, aminek eredményeként emelkedtek az erdőtelepítéshez és az ipari célú fásszárú ültetvény telepítéséhez nyújtandó támogatási összegek. Továbbá nőtt az erdőtelepítések fenntartási költségeinek támogatása.

 

Kevesen ismerik az Erdészeti szakmunkás képesítés előnyeit és hatalmas lehetőségeit. Most bemutatjuk Önöknek!
Erdészeti szakmunkás képesítéssel erdőgazdálkodási és erdőművelési terülten helyezkedhet el. Ezzel a végzettséggel akár saját fa és erdőgazdálkodási vállalkozást is indíthat, amellyel igénybe veheti az aktuális erdészeti támogatásokat is. Kevesen tudnak arról, hogy ezzel a szakképesítéssel kiváltható a gépkezelői jogosítvány számos munkagép kezelésére! Az erdészeti szakmunkás végzettséggel kiváltható a gépkezelő jogosítvány gumi és lánctalpas traktorra, motorfűrészre, csörlős és markolós közelítőgépre, utánfutós közelítőgépre, gyűrűs kérgezőre, erdészeti rakodóra, erdészeti aprítógépre, döntő-rakásoló gépre, gallyazó-daraboló gépre és sodrony-kötél-pálya kezelésére is.

 

Erdészeti szakmunkás OKJ 34 623 01 végzettséggel az alábbi munkakörökben dolgozhat:
- Erdészsegéd
- Erdészeti munkás, láncfűrészkezelő
- Erdészeti felkészítőgép kezelő
- Erdészeti motorfűrész kezelő
- Erdészeti rakodógép kezelő 
- Erdőművelési gépkezelő
- Faaprítógép-kezelő

 

Ha Ön is úgy gondolja elérkezett az ideje annak, hogy új szakmai képesítést és új szakmai ismereteket szerezzen az erdőművelés és gazdálkodás területén, ha szüksége van gépkezelői jogosítványra, esetleg saját vállalkozást indítana ezen a szakterületen, akkor megtalálta az Ön számára legalkalmasabb szakmát!

Erdészeti szakmunkás képzésünket 2018-ban új indítjuk! A tanfolyammal kapcsolatban érdeklődjön képzési tanácsadóinknál  weboldalunkon megadott elérhetőségeken!


Részletek a képzésről itt olvashatók >>


Megjelent: 2017. november 29.