+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Víz-gáz-fűtés és légtechnikai szerelés egy szakmán belül

 
  
   
 
       

Víz-gáz-fűtés és légtechnikai szerelés egy szakmán belül
Érkeznek az Épületgépész technikusok a munkaerőpiacra komplex szolgáltatást nyújtva!

 

Mivel több az épületgépész technikus a többi gépészeti szakmánál?
Az épületgépész technikus egy középfokú műszaki végzettség, amely magában foglalja a legkeresettebb gépészeti szakmákat, mint például a vízvezeték szerelő, fűtés és gázhálózat szerelő és a légtechnikai rendszerszerelő. Sőt a technikusok nem csak telepítési, szerelési és karbantartási munkálatokat végezhetik el, hanem a műszaki tervezésben, munkafolyamatok irányításában is aktívan részt vesznek. Az épületgépész technikus munkája során a lakóházak, üzemek és ipari létesítmények csővezetékrendszerének létesítésével, felújításával és karbantartásával foglalkozik. Ilyen vezeték rendszerek a víz és gázellátási, szennyvíz elvezetési, fűtési, meleg vízszolgáltatási, szellőzési és klimatizálási berendezések egyaránt.

 

Miért érdemes elvégezni a képzés?
A tanfolyam elvégzésével komplex gépészeti szolgáltatást nyújthat és olyan szakembert képezhet magából vagy alkalmazottjából, aki a legfőbb gépészeti munkakörben szakképzett és teljes körű szolgáltatást nyújthat. A tanfolyamba befektetett költségei hamar megtérülnek, hiszen hatalmas a kereslet az építőiparban és a gépészeti szakmákban egyaránt. Olyan szakmát szerezhet, amellyel jól jövedelmező, biztos munkalehetőséget és megélhetést teremthet magának és családjának.

 

Az épületgépész technikus végzettséggel az alábbi munkakörök végezhetők:
- Épületgépész technológus
- Épületgépész technikus
- Hőerő-gépészeti technikus
- Hűtő és klíma technikus
- Szellőzéstechnikus
- Művezető, műszakvezető

 

Épületgépész technikus képzésünket most indul Budapesten!

A képzésünkre korlátozott számban még várjuk a beiratkozókat!


Részletek a képzésről itt olvashatók >>A fent közöltek az ide vonatkozó jogszabályok általunk történő értelmezésén alapulnak, számos egyéni paraméter figyelembe vételétől és az esetek értelmezésétől eltekintünk, a szakmai bizonyítvány felhasználásának részletes feltételeiről minden esetben érdeklődjön a tematikusan érintett hatóságoknál!


Megjelent: 2017. október 6.