+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Egy kedves tanulónk levele

 

Kedves MÁTRIX Oktatási és Vizsgaközpont!

Először is szeretném megköszönni a MÁTRIX dolgozóinak, hogy részt vehettem a képzésükön. Mindenki nagyon kedves és készséges volt, a képzési tanácsadótól a csoportfelelősökig. És az oktatás színvonala is említésre méltó. Az oktatók nagyszerű szakértelemmel rendelkeznek és a lehető legtöbbet adnak át tudásukból. Ennek köszönhetem, hogy az, amit eleinte nyűgként, teherként kezeltem, most az életem része.

Néhány évvel ezelőtt édesapámtól örököltem pár hektár szőlőt. Gyermekkoromban sokat játszottunk, amíg szüleim szüreteltek, de a munkában sosem kellett részt vennünk. Éppen ezért, amikor enyém lett ez a hűségesen, szépen gondozott ültetvény, megijedtem. Nem tudtam, hogyan is kezdjek neki, mit is csináljak. Eladjam vagy folytassam tovább, amit édesapám elkezdett. Ekkor úgy döntöttem, hogy hosszú évek munkáját nem adhatom csak úgy tovább. Így elkezdtem keresgélni, kérdezősködni, hol is tudnék elmélyedni a szőlészet és akár a borászat területén. Fontos volt, hogy munka mellett is tudjam csinálni a tanfolyamot. Sokan ajánlották a MÁTRIX Oktatási és Vizsgaközpontot, hiszen rugalmas az időbeosztásuk.

Az oktatás nagyszerű volt, nagyon sok hasznos információval bővült tudásom mind szőlészetileg, mind borászatilag. A megszerzett tudással ma már önállóan művelem a kis szőlőbirtokomat. Sőt, mi több van egy kis pincém, ahol a leszüretelt szőlő egy részéből saját boromat is elkészítem minden évben. Nem nagy mennyiségben, tehát piacra azért nem dobom, de a családom és a barátaim mind nagyon elégedettek. Szívesen fogyasztják a kísérleteimet és őszinte véleményt alkotnak róla.

Imádok kint lenni a szőlőben, szeretem végigkövetni hogyan alakul, fejlődik a kis borom. Munka után a lehető legtöbb időmet ezzel töltöm. A szenvedélyemmé vált.

Ha akkor nem kezdek el böngészni, és nem találok rá a Mátrix Oktatási Központra, talán sosem tapasztalom meg milyen csodálatos a természet ereje.

Remélem, hogy mindenki, aki az Önök intézményét választja hasonló pozitív és hasznos élményekkel gazdagodik.

Köszönöm!


Üdvözlettel:

S. B.

 


Ha Neked is van hasonló sikertörténeted és szívesen megosztanád másokkal, kérlek, küld el nekünk a laszlo.marta@matrixoktatas.hu e-mail címre.


Üdvözlettel:

MÁTRIX Oktatási és Vizsgaközpont

Adventi kalendáriumBezárás