+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Construma építőipari kiállítás 2018

 
  
   
 
       

Látogasd meg a MÁTRIX standját a CONSTRUMA építőipari kiállításon!
A helyszínen hatalmas akciókkal és az új építőipari képzéseink bemutatásával várjuk a látogatókat!

 

Rendezvény helyszíne: Budapest HUNGEXPO
Rendezvény nyitvatartása: 2018.04.11-14. (9:00 - 18:00), 2018.04.15. (9:00 - 17:00)
Mátrix Oktatási Központ standja: "D" pavilon 102C4 stand


Az építőipar legjelentősebb szakmai rendezvénye minden évben a Construma, ahol bemutatásra kerülnek az ágazat újdonságai, fejlesztési lehetőségei, az aktuális piaci árak, a legújabb design trendek és még sok más ... RENDEZVÉNY PROGRAMLISTÁJÁT ITT NÉZHETED MEG >>

 

A Mátrix Oktatási és Vizsgaközpont hatalmas tanfolyami akciókkal és nyereményjátékkal várja idén is a látogatókat!

Oktatási Központunk idén is kiemelt akciókkal várja az építőipar és épületgépészet iránt érdeklődő látogatókat. A kiállításon bemutatjuk több mind 23 építőipart, gépészeti és elektronikai OKJ képzésünket. A helyszínen képzési tanácsadóinknál személyesen érdeklődhet és kötetlenül beszélgethet a képzésekben rejlő hatalmas lehetőségekről!

A szinte már tradicionális nyereményjátékunkat idén is megtartjuk! A nyereményjáték részvételi feltétele csupán annyi, hogy standunknál kitöltesz egy egyszerű kérdőívet, cserébe húzhatsz egy cetlit és megnyerheted értékes nyereményeink egyikét. FŐDÍJ 1 db 50%-os képzési kupon, továbbá rengeteg kedvezményes kupont, wellness kupont és tárgy nyereményt is kisorsolunk. Megéri meglátogatni standunkat, várunk sok szeretettel, értékes információkkal és nyereményekkel!

 

Találkozzunk a kiállításon 2018-ban is! A MÁTRIX standját a "D" pavilonban megtalálod!