+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

AGROmashEXPO - Agrárgépshow – Találkozzunk a kiállításon!

 
  
   
 
       

Idén is kiállítunk az ország legnagyobb mezőgazdasági kiállításán az AGROmashEXPO-n!
A helyszínen kiemelt akciókkal és új mezőgazdasági képzéseink bemutatásával várunk. Találkozzunk a kiállításon!

 

Rendezvény helyszíne: Budapest HUNGEXPO
Rendezvény nyitvatartása: 2018.01.24-26. (9:00 - 18:00), 2018.01.27. (9:00 - 17:00)
Mátrix Oktatási Központ standja: "G" pavilon 204A stand


"A magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye minden évben az AGROmashEXPO, AgrárgépShow, mely az ágazat pihenő idejében mutatja be az újdonságokat, a legújabb trendeket a gazdálkodóknak. Az újdonságok között található majd többek között az Év traktora és Év design traktora címet elnyert Valtra T254 Versu Smart Touch is, mely Hannover után először itt mutatkozik be a régióban. 2018-ban január 24-27. között több mint 300 kiállító várja az agráripari szakembereket 40.000 négyzetméteren felsorakoztatott kínálatukkal a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, a Magyar Kert valamint a Szőlészet és Pincészet kiállításokkal együtt." - (http://agromashexpo.hu)

RENDEZVÉNY PROGRAMLISTÁJÁT ITT NÉZHETED MEG >>

 

A Mátrix Oktatási és Vizsgaközpont hatalmas tanfolyami akciókkal és nyereményjátékkal várja idén is a látogatókat!

Oktatási Központunk idén is kiemelt akciókkal várja a mezőgazdaság iránt érdeklődő látogatókat. A kiállításon bemutatjuk több mind 30 mezőgazdasági OKJ képzésünket és 2018-ban induló új mezőgazdasági tanfolyamainkat. A helyszínen képzési tanácsadóinkkal személyesen érdeklődhet és kötetlenül beszélgethet a mezőgazdasági képzésekben rejlő hatalmas lehetőségekről, amely kivetül a 2018-as évre is.

A szinte már tradicionális nyereményjátékunkat idén is megtartjuk! A nyereményjáték részvételi feltétele csupán annyi, hogy standunknál kitöltesz egy egyszerű kérdőívet, cserébe húzhatsz egy cetlit és megnyerheted értékes nyereményeink egyikét. FŐDÍJ 1 db 50%-os képzési kupon, továbbá rengeteg kedvezményes kupont és tárgy nyereményt is kisorsolunk a helyszínen. Megéri meglátogatni standunkat, várunk sok szeretettel, értékes információkkal és nyereményekkel!

 

Találkozzunk a kiállításon 2018-ban is! A MÁTRIX standját a "G" pavilonban megtalálod!