+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu


Víz csatorna és közmű szerelő + Vízgépészeti és technológiai berendezésszerelő

Képzési időtartam: 15 hónap
Érdekel a vízszerelés, vagy akár a csatorna, vízgépészet és az ide tartozó technológiák? Most két képzést kapsz egy áráért!
Képzési díj
Víz csatorna és közmű szerelő
395.000 Ft
Vízgépészeti és technológiai berendezésszerelő
240.000 Ft
A két szakma eredeti ára:
635.000 Ft
Csomagban:
495.000.- Ft
Vizsgadíj:
2x75.000 Ft
Szakma leírása:
Egy nagyon értékes végzettséget szerezhetsz meg, hiszen ez a tanfolyam magában foglalja a klasszikus víz- csatorna és közműrendszerszerelői feladatokat. A képzés végére képes leszel különböző víz, csatorna, és közmű hálózatokat kiépíteni, javítani, nyomáspróbát végezni, feltölteni a rendszereket. Ez az a szakma, amire nagyon nagy szükség van napjainkban, ezért biztos lehetsz benne, hogy a tanfolyam végeztével könnyen tudsz munkát találni, vagy saját vállalkozást indítani. Akár 3000 €-t is kereshetsz havonta! A konzultációkon való személyes kötelező érvényű megjelenések számát az előzetes tudásszint - felmérés eredménye határozza meg. Nyomtatott illetve elektronikus módon is fogsz kapni majd segédleteket, mely a sikeres tanulmányok célját szolgálják. Ajánlott tankönyv vásárolható a képzés kezdetén.

 

OKJ képzés menete:
A képzés időtartama alatt a konzultációkon való személyes megjelenések gyakorisága függ a tanuló előzetesen megszerzett tudásától, a szakmával kapcsolatos tapasztalataitól, amelyet  tudásszint felméréssel fogunk ellenőrizni. A felkészülést az oktatási intézmény központi rendszerén keresztül igénybe vehető tananyagok, valamint szakképzett oktatóink a tanórákon egyaránt segítik majd. Ezen felül ajánlott tankönyv vásárolható a tanfolyam kezdésekor. A tanfolyam során különböző képzési modulokból számot kell adni a megszerzett tudásról, ennek sikeressége feltétele az OKJ vizsgán való részvételhez. A képzés sikeres elvégzése után államilag elismert, országos érvényű Víz-, csatorna- és közmű-rendszerszerelő (OKJ 34 582 12) és Vízgépészeti és technológiai berendezésszerelő (OKJ 35 582 08) szakképesítésről szóló bizonyítványt fogsz kapni. A képzés végén idegen nyelvű EUROPASS bizonyítvány is igényelhető.

Jelentkezz most!
Jelentkezz most!
Érdeklődj nálunk!
Lukácsi Tünde
Képzési tanácsadó
06 70 424 23 30 (munkaidőn kívül is)
Bácsi Orsi
Képzési tanácsadó
06 70 603 82 78 (munkaidőn kívül is)