+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!


Vendéglátó üzletvezető

Képzési időtartam: 3 hónap
A pörgős élet a mindened? Szeretnél a vendéglátásban dolgozni külföldön vagy akár itthon? Akkor jelentkezz iskolánkban és nálunk egy szakmai bizonyítványhoz juthatsz pár hónap alatt, amivel a későbbiek folyamán könnyen el tudsz majd helyezkedni.
Képzés ára részletfizetéssel:
285.000 Ft
Képzés ára egyösszegű befizetéssel:
255.000 Ft
Vizsgadíj:
85.000 Ft
Szakma leírása:
Rendelkezel már tapasztalattal a vendéglátás terén, ám feljebb szeretnél lépni azon a bizonyos ranglétrán? Terveid között szerepel netán egy saját cukrászda, bisztró, étterem, üzlet vagy teázó nyitása? Tanfolyamunkkal segítséget nyújtunk Neked abban, hogyan tudj egy egyedi, saját stílusoddal felruházott hangulatos vendéglátó egységet kialakítani, amit majd a nálunk megszerzett tudásoddal folyamatosan kontrollálni is tudsz majd.

 

OKJ képzés menete:
A képzés időtartama alatt a konzultációkon való személyes megjelenések gyakorisága függ a tanuló előzetesen megszerzett tudásától, a szakmával kapcsolatos tapasztalataitól, amelyet  tudásszint felméréssel fogunk ellenőrizni. A felkészülést az oktatási intézmény központi rendszerén keresztül igénybe vehető tananyagok, valamint szakképzett oktatóink a tanórákon egyaránt segítik majd. Ezen felül ajánlott tankönyv vásárolható a tanfolyam kezdésekor. A tanfolyam során különböző képzési modulokból számot kell adni a megszerzett tudásról, ennek sikeressége feltétele az OKJ vizsgán való részvételhez. A képzés sikeres elvégzése után államilag elismert, országos érvényű Vendéglátó üzletvezető (OKJ 35 811 02) szakképesítésről szóló bizonyítványt fogsz kapni. A képzés végén idegen nyelvű EUROPASS bizonyítvány is igényelhető.

Jelentkezz most!
Jelentkezz most!
Érdeklődj nálunk!
Üdvözlöm, Judit vagyok!
Szeretettel várom hívását!
Képzési tanácsadó
06 70 779 70 87 (munkaidőn kívül is)
Üdvözlöm, Tünde vagyok!
Szeretettel várom hívását!
Képzési tanácsadó
06 70 424 23 30 (munkaidőn kívül is)