+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!


Vendéglátó eladó

Képzési időtartam: 5 hónap
Szeretnél a vendéglátásban dolgozni külföldön vagy akár itthon? Akkor jelentkezz iskolánkban és nálunk egy szakmai bizonyítványhoz juthatsz pár hónap alatt, amivel a későbbiek folyamán könnyen el tudsz majd helyezkedni.
Képzés ára részletfizetéssel:
285.000 Ft
Képzés ára egyösszegű befizetéssel:
255.000 Ft
Vizsgadíj:
85.000 Ft
Szakma leírása:
Nem a Te világod az ülő és monoton munka? Szeretnél egy igen mozgalmas és pörgős munkát, ahol nincs megállás és csak úgy repül az idő? Mindezek mellett szeretnéd, ha az elvégzett munkádért jó pénzt is kapnál? Ha ezt a szakmát választod, akkor készülj fel arra, hogy külföldön 1.500 – 2.000 eurós alapfizetésre tehetsz szert, amire még a borravaló is rájön! A képzésünk célja az, hogy olyan szakember váljon belőled a tanfolyam végére, akinek az alábbiak lesznek a feladatai: a vendéglátó egységekben (cukrászdák, kávézók, bárok, büfék, falatozók, gyors-étkezőhelyek stb.) az értékesítő munkák szakszerű ellátása, gyorsételek, hidegkonyhai készítmények, saláták készítése, a vendéglátó eladó vitrinek, kínáló polcok, pultrendszerek rendezése, cukrászkészítmények, fagylaltok befejező műveleteinek elvégzése, pultkiszolgálást és felszolgálást végezni.

 

OKJ képzés menete:
A képzés időtartama alatt a konzultációkon való személyes megjelenések gyakorisága függ a tanuló előzetesen megszerzett tudásától, a szakmával kapcsolatos tapasztalataitól, amelyet  tudásszint felméréssel fogunk ellenőrizni. A felkészülést az oktatási intézmény központi rendszerén keresztül igénybe vehető tananyagok, valamint szakképzett oktatóink a tanórákon egyaránt segítik majd. Ezen felül ajánlott tankönyv vásárolható a tanfolyam kezdésekor. A tanfolyam során különböző képzési modulokból számot kell adni a megszerzett tudásról, ennek sikeressége feltétele az OKJ vizsgán való részvételhez. A képzés sikeres elvégzése után államilag elismert, országos érvényű Vendéglátó eladó (OKJ 34 811 05) szakképesítésről szóló bizonyítványt fogsz kapni. A képzés végén idegen nyelvű EUROPASS bizonyítvány is igényelhető.

Jelentkezz most!
Jelentkezz most!
Érdeklődj nálunk!
Üdvözlöm, Judit vagyok!
Szeretettel várom hívását!
Képzési tanácsadó
06 70 779 70 87 (munkaidőn kívül is)
Üdvözlöm, Tünde vagyok!
Szeretettel várom hívását!
Képzési tanácsadó
06 70 424 23 30 (munkaidőn kívül is)