+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Vállalati képzések általános információk

Vállalati, kihelyezett képzések

 

Képzéseink, saját cégének befektetése

 

A Mátrix Oktatási és Vizsgaközpont, vállalati képzési politikájának és stratégiájának legfőbb küldetése, az egész életen át tartó tanulásban való aktív részvétel, a foglalkoztatottsági helyzet javítása. A minél eredményesebb üzletági eredmények folyamatos és fenntartható fejlődéséhez nélkülözhetetlen a magas színvonalú és minőségű, a változó igényekhez igazodó képzések biztosítása.

 

Célunk, hogy a vállalatok, vállalkozások, az energiát és anyagi ráfordítást egy profitorientált befektetésnek tekintsék, munkavállalóik pedig olyan munkahelyi készségekhez, kompetenciákhoz jussanak, mellyel növelik cégük versenyképességét, elősegítve annak társadalmi és gazdasági változásokhoz való rugalmas alkalmazkodását. A képzésbe beiratkozó tanulóink az elméleti tudás mellett, gyakorlati ismeretekre, készségekre is szert tesznek, amit a mindennapi munkájuk során kiemelten tudnak kamatoztatni.

 

Intézményünk stabilitását az évtizedes tapasztalat mellett, a partnercégekhez maximálisan alkalmazkodó, folyamatosan bővülő kínálatunk, egyedi munkáltatói igényekhez igazodó, képzési programjaink adják. A sikeres eredményeinket, magas szintű szakmai tudású és felkészültségű munkatársak, pedagógusok és oktatók biztosítják.

 

Engedélyezett szak- és felnőttképzési intézményként, különböző pályázati lehetőségekkel, projektekben való részvétellel, egyedi képzési csomagkedvezménnyel segítjük partnercégeinket. Több szakterületen rendelkezünk jelentős képzési kínálattal, melyeket úgy szervezünk, hogy figyelembe vesszük az Ön speciális, egyedi képzési igényeit is.

 

Színvonalas szolgáltatásunk az egész ország területére kiterjed. Képzéseinket cégéhez legközelebb szervezzük, akár kihelyezett képzés keretén belül. Tantermi képzéseket saját tulajdonú oktatási intézményeinkben, budapesti központunk mellett Kecskeméten és Kunszentmiklóson, illetve megfelelő létszám esetében az ország bármely területén vállalunk.

 

A Mátrix Oktatási és Vizsgaközpont sikerének alapját az adja, hogy maximálisan a tanulóinkra összpontosítunk; igény esetén előzetes tudásszintfelmérést végzünk, melynek eredményeképpen állítjuk össze egyéni tematikánkat, illetve hallgatóink elégedettségét folyamatosan mérjük, az értékelésről a munkaadót folyamatosan tájékoztatjuk.

 

Ha Ön szeretne betekintést kapni oktatási folyamatunkról, kérem látogasson el hozzánk, így bármikor meggyőződhet tanáraink, oktatóink felkészültségéről!

Széleskörű képzési kínálattal rendelkezünk, amit erre a linkre kattintva megtekinthet.

 

Ajánlatadáshoz szükséges információk:

 1. Ajánlatkérő neve, beosztása, elérhetősége (telefon, e-mail):
 2. Vállalatának/cégének neve, melyet képvisel:
 3. Milyen iparágat képvisel?
 4. Milyen képzéseink érdeklik?
 5. Képzésbe bevonni kívánt munkavállalót száma?
 6. Képzési formái igénye? Kihelyezett, tantermi?
 7. Ingyenes szolgáltatásaink közül igényelhető:
  -  előzetes tudásszint felmérés
  -  képzési tanácsadás
  -  óralátogatás