+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Szent Imre Szakközépiskola

 
  
   
 
       

Szent Imre Szakközépiskola

Kecskemét Énekes utca 2-3.
(Mátrix Oktatási Központ épülete)

 

 

Bemutatkozás:

A Szent Imre Szakképző Iskola 2005-ben Józanné Sipos Etelka igazgatónő vezetésével indult Kunszentmiklóson, nappali tagozatos szakképző intézményként. Alapítványunk a KITA - Közösségi Információs Térség Alapítvány - egy családias légkörű magániskola megteremtése céljából jött létre. Intézményünk 2016-tól Szent Imre Szakközépiskolaként működik tovább Kecskeméten, így a szakképzések mellett, már az érettségi bizonyítvány megszerzésére is van lehetőség. Az iskola modern épülete, kellemes és családias környezetet biztosít tanulóinknak. Tantermeink a mai elvárásoknak megfelelve interaktív táblákkal, fejlett számítógép-parkkal felszereltek. Tanáraink és munkatársaink barátságos, empatikus, segítőkész szemlélettel és maximális odaadással végzik munkájukat. Célunk, hogy magániskolánk fejlődése továbbra is töretlen legyen, egy olyan színvonalas oktatási intézmény, mely az általános középfokú műveltség mellett eredményes szakmai képzést biztosít.

  

Oktatási elvünk:

Egyedi oktatási módszerünk hatékonysága abban rejlik, hogy kis létszámú osztályokban a tanulóink saját tempójukban, egyéni képességeikhez mérten tudnak fejlődni. A tőlünk kikerült tanulóknak biztos alapot nyújtunk a továbbtanuláshoz és a munkavállaláshoz egyaránt. Törekszünk arra, hogy a tanulás ne okozzon gondot, segítséget nyújtunk akár hivatalos, akár személyes problémával fordulnak hozzánk.

  

Lehetőségek:

Számos szakképzési lehetőséget biztosítunk tanulóink számára. A szakmai képzést követően, esti tagozatos tanrendben az érettségi bizonyítvány megszerzésére is van lehetőség. Nappali tagozatos tanulóink számára folyamatosan bővülő, rendszeres szabadidős foglalkozásokat és tanulmányi kirándulásokat biztosítunk. Esti tagozatos tanrendben, már 16 éves kortól van lehetőség jelentkezni! Intézményünk a sajátos nevelést igénylő és tartós gyógykezelésben részesülő tanulók jelentkezését is várja.

  

Elismeréseink:

2008-ban megkaptuk az Ökoiskola megtisztelő címet és ehhez a szellemhez kívánjuk tartani magunkat. A természet védelmére neveljük tanulóinkat is!

  


 

Keressen fel minket!
Iskolatitkárság
+36 70 770 2256
titkar@sztimre.hu
www.sztimre.hu