+36 70 424 23 30 info@matrixoktatas.hu Kövess minket a legfrissebb hírekért!

Klímás komplex képzés - CSAK nálunk!

 

 

 

 

 

 
 

 

 
 
Klímás komplex képzés - CSAK nálunk!

Oktatási Központunk már évek óta szervez Hűtő-, légtechnikai rendszerszerelő és Hűtő-, klíma és hőszivattyú berendezés szerelő képzéseket. Ahol a sok jelentkező rendszerint sikeres vizsgát tesz, majd igyekszik elhelyezkedni az újonnan megszerzett szakmájában.
De mitől MÁS ez a képzés nálunk?

 

   
 
 
Ha klímaszerelő szeretnél lenni az első lépcsőfok, amit meg kell tenned, az a Hűtő-, légtechnikai rendszerszerelő szakma kitanulása, mellyel hűtő- és légtechnikai csőhálózatok, vezetékek szerelését végezheted. Képes leszel azokat javítani és karbantartani.

Ha valaki már rendelkezik az első szakmával, akkor elvégezheti az arra ráépülő Hűtő-, klíma és hőszivattyú berendezés szerelő tanfolyamot, ahol a már meglévő ismereteket bővítik tovább. A hűtő-, klíma és hőszivattyú berendezés szerelő hűtő- és hőszivattyú berendezéseket is szerel, javít és karbantart, valamint a klímaberendezések beszereléséhez és üzembe helyezéséhez is ért. Mindemellett képes elvégezni a szereléshez tartozó adminisztrációs dokumentációkat. Ezt akár saját vállalkozóként is végezheti!

A klímás szakma manapság nagyon keresett, ezzel egyben a szakmai végzettség ma már nem elegendő. Annak aki, valóban profi szinten, keresett vállalkozóként szeretne dolgozni, figyelembe kell venni a szakmára vonatkozó törvényeket, kötelező (nem OKJ-s) képzéseket is. Sokan e nélkül kezdenek el dolgozni, holott a kötelező képzések hiányában akár nagy összegű büntetésre is számíthatnak. A MÁTRIX tanulóinak nem kell ettől tartania, hiszen a képzés részeként ezen vizsgákat is megszerezhetik.

Ezeket intézményünk egy csokorba gyűjtötte, ezzel egy kizárólag a MÁTRIX-nál elérhető kivételes komplex szakmai képzést nyújtva a tanulóknak.

 

A "csomag" képzésbe 4 képzés tartozik, melyből 2-őt teljesen ingyenes.

1. Hűtő-, légtechnikai rendszerszerelő OKJ
2. Hűtő-, klíma- és hőszivattyú berendezés szerelő OKJ
3. ADR 1.3 fejezete szerinti képzést (kötelezően előírt)
4. I. kategóriás tűzvédelmi szakvizsgát (kötelezően előírt)

Ez a megoldás mindenki számára kedvező, hiszen a csomagos képzéseinket rövidebb idő alatt lehet elvégezni és nem kell bizonytalan ideig várni a ráépülő képzés indítására. Nem elhanyagolható az sem, hogy jelentős kedvezmény jár azoknak, akik ilyen csoportba jelentkeznek. Nézd meg az erről szóló cikkünket itt

 

Fontosnak tartjuk, hogy az, aki eldöntötte, kitanulja ezt a szakmát, a gyakorlatban is a lehető legtöbb tudást kell felszednie a képzés során. Éppen ezért ennél a képzésnél is biztosítjuk tanulóink számára a gyakorlati helyet. Rövid bemutatófilmünknek és a képzésen készített képeken köszönhetően Te magad is betekintést nyerhetsz a képzésünkbe. Sőt, akár egy óralátogatás keretében személyesen is megnézheted, hogyan is zajlik nálunk a tanítás, egy alkalommal teljesen ingyenesen! Nézd meg a videót itt

 

Ha a Te érdeklődésedet is felkeltette a tanfolyamunk, szerezz róla még több információt. További részletek itt
  
 
 
Ajánló
 • MUNKAVÉDELMI ELLENŐRZÉSEK
  2018-ban fokozott munkavédelmi ellenőrzésekre lehet számítani az agrárágazatban!
  Részletek itt olvashatók
 • FELLENDÜLÉSBEN A FÖLDVÁSÁRLÁS
  Miért vásárolnak egyre többen építkezési célra külterületen földet?
  Részletek itt
 • ÉPÍTŐIPARI KEDVEZMÉNY
  Jelentkezz akár 80 000 Ft kedvezménnyel építőipari képzéseinkre!
  Tovább a képzésekhez
 • ÚJ KÉPZÉSEKET INDÍTUNK
  ÚJ építőipari képzéseket indítunk!
  Olvasd el a részleteket
 • AKCIÓS KÉPZÉS
  Aranykalászos gazda tanfolyamunkra 65 000 Ft kedvezményt adunk!
  További részletek
Bezárás